sailorman Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Sorry darling, ali ne palim se ja na te fore. Ti si meni ucitala da trpam u isti kos bolesne i Rome, ne pokusavaj sad da spinujes. Ti nisi nikakav stozer ispravnosti pa da se ja ili bilo ko tebi pravdam za svako napisano slovo. Pismena si, pa citaj, ako ti nije jasno mogu da pojasnim, ali da me uvlacis u tvoje fantazije neces. To sto ti radis nije diskusija, uhvatis se za nesto sto ti se ne svidja i onda kidas grkljane i optuzujes za sve i svasta. I da, neka se prebaci ovih zadnjih par strana na neku odgovarajucu temu, zapenili smo bez veze ovde. Darling, ja ti to nisam učitala. Ti si to napisala.
Giga Moravac Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Gledao sam svojevremeno jedan americki film interesantne sadrzine. Radnja je u jedonj teskoj americkoj vukojebini u kojoj deca kad odrastu nemaju nikakve uslove, zive kao propaliteti. A kruzi prica u tom mestu da, posto deca nestaju, ima neki masovni ubica dece. Na kraju filma se otkriva da lokalni doktor otima decu i daje ih na usvajanje u vecim gradovima (ilegalno) da bi deca tamo imala bolje uslove za zivot.
ToniAdams Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Gledao sam svojevremeno jedan americki film interesantne sadrzine. Radnja je u jedonj teskoj americkoj vukojebini u kojoj deca kad odrastu nemaju nikakve uslove, zive kao propaliteti. A kruzi prica u tom mestu da, posto deca nestaju, ima neki masovni ubica dece. Na kraju filma se otkriva da lokalni doktor otima decu i daje ih na usvajanje u vecim gradovima (ilegalno) da bi deca tamo imala bolje uslove za zivot. ja gledao isto jedan film, na kraju se bore svetlosnim macevima i ovaj mu kaze no, I'm your father, a pre toga mu oceko ruku!!!
Tolaa Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Gledao sam svojevremeno jedan americki film interesantne sadrzine. Radnja je u jedonj teskoj americkoj vukojebini u kojoj deca kad odrastu nemaju nikakve uslove, zive kao propaliteti. A kruzi prica u tom mestu da, posto deca nestaju, ima neki masovni ubica dece. Na kraju filma se otkriva da lokalni doktor otima decu i daje ih na usvajanje u vecim gradovima (ilegalno) da bi deca tamo imala bolje uslove za zivot. Sigurno zato sto su u toj vukojebini ziveli sa samohranim majkama, pa im falilo nesto. A onda dobili novu porodicu, sa ocem i majkom (tradicionalnih polova), i cvetalo im je hiljadu cvetova. Nadam se da je doktor heroj na kraju filma ziveo srecno i dugovecno.
Giga Moravac Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Sigurno zato sto su u toj vukojebini ziveli sa samohranim majkama, pa im falilo nesto. A onda dobili novu porodicu, sa ocem i majkom (tradicionalnih polova), i cvetalo im je hiljadu cvetova. Nadam se da je doktor heroj na kraju filma ziveo srecno i dugovecno. Ne naprotiv, doktor je bio gej pa je decu davao samo dobrostojecim gej familijama. Upravo ta cinjenica napravila je od njega heroja.
teacher Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 ja gledao isto jedan film, na kraju se bore svetlosnim macevima i ovaj mu kaze no, I'm your father, a pre toga mu oceko ruku!!! jel može bez spojlera, jebo ga ti...
Tolaa Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ne naprotiv, doktor je bio gej pa je decu davao samo dobrostojecim gej familijama. Upravo ta cinjenica napravila je od njega heroja. Aha, odatle si znaci izvukao zakljucak da deci nesto fali ako nemaju oca i majku (tradicionalnih polova). Nemam argumenata protiv toga, it is known da su americki filmovi uvek u pravu, pogotovo kad velicaju gej ljude kojima je inace u gej genu upisano da ne mogu da budu otmicari, nego samo spasitelji.
Hamlet Strašni Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Priča o usvajanju dece splitovana na sopstveni topik
betty Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Priča o usvajanju dece splitovana na sopstveni topikjadna deca, niko ih nece, ni ovde nisu dobrodosla :-(
Hamlet Strašni Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 10 minuta sam splitovao. ajde sad tamo da napišeš barem jedan post ili ću te banovati
betty Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 idem da postavim pitanje da li gej parovima treba dopustiti da usvajaju!
Sir Oliver Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) Možda je više za "Jezičke nedoumice" ili šta takvo, ali kad smo već kod semantike(?) neka ostane ovde: Zar termin "streight/straight", takođe nije uvredljiv na neki način? Ako može neko to malo da pojasni? Edited October 3, 2014 by Sir Oliver
Recommended Posts