Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
ma ovo je neka izmisljena vest
Posted (edited)

ja želim da verujem da nije :cry:

Edited by funk soul sister
Posted
ja želim da verujem da nije :cry:
ti si valjda jedini fan rike nerasta na ovom forumu :(
Posted

bio sam pre dve nedelje na rn koncertu, sve vreme sam cekao da se pojavi empe i da me cokulom opauci u glavu.hajde, moze li neko ovo da potvrdi? vaso?

Posted (edited)
Sto sam ja tripovao da je Ritam nereda nazi band? Ili jesu nazi, ali "kulturni i na nivou manifestacije"?
a jbg, devedesetih nisu bas obeshrabrivali svoje skinhead fanove. 1997. godine njihov koncert je mogao da se pretvori u krvav obracun skinhedsa i Roma koji su zeleli da osvete onog decaka ubijenog u Beogradskoj ulici. na srecu, koncert je otkazan.posle su pricali da nisu imali nikakve veze sa skinhedsima, da eto ne mogu da biraju svoju publiku, i tako dalje. verovatno su do sada postali veoma oprezni.@kojot: nemam izvor informacija o dogadjaju doli ovog teksta, ali ne verujem da bi izmislili ovako nesto. mislim to je nesto sto je videlo 30.000 ljudi. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
o ica drti džab bat samvanz gada duit
Posted (edited)
bio sam pre dve nedelje na rn koncertu, sve vreme sam cekao da se pojavi empe i da me cokulom opauci u glavu.hajde, moze li neko ovo da potvrdi? vaso?
evo, ja cu da potvrdim da si sve vreme cekao da se pojavi empe i da te cokulom opauci u glavu. Edited by ToniAdams
Posted
evo, ja cu da potvrdim da si sve vreme cekao da se pojavi empe i da te cokulom opauci u glavu.
picko, trebao si da se javis.celavci jos uvek dolaze na njihove koncerte, znam da su neki bendovi ranije odbijali da nastupaju sa njima.
Posted (edited)

...

Edited by ToniAdams
Posted

ja ih pre dve nedelje gledao u pirotu i prijatno se iznenadio. smekerski su iskulirali navijace. nosili maje viva la pula sa petokrakama i totalno me zbunili.

Posted

wowzašto ste bre išli na koncert ritma nereda?

Posted (edited)

pa volimo sve sto vole mladibio sam na festivalu, oni nastupali...pre njih nastupao night shift posle kojih je rn delovao kao ratm

Edited by kojot
Posted

ja nisam imao pametnija posla. znam lika za sankom i imao sam dzabe pivo.

Posted
a jbg, devedesetih nisu bas obeshrabrivali svoje skinhead fanove. 1997. godine njihov koncert je mogao da se pretvori u krvav obracun skinhedsa i Roma koji su zeleli da osvete onog decaka ubijenog u Beogradskoj ulici. na srecu, koncert je otkazan.posle su pricali da nisu imali nikakve veze sa skinhedsima, da eto ne mogu da biraju svoju publiku, i tako dalje. verovatno su do sada postali veoma oprezni.
90tih su ih jednostavno gurnuli u taj koš - pošto su imali distorziju i one jebačke tekstove ( ja sam protiv celog sveta) na šta je mešovita punk/skinhead masa dobro reagovala - posle su se uglavnom prilagodjavali tržištu pa furali one frizure i fajerke.Sad, nikad nisam bio neki fan iako mi se na kasnijim albumima svideo zvuk ali moj prijatelj iz srednje jeste, i on je kao HC/punk/skin (po potrebi) stalno objašnjavao kako su ovi više onako, filosofi.PS ko se seća one sumorne manifestacije BBS - kad su svirali recimo Direktori pa Plejboji :D kakav je to udar na mozak bio.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Nije, i ja sam...Jos od devedesetih...Btw, Prajd podrzavam, ali ne i organizatore istog...A i o ljudskim pravima se prica 24/7 cele godine,pogotovo u zemlji koja nema razvijenu kulturu istih, a ne sedam ili mesec dana u godini. Edited by uros_s78