Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

cekajte, navijaca nema ni na vidiku?

palili su gume. kod Arene :lol:

inače ništa, petorica ćelavaca privedena preventivno u Manježu

Posted

Od 16h.

Ako budu smeli.

Posted

Nope, ni na vidiku.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

11.50 - Интервенција полиције у улици Светозара Марковића, где је један мушкарац претио аутоматском пушком. Једна особа изведена окрвављене главе, јавља Танјуг.

?

Posted

'ladno nakon što je pre četiri godine grad ličio na pojas Gaze, ove godine talibana ni na vidiku...da mi nije mrsko sad bih išao na navijačke forume da ih podjebavam

Posted

Od 16h.

Ako budu smeli.

Taj skup organizuju Dveri.

Kako bih video o čemu se tu radi, juče sam išao na skup Dveri i tamo doživeo neobične stvari koje nisu bitne za ovu priču. Bitno je da sam stekao utisak da taj pokret definitivno nema ništa srodno sa huliganskim grupama, to su dva različita sveta. Nebojša Spaić piše po fejsbuku da je to bio skup neokupanih spodoba, što je potpuna neistina, tamo su došli obični, law abiding građani, mahom iz srednje klase, isti kao i američka konzervativna "tiha većina". 

Posted

koristim priliku da se zahvalim korisnim genijima koji premašuju sva moja očekivanja  :fantom:

samo napred meni je baš stalo da vidim građanističke slepinje kako se kolektivno zahvaljuju vučiću zato što ih je u deceniji demokratije šikanirao putem sns skinhedsa u proksi nazionalnim organizacijama a sad su prava odjednom počela da se ostvaruju kad je privezao svoje umobolne kerove u kućicu

to bi bilo isto kao da se recimo žena zahvali mužu što više ne dolazi pijan iz grada i ne briše terasu njome do dva ujutro zato što mu komšije plaćaju kešom da bude rodno ravnopravan  :fantom:

Posted

'ladno nakon što je pre četiri godine grad ličio na pojas Gaze, ove godine talibana ni na vidiku...da mi nije mrsko sad bih išao na navijačke forume da ih podjebavam

pošto ne verujem da napaljeni klinci baš ovoliko precizno reaguju na komande Službe™, treba imati u vidu i do koje mere je tokom ove četiri godine produbljena ekonomska kriza i da ona kosi i organizovano navijaštvo i huliganstvo. 

Posted

Mora da može danas jedna himna na ovom topiku, čisto da se proslavi.

+1
Posted

Taj skup organizuju Dveri.

Kako bih video o čemu se tu radi, juče sam išao na skup Dveri i tamo doživeo neobične stvari koje nisu bitne za ovu priču. Bitno je da sam stekao utisak da taj pokret definitivno nema ništa srodno sa huliganskim grupama, to su dva različita sveta. Nebojša Spaić piše po fejsbuku da je to bio skup neokupanih spodoba, što je potpuna neistina, tamo su došli obični, law abiding građani, mahom iz srednje klase, isti kao i američka konzervativna "tiha većina".

Nisam ni mislio da ovi organizuju one, nije bitno ko organizuje, nego da bude određena masa na ulici.

Onda je lakše "navijačima" da se "bore".

Posted

Siniša Mali i Borko Stefanović na prajdu i to ne sa pričom da moramo zbog Evrope i slanja slike u svet, nego zbog nas

Svaka čast svima koji guraju ovo od 2001

Posted

Nisam ni mislio da ovi organizuju one, nije bitno ko organizuje, nego da bude određena masa na ulici.

Onda je lakše "navijačima" da se "bore".

Prošla baba s kolačima. Policije će u gradu biti tokom celog dana. Možda bude neka čarkica na rubu skupa. 

Posted (edited)

pa nema lepo si ti to uočio još prilikom izdaje kosmeta za razliku od ovih prečitanih s diplomama :fantom:

ma pppopulacija je potpouno nebitna, mene zanimaju patriote koje bi verovatno divljaje kao nikada pre da je ovo potpisao tadic. gde su sada te pizde? gazde ih vezale za lanac pa ne smeju da mrdnu.

Edited by Hella
Posted

koristim priliku da se zahvalim korisnim genijima koji premašuju sva moja očekivanja  :fantom:

I meni je fascinantno da svima promice taj detaljcic sa vezivanjem kerova u kucicu...