Notorious Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 a zasto bi se drzali monogamnog formata? jel on od boga dat? vec sam napisao, u pitanju su razlicitosti, nekome pase jedan partner, nekome to nije dovoljno.... nadam se da na temi o paradi mogu da insistiram na razlicitosti Naravno da možeš da insistiraš na čemu god hoćeš, sve dok je u okvirima pristojne diskusije. Odgovaraš pitanjem koje bi nas, kad bismo nastavili diskusiju u ovom maniru, uvelo u vrzino kolo. Nisi mi odgovorio, drugačije rečeno.
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 pa sam si rekao da znas ljude kojima to treba, gde je greska? Greška je u tome što su ti ljudi hetero.
Paul Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 anarchie ist machbar herr nachbar pitanje je, ist das so?
Aleksandar88 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ne znam da li je bilo, ali se nadam da ovo govno pusi otkaz i robiju. ХроникаПолицајац против хомосексуалацаСкандалозна одбрана Драгише Петковића, којитврди да није ни знао да Александар Вучић има брата и да је „само” написао да његове колеге „треба да убију, а не туку педере”Драгиша Петковић (Фото С. Радовановић)„Ни у сну, не бих помислио да полиција туче премијера или неког њему блиског рођака”, каже полицајац Драгиша Петковић који је дошао у жижу интересовања јавности након што га је у уторак крагујевачка полиција привела на информативни разговор због тога што је на фејсбук профилу листа „Курир” оставио коментар „ма треба да их убију, а не туку”. Петковић је у разговору за „Политику” у свом дому јуче после подне објашњавао да је мислио да полиција „треба да убије” припаднике геј популације, учеснике „Параде поноса”. Каже да је то исто рекао и припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије и Службе за високотехнолошки криминал који су га прекјуче саслушали, и тврди да изјава „ма треба да их убију, а не туку” нема никакве везе са Александром Вучићем и његовим братом Андрејом, кога су припадници нишке жандармерије претукли током „Параде поноса”.Полицајац објашњава да је спорни коментар написао у недељу поподне, док је на телевизији с породицом гледао дешавања у Београду. На сајту дневног листа „Курир”, који је пратио, видео је много коментара „против педера”, па је, како каже, хтео да се солидарише са својим колегама полицајцима. У тренутку када је на сајту „Курира” прочитао текст „Вучића тукли 10 минута у хаустору”, Петковић је помислио да је реч о неком „познатом педеру”. То га је, каже, навело да се и он придружи коментаторима.– Хтео сам да се солидаришем са мојим колегама полицајцима, зато сам написао тај коментар, који нема никакве везе са Вучићем, премијером, нити са његовим братом. Ја нисам ни знао да Вучић има брата – рекао је Петковић, наглашавајући да се извињава и премијеру и његовом брату.Полицајац Петковић је, каже, тек у понедељак видео телевизијски прилог о пребијању Вучићевог брата Андреја, а да је ђаво однео шалу схватио је сутрадан, када се на вратима његовог породичног дома у Крагујевцу појавила полиција. На саслушању је одмах признао да је он аутор коментара, али је рекао и да уопште није знао шта је урадио.Сајт „Курира” као доказ– Својим колегама полицајцима сам одмах казао да сам ја написао коментар. Нисам то крио ниједног тренутка – додао је Петковић у разговору за „Политику”, наводећи да су његов коментар медији, поготово лист „Курир”, без икаквог разлога довели у везу са премијером Александром Вучићем.– Апсолутно нисам имао намеру да било коме претим и позивам на убиство, као и да ће мој коментар изазвати било чију пажњу. У прилог овој тврдњи наводим и чињеницу да свој коментар нисам објавио под псеудонимом или неким лажним именом.Ово је део Петковићеве изјаве дате у Крагујевцу, припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије. Информативном разговору присуствовао је и његов шеф, начелник Полицијске управе у Врању, где је запослен већ 14 година.