Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
koja respektabilna emisija? utisak nedelje? nemoj da me zajebavas sada.na glisica moze da ide samo uzasno ozbiljan pravnik, kao sto je bila pokojna biljana kovacevic vuco, koja bi ga rastavila na froncle, a ne ovaj nedojebani nesrecnik u potrazi za lajkovima na svom profilu....
Bio je Glisa u svim emisijama. Je li RTS respektabilan? Ili Pink? A sta ce to pravnik da objasni. Da ne postoji gej ideologija.
Posted
Pa na tom pitanju se danas prelama odbrana "srpstva" ili onoga sto je od srpstva ostalo. Nema vise ustasa, balija, siptara. Mora sva ta nacionalna frustracija negde de se manifestuje i valjda je pitanje gay parade, ne cak ni gay prava, vec bas parade, ono mesto gde je to ludilo naslo svoje mesto gde se oseca komforno "u borbi". Ja zaista mislim da je to logican nastavak akumuliranog haosa, nesrece i frustracija devedesetih. Simbolicno, to je pitanje zapada i istoka jer su gay prava predstavljena kao nesto uvezeno sa zapada. To je za njih pitanje modernizma i tradicionalnosti, ateizma i pravoslavlja. Toj temi je ucitana vaznost koju ona realno nema i od nje je napravljen front.Po meni je tu najveci problem sto ako na tom slucaju pobede onda ce da osokoljeni predju na druge teme koje se ticu veceg broja ljudi. (ne da je ova nevazna zato sto se tice manjeg)
Pa da, tu je jedino Prokić bio blizu istine. Ali pazi, u velikoj meri ta je halabuka fabrikovana. Da, većina se protivi održavanju parade, kad ih pitaš, ali kad ih ne pitaš - bap ih briga. Frku prave DVeri i oni koji im iz nekog razloga omogućavaju da se oglašavaju sa sa najgledanijih medija.
Posted (edited)

bergasa, smaras, odgovorio sam ti vec nekoliko puta.da ne mozes oduzeti pravo medijima da glisica pozivaju, zato sto on najvestije od svih zastupa stavove protiv prajda. ili ces odbiti da ucestvujes u emisiji sa njim, pa neka pricaju sami izmedju sebe i iskoristiti da od toga napravis slucaj zasto mediji vrse promidzbu stavova cija je konsekvenca krsenje ljudskih prava, ili ces poslati nekoga ko moze da ga demontira u emisiji. nema sredine izmedju ova dva.sto se tice simetove opaske da dacic zabraniti paradu bez obzira na to sto ce pravnik i ustavni sud reci da ne sme, ne znam sta da kazem, jel neko podneo krivicnu prijavu protiv premijera ili zastupnika prava gradjana? sta radi ovaj miletic iz organizacionog odbora prajda, on je neki pravnik koliko znam?

Edited by gazza1
Posted
Bio je Glisa u svim emisijama. Je li RTS respektabilan? Ili Pink? A sta ce to pravnik da objasni. Da ne postoji gej ideologija.
Pa to bi mogao da objasni politikolog.
Posted (edited)

bilo bi dobro kada bi nekako mogli da se spoje antifasisticki i prajd svake godine..da bude malo misicavije (+dnevnice evropskim gej policajcima) pa ko hoce nek nasrce. a jedini odrzani je odrzan zbog toga sto je dragojevic morao da zavrsi film :isuse:ed: siguran sam da bi neka lezbo chick odradila mnogo bolje posao od bobana, meni je isto bilo strasno ono njegovo vladane, vladane, secam se govora majde puace na prajdu, to je pravi aktivizam.

Edited by palfoot
Posted (edited)
a jeidni odrzani prajd je odrzan zbog toga sto je dragojevic morao da zavrsi film :isuse:
pwn.jedina sansa za pravi prajd u beogradu je antifasisticka setnja. povezati sa svime, levicom, ljudskim pravima, partizanima. nema drugog nacina da ovo prodje. nije da se nije o ovome razmisljalo i ranije ali uvek pogresno, ne u pravcu AF fronta nego u pravcu toga da se prajdu pridruze ostali, to nece moci ovde. Edited by gazza1
Posted

prosecna plata oko 300 evra, nezaposlenost ogromna - idealni uslovi za bujanje mrznjeima neka toliko siromasna zemlja gde se odrzava prajd setnja?da ovi idioti imaju po 2000evra platu imali bi druge zabave i gledali svoja posla, kupovali kola i vodili zene i svalerke po dalekim morimaovim ne aboliram te idiote, samo kazem.opet - ko je odgovoran za ekonomiju? politika i politicari, crno nam se pise

