gone fishing Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 lol 10k policajaca je dignuto da bi na kraju na kontramiting došlo svega 30 gaylija
Joshua Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) meni je malo nejasna ova dinamika: oćeš kroz kordon, ne dam ti, gađaš me kamenjem, proćaskoamo, pustim te... mislim, što ne recimo privođenje u jednom momentu? edip: a bre al ste se raspomamili. ovo je bilo na neku steinsovu vest, tamo daleko, gore, gore ^_^ Edited September 28, 2014 by Joshua
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 sad da se lepo i mi zoofili organiziramo toni, brate, evo :(
Timmy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Prleteh malo topik i sokiran sam koliko homofobije i prikrivenih radikalnijij stavova. Ne znam otkud ppp da pde toliko u tu stranu. Kaliguli, emptiju i slicnima nije mesto na ovom forumu. Osim ako ja nemam pogrešno misljenje o istom.
Timmy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Meni je smetalo sto se setam sa Malim, al jbga. Progutao knedlu i nastavio. Edited September 28, 2014 by Timmy
katamaran Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Pustite me da prođem, nemam nameru da nikoga ugrožavam, rekao je Andrej, a žandarmi su nasrnuli na njega Pa ti bajo nastavi da se zajebavaš sa Toletom... Tako i navijaci hteli kroz kordone a zandari iz cista mira nasrnuli na njih.
Caligula Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Pustite me da prođem, nemam nameru da nikoga jebem, rekao je Andrej, a žandarmi su nasrnuli na njega
ToniAdams Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Otisao na prajd sa devojkom, a u stan se vratili odvojeno. Izgleda smo se oboje zarazili :( zao mi zbog tebe drago mi zbog nje. lezbejke rulaju
steins Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 meni je malo nejasna ova dinamika: oćeš kroz kordon, ne dam ti, gađaš me kamenjem, proćaskoamo, pustim te... mislim, što ne recimo privođenje u jednom momentu? edip: a bre al ste se raspomamili. ovo je bilo na neku steinsovu vest, tamo daleko, gore, gore ^_^ ne razumeš osnove antiterorističkog posla Džošua - ko zna čime su se opasali ovi što oće kroz kordon - Sveto Pismo, Ikone, krstovi, .......
pacey defender Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Taj skup organizuju Dveri. Kako bih video o čemu se tu radi, juče sam išao na skup Dveri i tamo doživeo neobične stvari koje nisu bitne za ovu priču. Bitno je da sam stekao utisak da taj pokret definitivno nema ništa srodno sa huliganskim grupama, to su dva različita sveta. Nebojša Spaić piše po fejsbuku da je to bio skup neokupanih spodoba, što je potpuna neistina, tamo su došli obični, law abiding građani, mahom iz srednje klase, isti kao i američka konzervativna "tiha većina". Nisam bio sinoć ali mogu da potpišem ovo što si rekao, na osnovu nekih drugih iskustava. Prosečan glasač Dveri iz centra Beograda potražuje otetu imovinu nakon II svetskog rata, skuplja govna za svojim biglom i ponosan je što mu dete ide u Ribnikar. Kupao se taj više puta od Spaića.
Timmy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 zao mi zbog tebe drago mi zbog nje. lezbejke rulaju Pa to jedino ako si lezbejka. Mi strejt muski volimo pedere, a lezbejke i ne. One su nam protivnice na trzistu..
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 (edited) Beograd -- Grupa od 20-ak huligana napala je zgradu B92 i policiju koja je obezbeđivala prostor u Bulevaru Zorana Đinđića. Jedan policajac je povređen. Huligani su bacili više dimnih bombi, baklji i ostailh pirotehničkih sredstava na pripadnike policije na samom ulazu u zgradu u kojoj se nalazi B92. Oko zgrade se i dalje vidi gust dim, teško se diše, a huligani su se razbežali i krenuli ka Merkatoru. Edited September 28, 2014 by Грешни Василије
steins Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) koji su bre to retardi, trebali su da napadnu Studio B. PS evo vam bot, čisto da vidite u kom smeru će ići spinovanje Свака част жандармерији, нема син, брат, отац, овај, онај...браво момци!(my way, 28. septembar 2014 13:35) Edited September 28, 2014 by steins
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 :roflmao: koji su bre to retardi, trebali su da napadnu Studio B. Nisu retardi, nego rade sta mogu u datim okolnostima. vec su palili gume oko autoputa, ovaj napad se spremao ceo dan, a znali su da ne mogu da dopru do centra.
Recommended Posts