Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ritam nereda je bio tralala tinejdzerski fasizam ko i gbb borka stefanovica. jes da su im medju fanovima nacosi, ali isto tako je i na njihove koncerte dolazio afro drugar redovno kad smo bili klinci, sve medju skinskense.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Gej mladića pretukli mesarskim čekićem

Gej mladića pretukli mesarskim čekićemNekoliko nepoznatih napadača pretuklo je gej mladića V.M. (25), u parku u Fruškogorskoj ulici u Beogradu.

cekic_za_meso.jpg

Policija je pretučenog mladića zatekla u polusvesnom stanju. Ekipa Hitne pomoći žrtvu napada je prevezla u Urgentni centar gde mu je konstatovano više teških telesnih povreda - kontuzija glave, istegnuće vrata, naprsline na zubima donje vilice, više masnica, podliva, oderotina po licu...Napad se dogodio oko 1.30 časova u noći između 7. i 8. septembra. Policiju je pozvao V.D. (23) koji bio u društvu V.M. i koji je takođe bio napadnut ali je uspeo da pobegne.V.M. i V.D. su u noći napada prolazili kroz park idući ka obližnjem gej klubu kada su iz parka začuli povike "Pederi, pederi!". Zatim su na klupama u parku ugledali šestoricu mladića starosti između 16 i 20 godina koji su odmah skočili i potrčali u njihovom pravcu. V.D. je, videvši da jedan od napadača trči ka njemu sa mesarskim čekićem u ruci, počeo da beži i uspeo je da mu umakne utrčavši u baštu kafića iz koje je i pozvao policiju. U međuvremenu napadači su se domogli V.M. i brutalno ga pretukli nanevši mu teške telesne povrede.Policija je na mesto napada došla nakon nekoliko minuta, ali su se huligani već razbežali. Policija je pronašla bačen mesarski čekić i jaknu za koje se pretpostavlja da ih je ispustio neko od napadača.GSA: Uhapsiti napadačeGej strejt alijansa, kako su istakli na svom portalu, zahteva od policije i svih nadležnih organa da ovaj, kao i prethodne slučajeve nasilja bez odlaganja rasvetle, identifikuju počinioce i privedu ih pravdi.Takođe, GSA zahteva da se odmah i ozbiljno sve nadležne institucije posvete prevenciji i sankcionisanju nasilja nad LGBT osobama i da posebno u periodu pred Paradu ponosa učine sve što je u njihovoj moći da se pojačano nasilje koje smo imali i prošle godine u ovom periodu ne ponovi."Odsustvo rešavanja ovog problema, direktno ohrabruje nasilnike da iznova i neometano prete smrću, tuku, vređaju, nipodaštavaju i marginalizuju građane Srbije koji ne pripadaju većinskom heteroseksualnom delu stanovništva", navodi GSA.

Edited by ion
Posted

u pola dva noću...rado bih prokomentarisao, ali me plaši potencijalno licemerstvoinače, meni sa mojih 45 nije svejedno da u to vreme bajem, tako da to nema bele veze sa lgbt

Posted
u pola dva noću...rado bih prokomentarisao, ali me plaši potencijalno licemerstvoinače, meni sa mojih 45 nije svejedno da u to vreme bajem, tako da to nema bele veze sa lgbt
Aaaa, znači prebili su ga zato sto je bilo pola 2 noću a ne zato što je gej. Sad sve ima mnogo više smisla.
Posted
Policijski sat, treba uvesti, nema druge. Sljedeći put bi mogli prebiti nekog Obrazovca ili Deliju, opasnost je opća..
Posted (edited)

Stvarno Mire, što se bre ovako ispaljuješ? Mislim stvarno ne znam detalje, i možda si čak i u pravu, ali ovako bez ikakvog osnova tvrditi kako to nema nikakve veze s tim što je pretučeni gej, i što se to desilo kod gej kluba, i što su počinioci vikali "pederi, pederi!", mislim, zar ti se ne čini malo glupo?

Edited by Syme
Posted

e, rado bih rekao da nabijete dupeta uz komp, ali neću...a još i pokrivanje staklenim zvonom pridea jako me interesuje "faca" koja u to vreme bleji i razmišljanje istog

Posted (edited)

Daj, Mire, ozbiljno. Tebi se izgleda čini da su tvoje tvrdnje jako skandalozne, pa uživaš da provociraš ostale sagovornike iznoseći ih. Ali nisu skandalozne, samo su bez veze. Ako znaš nešto što mi ne znamo, daj iznesi, pa i da mi znamo. Ako su puka nagađanja, bez veze su, izvini.

Edited by Syme
Posted

Pravi heterohrišćani ne bleje u to doba nikako, inače bi ih zatukle pederske bande..

Posted

Djido™ treba da zabrani i kretanje posle 22h, a ne samo prodaju alkohola.

Posted
Stvarno Mire, što se bre ovako ispaljuješ. Mislim stvarno ne znam detalje, i možda si čak i u pravu, ali ovako bez ikakvog osnova tvrditi kako to nema nikakve veze što je pretučeni gej, i što se to desilo kod gej kluba, i što su počinioci vikali "pederi, pederi!", mislim, zar ti se ne čini malo glupo?
e, sime, uskoči tvoj post pre mog "telefonca"...kao prvo, ništa nisam tvrdio, samo usputno razmišljanjea kao drugo, zajebite više sa tim "glupo", a može i sa "pametno", i nabijte više svoje komplekse u ćošak sobe, i, lepo vas molim, pričajte kao ljudi, opušteno i bez zadrške, ako za to postoji ikakva šansa
Posted
e, rado bih rekao da nabijete dupeta uz komp, ali neću...
nabij komp u dupe.
Posted

možda ako bi i ti pokušao...da napišeše neku rečenicucelu. lakše bi bilo polemisati.