Драгиша Петковић јеродом из Ђаковице. Са Космета је избегао 1999, када се доселио у Крагујевац. Годину дана касније добио је посао у врањанској полицији, а тренутно је ангажован у Полицијској станици у Бујановцу. Ожењен је и има троје малолетне деце, од осам, десет и 12 година.Упитан да ли је, као припадник полиције, спреман да сноси последице својих дискриминаторних ставова о геј популацији, Петковић је рекао да је „Србија слободна земља у којој право на мишљење треба да имају и породични људи”.– Никад нисам дошао у сукоб са законом. Не знам коме је ово и због чега требало. Једноставно, неки медији су видели коментар човека у полицијској униформи и злонамерноме ставили у тај контекст. Да сам знао да је реч о Вучићевом брату, никада не бих написао нешто тако – поновио је Петковић.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Naravno da možeš da insistiraš na čemu god hoćeš, sve dok je u okvirima pristojne diskusije. Odgovaraš pitanjem koje bi nas, kad bismo nastavili diskusiju u ovom maniru, uvelo u vrzino kolo. Nisi mi odgovorio, drugačije rečeno. istina, odgovaram pitanjem.... pitanje je bilo "zasto se ne bi drzali monogamnog formata?" odgovor: zato sto ne bi ispostovali razlicitosti
Lrd Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ne znam da li je bilo, ali se nadam da ovo govno pusi otkaz i robiju. Хроника Полицајац против хомосексуалаца Скандалозна одбрана Драгише Петковића, којитврди да није ни знао да Александар Вучић има брата и да је „само” написао да његове колеге „треба да убију, а не туку педере” Драгиша Петковић (Фото С. Радовановић) „Ни у сну, не бих помислио да полиција туче премијера или неког њему блиског рођака”, каже полицајац Драгиша Петковић који је дошао у жижу интересовања јавности након што га је у уторак крагујевачка полиција привела на информативни разговор због тога што је на фејсбук профилу листа „Курир” оставио коментар „ма треба да их убију, а не туку”. Петковић је у разговору за „Политику” у свом дому јуче после подне објашњавао да је мислио да полиција „треба да убије” припаднике геј популације, учеснике „Параде поноса”. Каже да је то исто рекао и припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије и Службе за високотехнолошки криминал који су га прекјуче саслушали, и тврди да изјава „ма треба да их убију, а не туку” нема никакве везе са Александром Вучићем и његовим братом Андрејом, кога су припадници нишке жандармерије претукли током „Параде поноса”. Полицајац објашњава да је спорни коментар написао у недељу поподне, док је на телевизији с породицом гледао дешавања у Београду. На сајту дневног листа „Курир”, који је пратио, видео је много коментара „против педера”, па је, како каже, хтео да се солидарише са својим колегама полицајцима. У тренутку када је на сајту „Курира” прочитао текст „Вучића тукли 10 минута у хаустору”, Петковић је помислио да је реч о неком „познатом педеру”. То га је, каже, навело да се и он придружи коментаторима. – Хтео сам да се солидаришем са мојим колегама полицајцима, зато сам написао тај коментар, који нема никакве везе са Вучићем, премијером, нити са његовим братом. Ја нисам ни знао да Вучић има брата – рекао је Петковић, наглашавајући да се извињава и премијеру и његовом брату. Полицајац Петковић је, каже, тек у понедељак видео телевизијски прилог о пребијању Вучићевог брата Андреја, а да је ђаво однео шалу схватио је сутрадан, када се на вратима његовог породичног дома у Крагујевцу појавила полиција. На саслушању је одмах признао да је он аутор коментара, али је рекао и да уопште није знао шта је урадио. Сајт „Курира” као доказ – Својим колегама полицајцима сам одмах казао да сам ја написао коментар. Нисам то крио ниједног тренутка – додао је Петковић у разговору за „Политику”, наводећи да су његов коментар медији, поготово лист „Курир”, без икаквог разлога довели у везу са премијером Александром Вучићем. – Апсолутно нисам имао намеру да било коме претим и позивам на убиство, као и да ће мој коментар изазвати било чију пажњу. У прилог овој тврдњи наводим и чињеницу да свој коментар нисам објавио под псеудонимом или неким лажним именом. Ово је део Петковићеве