Jump to content

Filmovi koje volite ali se stidite da to priznate

Featured Replies

Sve! Ko svoju decu, iako su sto mladja to tupavija. :heart:torrente2.jpg

• Replies 279
  • Views 30.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 17. 5. 2012. at 20:36, kobni zelaya said:
Ne budite tako sigurni...1505najbolji.jpg
ti si cudoviste!
  On 17. 5. 2012. at 20:50, Syme said:
Odgovorno tvrdim da je ovo izvrstan film:10881967_det.jpgNedavno sam ga ponovo gledao na MGM-u, i to je premaštovita fantazija o odrastanju. Ali, fora je što nije tako loše prošao na Rotten-u (56%), a ne znam nikog ko ga ne voli (zapravo, ne znam puno ljudi koji imaju ikakav stav prema njemu), tako da ne znam da li mu je mesto ovde...
pa i jeste. god gave us rock'n'roll.
  On 17. 5. 2012. at 21:36, crtamOrasi said:
pa ja ne znam ko ne voli torentea.

E paj sad!Polu-rimejk Sinsinati Kida Shade! Shade-(2003)-picture-MOV_142a78ad_b.jpgJbg, volim kartaroske filmove, a ovaj plus ima i jaku glumacku ekipu. Uvek odgledam na tv-u kad imam priliku.

On 17. 5. 2012. at 20:44, Syme said:
Može! Otvori topik!Edit: Samo se bojim da će da se pretvori u beskrajnu raspravu o Drajvu :)
U pravu je Kobni, previše je lako. A ja baš hteo da se pokenjam po 2 svima omiljena serijala. A ti stvarno imaš čudan ukus.
  On 17. 5. 2012. at 21:48, Sam Spade said:
U pravu je Kobni, previše je lako. A ja baš hteo da se pokenjam po 2 svima omiljena serijala. A ti stvarno imaš čudan ukus.
koja? koja? kenjaj covece vec jednom!
  On 17. 5. 2012. at 21:36, crtamOrasi said:
ko bre mrzi torentea? da mu ja dodjem tamo angry.gif
  On 17. 5. 2012. at 21:41, kim_philby said:
pa ja ne znam ko ne voli torentea.
Kazem iz ugla dosta niskih ocena na rt ili imdb-u. Cetvrti deo je uzasan, ni prineti prvom ili drugom, pa bih ga rado gledao iznova i iznova.
  On 17. 5. 2012. at 21:48, Sam Spade said:
A ti stvarno imaš čudan ukus.
Ma jel? Bring it on!Što me podseti:518rO2VyTXL._AA300_.jpgSuper film.
  On 17. 5. 2012. at 12:14, cartman said:
Evo ovo na RT ima fantasticnih 9% a ja mogu da ga gledam jednom nedeljnothe-postman-cover-3.gif
Ah Poštar...sigurno jedno od mojih najsnažnijih filmskih iskustava.
Reveal hidden contents

Edited by bob loblaw

Gospodari prstenova - zaspao sam posle 20 min. Dosadno.Hari Poter - nisam ni pokušavao da gledam, trejleri su me odvratili.Najviše me je nervirao hajp oko svih ovih filmova, svi živi su ih gledali i hvalili, ''vau, kakvo majstorstvo!''Sad pucajte.

On 17. 5. 2012. at 21:59, bob loblaw said:
Reveal hidden contents

Hvala, Bobe. Kada sam otvarao temu, ja sam se nadao upravo ovakvim prustovskim reminiscencijama, a ne samo filmometriji.
  On 17. 5. 2012. at 22:00, Sam Spade said:
Gospodari prstenova - zaspao sam posle 20 min. Dosadno.Hari Poter - nisam ni pokušavao da gledam, trejleri su me odvratili.Najviše me je nervirao hajp oko svih ovih filmova, svi živi su ih gledali i hvalili, ''vau, kakvo majstorstvo!''Sad pucajte.
pa to nisu filmovi koje mrziš, to su filmovi koje nisi gledao.
  On 17. 5. 2012. at 21:59, bob loblaw said:
Reveal hidden contents

uh, ja sam postara gledao u bioskopu. nas bioskop je nastradao u bombardovanju pa je onda posle napravljen vrhunski (za tadasnje standarde), a ja sam se nekako uvukao u salu kada su testirali projektor. pustili su postara dva puta uzastopno! oba puta sam odgledao film od pocetka od kraja. :D plakao sam od smeha na scene koje trebaju da budu tuzne. moracu da ga skinem i da ga odgledam ponovo.
  On 17. 5. 2012. at 22:00, Sam Spade said:
meni je prvi deo harija potera onako creepy. kao anti-ET.a za gospodara iz ciste ljubavi spram tolkina sam spreman da presudim piteru dzeksonu. pa neka robijam.
eto!..i još, važi za jednu od najboljih filmskih studija!.....nestat će sjaja u travinestat će veličanstvenosti svijetaostat će samo blijeda slika onoga što je prošlo....:(