onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 I meni se tako čini, ali sam, pošto postoji mogućnost da nisam dobro razumela, a interpretacije te vrste tretiram kao diskvalifikaciju za dalju diskusiju, želela da obrazloži svoj stav. cini ti se, moraju valjda da izgovore "da" prilikom vencanja
Turnbull Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Pa naravno da je to sve vreme u pitanju nego ne znam cemu ovo zametanje tragova pricom o prevazidjenosti braka. Ako mu je do poligamije nek pokrene inicijativu ko mu brani. Edited October 2, 2014 by Turnbull
Notorious Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 cini ti se, moraju valjda da izgovore "da" prilikom vencanja Drago mi je ako mi se čini. U tom slučaju papagaji dolaze u obzir.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 bolje polemisite sa onim sto pisem, a ne sa sopstvenim mastarijama
bergasa19 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 bolje polemisite sa onim sto pisem, a ne sa sopstvenim mastarijama
Agni Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 elem, pred zakonom su svi jednaki, zakon ne prepoznaje brak izmedju istog pola, tako da ne postoji nejednakost (TREBA LI DA UKLJUCIM CAPS LOCK?) izmedju ljudi razlicitog seksualnog opredeljenja, muskarac ne moze da se ozeni muskarcem, niti zena sa zenom, bez obzira na seksualnu opredeljenost.....ni hetero ni homo ne mogu da se ozene/udaju za osobu istog pola, nema zakonske nejednakosti.... mozemo pricati o pravednosti zakona, ali jednakost je neupitna. Ovom smehotresnom kazuistikom upravo si potvrdio moju sumnju (o tebi kao sagovorniku na ovoj temi).
Notorious Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) et bajka Sa onim što pišeš je nemoguće suvislo polemisati ako ni za jedan stav ne daješ argumente, nego sve vreme vrtiš priču oko formata braka. Edited October 2, 2014 by Notorious
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 elem, pred zakonom su svi jednaki, zakon ne prepoznaje brak izmedju istog pola, tako da ne postoji nejednakost (TREBA LI DA UKLJUCIM CAPS LOCK?) izmedju ljudi razlicitog seksualnog opredeljenja, muskarac ne moze da se ozeni muskarcem, niti zena sa zenom, bez obzira na seksualnu opredeljenost.....ni hetero ni homo ne mogu da se ozene/udaju za osobu istog pola, nema zakonske nejednakosti.... mozemo pricati o pravednosti zakona, ali jednakost je neupitna. bolje polemisite sa onim sto pisem, a ne sa sopstvenim mastarijama Sa ovim postom iznad, koji je za bisere, je apsolutno nemoguce polemisati, te cu te stoga od sada preskakati na ovoj temi.
Turnbull Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Pa sta pises? I sta hoces? Ukidanje institucije braka? Pokreni inicijativu ko ti brani?
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Pokreni inicijativu ko ti brani? ne odazivam se na pogresnu interpukciju
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) vreme je da se odjavim, sta sam imao da kazem rekao sam, mogu samo da ponavljam, ko se ne razume u pravo i sta je to "jednak pred zakonom" neka pita strucnjake, pozdrav Edited October 2, 2014 by ruskabajka
Milogled Bluff Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) Ne znam da li je bilo, ali se nadam da ovo govno pusi otkaz i robiju. Хроника Полицајац против хомосексуалаца Скандалозна одбрана Драгише Петковића, којитврди да није ни знао да Александар Вучић има брата и да је „само” написао да његове колеге „треба да убију, а не туку педере” Драгиша Петковић (Фото С. Радовановић) „Ни у сну, не бих помислио да полиција туче премијера или неког њему блиског рођака”, каже полицајац Драгиша Петковић који је дошао у жижу интересовања јавности након што га је у уторак крагујевачка полиција привела на информативни разговор због тога што је на фејсбук профилу листа „Курир” оставио коментар „ма треба да их убију, а не туку”. Петковић је у разговору за „Политику” у свом дому јуче после подне објашњавао да је мислио да полиција „треба да убије” припаднике