Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

meni je bilo jasno da nije ona u pitanju

i psi su članovi familije!!!! :angry:

• Replies 8k
  • Views 649.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Ajmo malo da gatamo šta će se desiti.

Na predstojećoj evro gay paradi će biti krvi do kolena.. 

Biće repriza paradiranja iz 2001te..

Bilčik i evropejci će dobiti po pi"ki..

Srbija će biti udarna vest na svim svetskim medijima..

Boškić će postati novi lider svih NVO protiv paradiranja.. 

• Popular Post

neće

1 hour ago, mareeee said:

Ajmo malo da gatamo šta će se desiti.

Na predstojećoj evro gay paradi će biti krvi do kolena.. 

Biće repriza paradiranja iz 2001te..

Bilčik i evropejci će dobiti po pi"ki..

Srbija će biti udarna vest na svim svetskim medijima..

Boškić će postati novi lider svih NVO protiv paradiranja.. 

sve suprotno :smiley_hail:

Samo da okačim podršku estrade:

19 hours ago, Bandito said:

Pogledajmo situaciju pre Vučićeve famozne konferencije gde je najavio zabranu.

Prvo je bila ona posećena litija pa Vučićeva KZN.

Negativan hajp protiv Europrajda se kuva iz drugog izvora, i kuva se MESECIMA, kuva se po fejsbucima i raznim drugim kanalima (znam po talibanskim izjavama i pripremama tokom celog leta u viber grupi stanara zgrade, znam od prijatelja koji prate desničarske sajtove i kanale, a ako ja, osoba pala s Marsa, od juna znam da će biti sranja u septembru, onda vlast zna mnogo više). Mislim da je Žvalavac samo podgrejao i iskoristio.

Ostalo si sve u pravu.

2 hours ago, pt 2.0 said:

Samo da okačim podršku estrade:

Pa, kada nema nikakve vajde od alternativne scene, "legendi" ürbanog Bəograda, liberalnih buntovnika sa vrelog asfalta kruga dvojke...bar da neko sa treš estrade pruži podršku. 

nju znam, divna je :wub:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Popular Post
11 minutes ago, AcaRadio said:

Pa, kada nema nikakve vajde od alternativne scene, "legendi" ürbanog Bəograda, liberalnih buntovnika sa vrelog asfalta kruga dvojke...bar da neko sa treš estrade pruži podršku. 

ja bas volim sto je tako, da malo razdvojimo ukus i moral

9 minutes ago, morgana said:

Bravo

31 minutes ago, morgana said:

jedino što ove bogate žene iz estrade podržavaju zbog poslovnih razloga... korisne su ko ana brnabić. nisam načisto da li od toga ima makar malo vajde

1 minute ago, slepa živana said:

jedino što ove bogate žene iz estrade podržavaju zbog poslovnih razloga... korisne su ko ana brnabić. nisam načisto da li od toga ima makar malo vajde

vjerujem da im  to moze biti razlog. ima smisla. opet, neko ih cuje, bolje da su za nego da su protiv.

mada, meni je i svejedno sta im je razlog.

Edited by morgana

4 minutes ago, slepa živana said:

Karleuša je dobar primer toga. Seka je nekako uvek delovala iskreno, tj ja ne znam da je imala bilo kakav ispad ikada i sklon sam da verujem da to radi iz srca, kao i Nataša Bekvalac. 

2 hours ago, AcaRadio said:

seka je pruzila podrsku i demonstrantima leta 2020, odnosno osudila tadasnja prebijanje, carica!

edit 2020. valjda, ono kad su konjanici panduri prebijali ljude ispred skupstine, ne mogu naci njenu objavu, kacila sam na fb

Edited by InvisibleLight

šta ćete da obučete za subotu?