*edited by mod Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Odgledoa LOTR I u bioskopu bez ideje sta gledam. Drugi krenuo da gledam u zlatno doba DivX filmova. Prvi CD radio kako treba a drugi je zajebavao te sam batalio i tako je ostalo do dan danas. Mada nisam nesto iskljuciv. Ako mi se zadesi nekad mozda ga i odgledam.
Sam Spade Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Jbt, mislio sam da sam jedini koji ne voli Gospodare.300 sam gledao i tvrdim da je najprecenjeniji film svih vremena.Transformerse, filmove snimane po igricama i po nekim strip junacima ne mogu da smislim.
Killiana Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Transformerse, filmove snimane po igricama i po nekim strip junacima ne mogu da smislim.:(ja imam brdo kultnih filmova da odgledam.al cekam pravi momenat.
scab Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ja nikada necu gledati nijedan film osim gospodara prstenova!
Čutura Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ja odgledo sve gorenavedene, neke i po vise puta a na hardu mi godinama cuci gomila filmova koja ceka svoj trenutak, nije da necu da ih gledam nego..e, nisam gledao proslog betmena i ne planiram, eto
Arkadija Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Neću nikada da gledam Transformerse.Nikada nisam odgledala Patriot Games i Clear and Present Danger, kao ni Braveheart, mada sam ovo jednom počela, ali mi se smučilo.I nikada nisam odgledala ni jedan film sa Stivenom Sigalom.
teacher Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Star Wars serijal.Svi nastavci Gospodara prstenova (prvi deo sam jedva odgledao).wtmil, pozdrav sa moderatorskom funkcijom...
kim_philby Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 borat & bruno. jednostavno nisam. a gledao sam borata kada je imao one kratke i slatke skeceve.i da prespavao sam drugi i treci deo matriksa. ali mislim da nikako nisam jedini.
Turnbull Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) borat & bruno. jednostavno nisam. a gledao sam borata kada je imao one kratke i slatke skeceve.i da prespavao sam drugi i treci deo matriksa. ali mislim da nikako nisam jedini.Ditto za Borata&Bruna. Uspavao sam se na sredini Avatara, kad jašu one zmajeve, ne osećam da sam išta propustio.Mnijem da nikada neću gledati Antihrista. Čovek može da proživi sasvim lep život a da nikada ne vidim krupan plan klitoridektomije, methinks.Inače, kad smo kod uspavljivanja. DVa puta pokušavao da gledam Trirovu Evropu, i svaki put zaspao. Isto mi se dešaalo sa Maltese Falcon-om i to čak tri puta, sve dok ga nisam odgledao sa nekim drugarima. I tad mi "pecala" glava, ali me javna situacija ipak održala budnim. Inače obožavam noir, ali ovo neće pa neće.INače, ovo je još bolji topik od onog mog!!!Edit: Ne bre HUdson Hawk, Maltese Falcon! Edited May 18, 2012 by Syme
Turnbull Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Mission Imposible 2,3 i 4E; ja to nisam gledao, ali ozbiljno nameravam. Čitao sam neke super tekstove o filmovima i baš sam se nameračio. Još da odvojim 8 sati svog života...
Turnbull Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Kazablanka i Prohujalo s vihorom+1 za Kazablanku. Sramota me, ali je tako.
Lezilebovich Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Ako te sramota, što ne odgledaš ? Edited May 18, 2012 by Lezilebovich
Recommended Posts