Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

2 hours ago, Zabalujev said:

Crkoh od smeha na onaj Nešto razmišljam, koliko su jadni naši pravoslavni fanatici, tovare tom jebenom Rusijom, a na nekoliko sati vožnje imaju Grčku, najpravoslavniju zemlju u univerzumu gde šalju naše vladike da doktoriraju, crkva je uvezana sa državom, koja je legalizovala gej zajednice i gomilu lgbt prava kojima nas ovi plaše. I živo i zdravo pravoslavlje i jelenstvo. 

Nemoj da porediš nas i Grčku po pitanju LGBT, to je jedna tradicija, antičko jelinstvo je bilo šampion u odbrani homoseksualizma. Platon je jedino platonskoj ljubavi između dva muškarca dao zlatni oreol (žene nisu bile deo te jednačine). Da ne pominjem efebe, mladiće pod tutorstvom starijih ljubavnika... učenje filozofije uz otvorenu homoseksualnu ljubav

Edited by slow

ima zanimljivih stvari za pročitati u ovom njegovom trabunjanju, naravno kad se sklone slojevi i slojevi masnih i prijesnih laži tipa ovo kako on ide na Kosmaj i Avalu 

Ana im je rekla ‘vi znate ko sam ja, znate šta sam ja, ja to ne krijem i to nije smetalo mom predsedniku da me postavi na to mesto’.

dakle dobili smo potvrdu što je Brnaba dovedena, stručnost ovo ono pičke materine. Jedino što ne kapiraju da nije poenta riješiti ili blagosloviti beneficijama jednog pojedinca iz manjinske grupe, već svima njima dati prava kao i većini. Ipak, pogodili smo ovdje da će da se poziva na nju

Takođe, jasno je da će da probaju da se nađu na pola puta - može sve ali u četiri zida, ne izlazite napolje

“Iako ja ne odlučujem o svemu tome, savetovao sam i razgovarao sam sa premijerkom i ministrom unutrašnjih poslova o tome. Razmatrao sam sve ideje, onih koji su za i oni koji su protiv. Saglasio sam se sa njihovom idejom i u skladu sa zakonom MUP će reagovati. Ono što je zabranjeno, biće zabranjeno. Ono što će biti dozvoljeno - skupovi u zatvorenom, hoćete da imate savetovanja, ne znam šta… To možete da imate. A to što ste planirali da imate, država je odlučila da nećete da imate. Tačka”

naravno tu je i njegova difamacija i polivanje govnima svakog ko mu ne ide niz dlaku, pa makar na nivou trivijalnosti

Vučić je rekao da je sastanak održan popodne, a ne uveče.

“Delegacija Zelenih su bili po nekim svadbama u Mačvi. 

• +1 1

Država je odlučila da nekom zabrani ustavom garantovano pravo. “Tačka.”  

Da vidimo sad koliko onih koji kažu da izlaze na sve što je protiv Vučića će da se pojavi na Prajdu koji je Vučić zabranio. :rolleyes:

• +1 4

Mene zanima, "I šta sad", ako se LGBT ogluše o odluku vlasti i krenu na ulicu?

Hoće ih milicija tući?

Hoće pustiiti Mišu Vacića i njegove debile da dobiju batine?

Ne kontam, zaista, šta se ovim eksplicitnim "Zabrana" dobija? Nimalo diplomatski, jako ružno i još stavlaj jaja u potencijalni procep... Ili misli da LGBT ekipa neće imati muda da izađe i šeta? A šta ako se zajebe i neko uradi kontra njegovoj naredbi? I ne bude ništa, ili bude nešto, šđto opet njemu šteti?

Dečko živi za fajt:laugh:...Da ponovim...Rekao bih da ovi juro LGBTovci teorijske šanse nema da odustane...Pa nek se zli Psiho snalazi kako zna i ume...Ko ga jebe.

Edited by ronin

Ma oni šibicare....
Za dva dana će da bude:
Ko je rekao "zabrana"? Nikad nisam rekao zabrana!

To rade oko svega

....shiit has hit the fan.

• +1 4
1 hour ago, slow said:

Nemoj da porediš nas i Grčku po pitanju LGBT, to je jedna tradicija, antičko jelinstvo je bilo šampion u odbrani homoseksualizma. Platon je jedino platonskoj ljubavi između dva muškarca dao zlatni oreol (žene nisu bile deo te jednačine). Da ne pominjem efebe, mladiće pod tutorstvom starijih ljubavnika... učenje filozofije uz otvorenu homoseksualnu ljubav

plus današnji Grci, 50% gej, drugih 50% edipovci, nema između 

• Haha 2
43 minutes ago, Tolaa said:

Da vidimo sad koliko onih koji kažu da izlaze na sve što je protiv Vučića će da se pojavi na Prajdu koji je Vučić zabranio. :rolleyes:

Ovo je kljucno. Neka na Prajd izadje 15-20 hiljada ljudi pa da vidimo te Vaciceve batinase. Tuzno je da se u jednoj drzavi mora odgovarati silom na nasilje da bi se zastitila sopstvena prava ali nije da se to nije desavalo i ranije kad drzava propusti da vrsi svoju obavezu.

• +1 1
  • Haha 1
7 minutes ago, harper said:

Tuzno je da se u jednoj drzavi mora odgovarati silom na nasilje da bi se zastitila sopstvena prava

Tuzno svakako jeste ali ne vidim drugi efikasan nacin.
Jedini razlog zasto Vucic i dalje vlada je to sto ovaj svesniji deo naroda nikako ne uspeva da se organizuje da ga najuri. 
Da se to desi, i EU bi ga morala pustiti niz vodu koliko god bio njima poslusan. Ovako, u fazonu su ako nama ne smeta sto bi se oni akali 

44 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ma oni šibicare....
Za dva dana će da bude:
Ko je rekao "zabrana"? Nikad nisam rekao zabrana!

To rade oko svega

Evo baš danas

Vučić: Nikad građanima nisam obećao da će videti ceo snimak nesreće na rampi kod Doljevca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada nije obećao građanima da će imati prilike da vide kompletan snimak saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca.

• Haha 1