Aće Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 npr braveheart, avatar, 127 hours. bez nekog posebnog razloga, negledanje kao takvo.
JozoMujica Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Star Wars serijal.Svi nastavci Gospodara prstenova (prvi deo sam jedva odgledao). Edited May 18, 2012 by gotivac
Tihajeza Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Pulp Fictionpropustila sam kad je bio u bioskopu i jedno 762 puta na tv-u, a do sada sam se toliko naslušala muzike i nagledala čuvenog inserta gde džontra igra sa umom turman na onom podijumu, da nemam više želju da ga pogledam.
dunja Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 onaj Gibsonov sa Isusom. Ne znam da li su ga svi gledali, ali kada je izasao delovao je blokbasterski. Necu ga gledati zato sto... well... mislim da ovde bar to ne moram da objasnjavam. Gledo neko Drajv?nikad cula. kakav je?
hazard Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Pulp Fictionpropustila sam kad je bio u bioskopu i jedno 762 puta na tv-u, a do sada sam se toliko naslušala muzike i nagledala čuvenog inserta gde džontra igra sa umom turman na onom podijumu, da nemam više želju da ga pogledam.+1
bergasa19 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Star Wars serijal.Svi nastavci Gospodara prstenova (prvi deo sam jedva odgledao).Isto takodje. Doduse prvi deo Gospodara sam vise puta poceo da gledam i nikad ni do pola nisam mogao.
cartman Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Zona Zamfirova...prilicno sam ponosan sto sam uspeo sve ove godine da izbegnem da je gledam
Аврам Гојић Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Lovac na jelene. Ne znam zasto.Aj sad udrite.Domace filmove snimljene posle raspada SFRJ vise ne gledam uopste, psihijatar mi je zabranio. Tilva Ros je jedini izuzetak.
Sludge Factory Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Najverovatnije i za mene Dzeksonov LOTR, s tim sto sam prvi deo poceo da gledam jednom na TV-u i jedva izdrzao nekih pola sata filma.
Recommended Posts