Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

lol

10k policajaca je dignuto da bi na kraju na kontramiting došlo svega 30 gaylija :lolol:

Posted (edited)

meni je malo nejasna ova dinamika: oćeš kroz kordon, ne dam ti, gađaš me kamenjem, proćaskoamo, pustim te... mislim, što ne recimo privođenje u jednom momentu? :unsure:

edip: a bre al ste se raspomamili. ovo je bilo na neku steinsovu vest, tamo daleko, gore, gore  ^_^

Edited by Joshua
Posted

sad da se lepo i mi zoofili organiziramo :fantom:

toni, brate, evo :(

More+lovely+gifts2.jpg

Posted

Prleteh malo topik i sokiran sam koliko homofobije i prikrivenih radikalnijij stavova. Ne znam otkud ppp da pde toliko u tu stranu. Kaliguli, emptiju i slicnima nije mesto na ovom forumu. Osim ako ja nemam pogrešno misljenje o istom.

Posted (edited)

Meni je smetalo sto se setam sa Malim, al jbga. Progutao knedlu i nastavio.

Edited by Timmy
Posted

Pustite me da prođem, nemam nameru da nikoga ugrožavam, rekao je Andrej, a žandarmi su nasrnuli na njega

Pa ti bajo nastavi da se zajebavaš sa Toletom...

Tako i navijaci hteli kroz kordone a zandari iz cista mira nasrnuli na njih.

Posted

Pustite me da prođem, nemam nameru da nikoga jebem, rekao je Andrej, a žandarmi su nasrnuli na njega

Posted

Otisao na prajd sa devojkom, a u stan se vratili odvojeno. Izgleda smo se oboje zarazili :(

zao mi zbog tebe drago mi zbog nje. lezbejke rulaju :fantom:

Posted

meni je malo nejasna ova dinamika: oćeš kroz kordon, ne dam ti, gađaš me kamenjem, proćaskoamo, pustim te... mislim, što ne recimo privođenje u jednom momentu? :unsure:

edip: a bre al ste se raspomamili. ovo je bilo na neku steinsovu vest, tamo daleko, gore, gore  ^_^

ne razumeš osnove antiterorističkog posla Džošua - ko zna čime su se opasali ovi što oće kroz kordon - Sveto Pismo, Ikone, krstovi, .......

Posted

Taj skup organizuju Dveri.

Kako bih video o čemu se tu radi, juče sam išao na skup Dveri i tamo doživeo neobične stvari koje nisu bitne za ovu priču. Bitno je da sam stekao utisak da taj pokret definitivno nema ništa srodno sa huliganskim grupama, to su dva različita sveta. Nebojša Spaić piše po fejsbuku da je to bio skup neokupanih spodoba, što je potpuna neistina, tamo su došli obični, law abiding građani, mahom iz srednje klase, isti kao i američka konzervativna "tiha većina". 

Nisam bio sinoć ali mogu da potpišem ovo što si rekao, na osnovu nekih drugih iskustava. Prosečan glasač Dveri iz centra Beograda potražuje otetu imovinu nakon II svetskog rata, skuplja govna za svojim biglom i ponosan je što mu dete ide u Ribnikar. Kupao se taj više puta od Spaića. 

Posted

zao mi zbog tebe drago mi zbog nje. lezbejke rulaju :fantom:

Pa to jedino ako si lezbejka. Mi strejt muski volimo pedere, a lezbejke i ne. One su nam protivnice na trzistu..

Posted (edited)

Beograd -- Grupa od 20-ak huligana napala je zgradu B92 i policiju koja je obezbeđivala prostor u Bulevaru Zorana Đinđića. Jedan policajac je povređen.

Huligani su bacili više dimnih bombi, baklji i ostailh pirotehničkih sredstava na pripadnike policije na samom ulazu u zgradu u kojoj se nalazi B92.

Oko zgrade se i dalje vidi gust dim, teško se diše, a huligani su se razbežali i krenuli ka Merkatoru. 

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

:rolf: koji su bre to retardi, trebali su da napadnu Studio B. 

PS evo vam bot, čisto da vidite u kom smeru će ići spinovanje

Свака част жандармерији, нема син, брат, отац, овај, онај...браво момци!
(my way28. septembar 2014 13:35)

Edited by steins
Posted

:roflmao: koji su bre to retardi, trebali su da napadnu Studio B. 

Nisu retardi, nego rade sta mogu u datim okolnostima. vec su palili gume oko autoputa, ovaj napad se spremao ceo dan, a znali su da ne mogu da dopru do centra.