геј популације, учеснике „Параде поноса”. Каже да је то исто рекао и припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије и Службе за високотехнолошки криминал који су га прекјуче саслушали, и тврди да изјава „ма треба да их убију, а не туку” нема никакве везе са Александром Вучићем и његовим братом Андрејом, кога су припадници нишке жандармерије претукли током „Параде поноса”. Полицајац објашњава да је спорни коментар написао у недељу поподне, док је на телевизији с породицом гледао дешавања у Београду. На сајту дневног листа „Курир”, који је пратио, видео је много коментара „против педера”, па је, како каже, хтео да се солидарише са својим колегама полицајцима. У тренутку када је на сајту „Курира” прочитао текст „Вучића тукли 10 минута у хаустору”, Петковић је помислио да је реч о неком „познатом педеру”. То га је, каже, навело да се и он придружи коментаторима. – Хтео сам да се солидаришем са мојим колегама полицајцима, зато сам написао тај коментар, који нема никакве везе са Вучићем, премијером, нити са његовим братом. Ја нисам ни знао да Вучић има брата – рекао је Петковић, наглашавајући да се извињава и премијеру и његовом брату. Полицајац Петковић је, каже, тек у понедељак видео телевизијски прилог о пребијању Вучићевог брата Андреја, а да је ђаво однео шалу схватио је сутрадан, када се на вратима његовог породичног дома у Крагујевцу појавила полиција. На саслушању је одмах признао да је он аутор коментара, али је рекао и да уопште није знао шта је урадио. Сајт „Курира” као доказ – Својим колегама полицајцима сам одмах казао да сам ја написао коментар. Нисам то крио ниједног тренутка – додао је Петковић у разговору за „Политику”, наводећи да су његов коментар медији, поготово лист „Курир”, без икаквог разлога довели у везу са премијером Александром Вучићем. – Апсолутно нисам имао намеру да било коме претим и позивам на убиство, као и да ће мој коментар изазвати било чију пажњу. У прилог овој тврдњи наводим и чињеницу да свој коментар нисам објавио под псеудонимом или неким лажним именом. Ово је део Петковићеве изјаве дате у Крагујевцу, припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије. Информативном разговору присуствовао је и његов шеф, начелник Полицијске управе у Врању, где је запослен већ 14 година. Драгиша Петковић јеродом из Ђаковице. Са Космета је избегао 1999, када се доселио у Крагујевац. Годину дана касније добио је посао у врањанској полицији, а тренутно је ангажован у Полицијској станици у Бујановцу. Ожењен је и има троје малолетне деце, од осам, десет и 12 година. Упитан да ли је, као припадник полиције, спреман да сноси последице својих дискриминаторних ставова о геј популацији, Петковић је рекао да је „Србија слободна земља у којој право на мишљење треба да имају и породични људи”. – Никад нисам дошао у сукоб са законом. Не знам коме је ово и због чега требало. Једноставно, неки медији су видели коментар човека у полицијској униформи и злонамерноме ставили у тај контекст. Да сам знао да је реч о Вучићевом брату, никада не бих написао нешто тако – поновио је Петковић. Dobro, sta sad, pogresi covek. Edited October 3, 2014 by Milogled Bluff
belch Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 kakav kolosalni trol, bože dragi, zakon ne diskriminiše homoseksualce jer ni hetero ljudi ne mogu da se venčaju istim polom
JozoMujica Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ja razumem šta ruskabajka hoće da kaže. Zamislimo situaciju dva odlična prijatelja, heteroseksualca, koji ne žele da se žene ženama već da žive zajedno i imaju ista prava kao bračni partneri - da nasleđuju imovinu, gase jedan drugog sa aparata za održavanje života (utopija u Srbiji, to uradi medicinsko osoblje kad im aparat zatreba za sledećeg životno ugroženog), šta god već bio razlog zašto gej parovi žele da ozvaniče svoju vezu. Eto, zakon ni njima to ne dozvoljava, kao ni homoseksualcima, pa je jednak i za heteroseksualni i za homoseksualni par osoba istog pola.
Recommended Posts