изјаве дате у Крагујевцу, припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије. Информативном разговору присуствовао је и његов шеф, начелник Полицијске управе у Врању, где је запослен већ 14 година. Драгиша Петковић јеродом из Ђаковице. Са Космета је избегао 1999, када се доселио у Крагујевац. Годину дана касније добио је посао у врањанској полицији, а тренутно је ангажован у Полицијској станици у Бујановцу. Ожењен је и има троје малолетне деце, од осам, десет и 12 година. Упитан да ли је, као припадник полиције, спреман да сноси последице својих дискриминаторних ставова о геј популацији, Петковић је рекао да је „Србија слободна земља у којој право на мишљење треба да имају и породични људи”. – Никад нисам дошао у сукоб са законом. Не знам коме је ово и због чега требало. Једноставно, неки медији су видели коментар човека у полицијској униформи и злонамерноме ставили у тај контекст. Да сам знао да је реч о Вучићевом брату, никада не бих написао нешто тако – поновио је Петковић. Ali neverovatno! Ovo me podseća na jednu epizodu Homicidea, u kojoj se klinac brani od optužbe za ubistvo time što je pogrešio. Nije kriv jer je slučajno ubio jednog klinca, a hteo je drugog. Ovo je to. Mislio je da treba da ubiju "poznatog pedera", a ne Vučićevog brata, šta sad to mediji stavljaju u zlonameran kontekst.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Greška je u tome što su ti ljudi hetero. mozda nisi pratio raniju raspravu, pisao sam o redefinisanju braka koji sad homo iniciraju, a mogao bi biti od koristi i za hetero
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 istina, odgovaram pitanjem.... pitanje je bilo "zasto se ne bi drzali monogamnog formata?" odgovor: zato sto ne bi ispostovali razlicitosti Dobro se ti zajebavaš. Ljudi imaju konkretne zahteve, a ti pitaš a što onda ne bi tražili i nešto drugo? Zato što traže to što traže, a ne to što bi ti hteo da oni traže da bi rešio protivurečnosti u svom mozgu.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 mada, sve ovo zadnje sto pisem su digresije, osnovna teza je da je brak go kurac, samo ne stizem da obrazlozim
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 mozda nisi pratio raniju raspravu, pisao sam o redefinisanju braka koji sad homo iniciraju, a mogao bi biti od koristi i za hetero Oni iniciraju sasvim konkretno redefinisanje braka na onaj način na koji oni to žele, a ne onaj način na koji bi ti hteo. Ako bi ti hteo da tako redefinišeš brak (da ne bude monogaman) imaš sasvim dobar putokaz kako to treba raditi. mada, sve ovo zadnje sto pisem su digresije, osnovna teza je da je brak go kurac, samo ne stizem da obrazlozim Moguće, samo to nije tema za ovaj topik.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Dobro se ti zajebavaš. Ljudi imaju konkretne zahteve, a ti pitaš a što onda ne bi tražili i nešto drugo? Zato što traže to što traže, a ne to što bi ti hteo da oni traže da bi rešio protivurečnosti u svom mozgu. ja uopste ne znam da postoje konkretni ljudi sa konkretnim zahtevima, sve je ovo nacelna prica
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ja uopste ne znam da postoje konkretni ljudi sa konkretnim zahtevima, sve je ovo nacelna prica Postoje, kad je u pitanju gej brak, doduše ne kod nas, jer postoje stepenice koje pre toga treba preći.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Oni iniciraju sasvim konkretno redefinisanje braka na onaj način na koji oni to žele, a ne onaj način na koji bi ti hteo. Ako bi ti hteo da tako redefinišeš brak (da ne bude monogaman) imaš sasvim dobar putokaz kako to treba raditi. Moguće, samo to nije tema za ovaj topik. ko inicira? kako ga redefinisu i na koji nacin koji na zelim? a za ovo drugo, banuj me ako sam promasio temu
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Postoje, kad je u pitanju gej brak, doduše ne kod nas, jer postoje stepenice koje pre toga treba preći. znaci ne postoje ljudi sa konkretnim zahtevima kod nas, a ti me jos i pitas zasto ja ocekujem da traze nesto drugo?