Posted
bilo bi dobro kada bi nekako mogli da se spoje antifasticki i prajd svake godine..da bude malo misicavije (+dnevnice evropskim gej policajcima) pa ko hoce nek nasrce. a jeidni odrzani je odrzan zbog toga sto je dragojevic morao da zavrsi film :isuse:ed: siguran sam da bi neka lezbo chick odradila mnogo bolje posao od bobana, meni je isto bilo strasno ono njegovo vladane, vladane, secam se govora majde puace na prajdu, to je pravi aktivizam.
To mi dosad nije padalo napamet, a sad slutim da si u potpuno u pravu. I gde je jebeni Dragojević da sad podrži paradu?
Posted
pwn.jedina sansa za pravi prajd u beogradu je antifasisticka setnja. povezati sa svime, levicom, ljudskim pravima, partizanima. nema drugog nacina da ovo prodje.
i skupilo bi se manje ucesnika nego na gej paradi.
Posted (edited)
prosecna plata oko 300 evra, nezaposlenost ogromna - idealni uslovi za bujanje mrznjeima neka toliko siromasna zemlja gde se odrzava prajd setnja?da ovi idioti imaju po 2000evra platu imali bi druge zabave i gledali svoja posla, kupovali kola i vodili zene i svalerke po dalekim morimaovim ne aboliram te idiote, samo kazem.opet - ko je odgovoran za ekonomiju? politika i politicari, crno nam se pise
Ma slažem se, mada je ipak jedna vrlo mala, mada glasna, manjina uopšte spremna da se bavi Prajdom kao ozbiljnim pitanjem, bilo nasilno, ili kobajagi mirno, poput DVeri. Pitanje je, zašto imaju presudan uticaj na oblikovanje javnosti i ko im taj uticaj omogućuje.Edit: ne utisak nego uticaj. Frojd :) Edited by Syme
Posted
pwn.jedina sansa za pravi prajd u beogradu je antifasisticka setnja. povezati sa svime, levicom, ljudskim pravima, partizanima. nema drugog nacina da ovo prodje. nije da se nije o ovome razmisljalo i ranije ali uvek pogresno, ne u pravcu AF fronta nego u pravcu toga da se prajdu pridruze ostali, to nece moci ovde.
+1Što nas vodi priči o formiranju šireg levčarskog fronta, ne samo po ovom pitanju.
Posted

Molim te Boze, da sad ja malo odzmurim jedno 10 minuta i kad se probudim da se kompletna populisticka elita Srbije pretvori u govno. Od Tadija do Glisica. Jest, narod i njegove specificnosti oblikuju institucije, ali kad ti se na vlasti smenjuju bogovi najjadnijeg populizma, institucije daju zamah onom najgorem u narodu. Pu!

Posted (edited)
Ma slažem se, mada je ipak jedna vrlo mala, mada glasna, manjina uopšte spremna da se bavi Prajdom kao ozbiljnim pitanjem, bilo nasilno, ili kobajagi mirno, poput DVeri. Pitanje je, zašto imaju presudan uticaj na oblikovanje javnosti i ko im taj uticaj omogućuje.Edit: ne utisak nego uticaj. Frojd :)
ok..samo gledam malo izdaleka. da nije bilo industrijske revolucije ne bi bilo konsekventno ni burzoaskeslabo idu liberalizam i tolerancija u jako siromasnim drustvimasto ne znaci da treba dici ruke..al bice tesko i ne skoroedit - o politickoj 'eliti' - sve najgorevidim u mojoj okolini, dosta je ljudi koji su clanovi LSV, jedan je bio kandidat za poslanika. nisu losi momci al garantujem da intimno ne podrzavaju prajd. eno cute ko pickice. mozda neko pomisli da su,ju, pederi Edited by InvisibleLight
Posted

nije dačić kriv.paradu je zabranio samostalni policijski narednik Vladimir Popović.sad mi je jasno zašto su rekli "na vladi je da odluči."

documents_resenje1_854078300.jpg

Posted
bergasa, smaras, odgovorio sam ti vec nekoliko puta.da ne mozes oduzeti pravo medijima da glisica pozivaju, zato sto on najvestije od svih zastupa stavove protiv prajda. ili ces odbiti da ucestvujes u emisiji sa njim, pa neka pricaju sami izmedju sebe i iskoristiti da od toga napravis slucaj zasto mediji vrse promidzbu stavova cija je konsekvenca krsenje ljudskih prava, ili ces poslati nekoga ko moze da ga demontira u emisiji. nema sredine izmedju ova dva.sto se tice simetove opaske da dacic zabraniti paradu bez obzira na to sto ce pravnik i ustavni sud reci da ne sme, ne znam sta da kazem, jel neko podneo krivicnu prijavu protiv premijera ili zastupnika prava gradjana? sta radi ovaj miletic iz organizacionog odbora prajda, on je neki pravnik koliko znam?
Mozda smaram. ali sam siguran da parade nece biti dok se ne stvori famozna politicka volja. A politicka volja se nece stvoriti iz razloga koje je Erazer naveo. Politiku ove zemlje je najbolje definisao Jocic recenicom: Pitate me za trafiku dok Kosovo gori. Zamrznuti konflikt cemo jos dugo placati, ali ne kako insajder misli nego odlaskom u samoizolaciju i varvarstvo.I ti dajes lepe predloge i mislis da se moglo bolje i sve je to u redu, ali ti kazem da parade nece biti upravo zbog nasilja koje se vraca nama gradjanima ove nezavrsene banana drzave. I to politicari znaju i zato im je lako vladati. Otud moje insistiranje da nema nikakve krivice na organizatorima, cime ti ne oduzimam pravo da ih kritikujes sasvim potkrepljenim argumentima, i cini mi se da svi to dobro znamo. Pogresnu metu napadas.