kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 dajte neki strim, bog vam dao sreće
Frank Pembleton Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Pa cepaj ove televizije imaš da istražiš do popodne.......shiit has hit the fan.
askeladden Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Ako vec nisu postavili punktove na Zeleznicku i GL.Autobusku i vracaju nazad ekskurzije mladih zgubidana,i nisu vec postavili autobuse sa murijom po centru,ne znam sta da mislim osim da je moguce sranje na pomolu.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa cepaj ove televizije imaš da istražiš do popodne... ....shiit has hit the fan. nemam ništa
Frank Pembleton Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Ono što "stiže" do mene da subse dogovoroli da ne bi trebalo da bude problema. Ovo što kažu ostali, pre i za vreme tašmajdana.Posle može svašta da bude u gluvo doba noći.Ipak medijskim ekipama koje prate "anti-prajd" tj litijašenje, je savetovano da nemaju logoe medija i "da se paze".....shiit has hit the fan. 3 1
Frank Pembleton Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 nemam ništaTamo u CG ne može ni iris ni eon?Sigurno će biti neki YT.Okačiće neko ovde sigurno.....shiit has hit the fan. 1
Sandradjer Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Ono što "stiže" do mene da subse dogovoroli da ne bi trebalo da bude problema. Ovo što kažu ostali, pre i za vreme tašmajdana. Posle može svašta da bude u gluvo doba noći. Ipak medijskim ekipama koje prate "anti-prajd" tj litijašenje, je savetovano da nemaju logoe medija i "da se paze". ....shiit has hit the fan. Tako i ja procenjujem. Bas se osecam nekako jadno. Eto zivi covek u zemlji 2022 a da ne moze u miru da se odrzi parada, kao nesto normalno Edited September 17, 2022 by Sandradjer 5 1
James Marshall Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Entoni u lajvu proziva Dejana Petra da je Vučić info, ovaj njemu da je udbaš
morgana Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 28 minutes ago, Frank Pembleton said: Tamo u CG ne može ni iris ni eon? Sigurno će biti neki YT. Okačiće neko ovde sigurno. ....shiit has hit the fan. ja imam n1 u h novom. kumse, ako si na telemahu mozes da ga gledas
Milosh76 Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 19 minutes ago, James Marshall said: Entoni u lajvu proziva Dejana Petra da je Vučić info, ovaj njemu da je udbaš daj link ili se nije desilo
James Marshall Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 2 minutes ago, Milosh76 said: daj link ili se nije desilo Lajv na Srbin info Vrati unatrag https://youtu.be/WYJshby8EXI 2
Amos Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Kvalitetan čilagerski fajt. Je l' 15 hiljada sodomita otkazalo smeštaj?!
munze Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 hour ago, askeladden said: Ako vec nisu postavili punktove na Zeleznicku i GL.Autobusku i vracaju nazad ekskurzije mladih zgubidana,i nisu vec postavili autobuse sa murijom po centru,ne znam sta da mislim osim da je moguce sranje na pomolu. nema to vise u bg 3 3
Milosh76 Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 10 minutes ago, Orle Zmajević said: Entoni lajv: BIla neka frka... al nisma video sta se desavalo...
Recommended Posts