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 istina, odgovaram pitanjem.... pitanje je bilo "zasto se ne bi drzali monogamnog formata?" odgovor: zato sto ne bi ispostovali razlicitosti Poenta borbe za ravnopravnost je da gej ljudi imaju JEDNAKA prava kao strejt ljudi iako su "drugaciji". Nije stvar u tome da teras razlike u krajnjost, nego da se izboris da budes jednak pred zakonom. Ne znam da li je bilo, ali se nadam da ovo govno pusi otkaz i robiju. Хроника Полицајац против хомосексуалаца Скандалозна одбрана Драгише Петковића, којитврди да није ни знао да Александар Вучић има брата и да је „само” написао да његове колеге „треба да убију, а не туку педере” Драгиша Петковић (Фото С. Радовановић) „Ни у сну, не бих помислио да полиција туче премијера или неког њему блиског рођака”, каже полицајац Драгиша Петковић који је дошао у жижу интересовања јавности након што га је у уторак крагујевачка полиција привела на информативни разговор због тога што је на фејсбук профилу листа „Курир” оставио коментар „ма треба да их убију, а не туку”. Петковић је у разговору за „Политику” у свом дому јуче после подне објашњавао да је мислио да полиција „треба да убије” припаднике геј популације, учеснике „Параде поноса”. Каже да је то исто рекао и припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије и Службе за високотехнолошки криминал који су га прекјуче саслушали, и тврди да изјава „ма треба да их убију, а не туку” нема никакве везе са Александром Вучићем и његовим братом Андрејом, кога су припадници нишке жандармерије претукли током „Параде поноса”. Полицајац објашњава да је спорни коментар написао у недељу поподне, док је на телевизији с породицом гледао дешавања у Београду. На сајту дневног листа „Курир”, који је пратио, видео је много коментара „против педера”, па је, како каже, хтео да се солидарише са својим колегама полицајцима. У тренутку када је на сајту „Курира” прочитао текст „Вучића тукли 10 минута у хаустору”, Петковић је помислио да је реч о неком „познатом педеру”. То га је, каже, навело да се и он придружи коментаторима. – Хтео сам да се солидаришем са мојим колегама полицајцима, зато сам написао тај коментар, који нема никакве везе са Вучићем, премијером, нити са његовим братом. Ја нисам ни знао да Вучић има брата – рекао је Петковић, наглашавајући да се извињава и премијеру и његовом брату. Полицајац Петковић је, каже, тек у понедељак видео телевизијски прилог о пребијању Вучићевог брата Андреја, а да је ђаво однео шалу схватио је сутрадан, када се на вратима његовог породичног дома у Крагујевцу појавила полиција. На саслушању је одмах признао да је он аутор коментара, али је рекао и да уопште није знао шта је урадио. Сајт „Курира” као доказ – Својим колегама полицајцима сам одмах казао да сам ја написао коментар. Нисам то крио ниједног тренутка – додао је Петковић у разговору за „Политику”, наводећи да су његов коментар медији, поготово лист „Курир”, без икаквог разлога довели у везу са премијером Александром Вучићем. – Апсолутно нисам имао намеру да било коме претим и позивам на убиство, као и да ће мој коментар изазвати било чију пажњу. У прилог овој тврдњи наводим и чињеницу да свој коментар нисам објавио под псеудонимом или неким лажним именом. Ово је део Петковићеве изјаве дате у Крагујевцу, припадницима Унутрашње контроле МУП-а Србије. Информативном разговору присуствовао је и његов шеф, начелник Полицијске управе у Врању, где је запослен већ 14 година. Драгиша Петковић јеродом из Ђаковице. Са Космета је избегао 1999, када се доселио у Крагујевац. Годину дана касније добио је посао у врањанској полицији, а тренутно је ангажован у Полицијској станици у Бујановцу. Ожењен је и има троје малолетне деце, од осам, десет и 12 година. Упитан да ли је, као припадник полиције, спреман да сноси последице својих дискриминаторних ставова о геј популацији, Петковић је рекао да је „Србија слободна земља у којој право на мишљење треба да имају и породични људи”. – Никад нисам дошао у сукоб са законом. Не знам коме је ово и због чега требало. Једноставно, неки медији су видели коментар човека у полицијској униформи и злонамерноме ставили у тај контекст. Да сам знао да је реч о Вучићевом брату, никада не бих написао нешто тако – поновио је Петковић. Ovo je jezivo.
Recommended Posts