Turnbull Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 U stvari, ovde je doslo do frke bez razloga: prvo je Indy napisao odlican post o razlozima za "talibanizaciju" dela srednje klase kojoj su ugrozene nekada garantovane pozicije, onda su Syme, Vasa i Kobni dodali po koju o uticaju pravoslavlja u glumackom svetu, sto je, umesto da bude shvaceno kao razrada o specificnom tipu "talibanizacije", protumaceno od strane Indy-a (koji ponekad zaista ima kratak fitilj) kao uterivanje politicke korektnosti i levicarskog jednoumlja.Word.Pa, e.
svashtabezneshto Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Možda sam očekivala malo više, ali bravo Marija!http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/423262/Marija-Serifovic-Strava-je-imati-odnos-sa-nekim-cija-brada-ne-bode
eye of the beholder Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) Čekaj, Marija je snimila film? Pretpostavljam da je "čista drama". Meni bi bilo neprijatno da odem na blagajnu i da tražim karte za taj film, a ne da gledam isti. Ustvari možda sa nekom ekipom. Edited November 28, 2013 by eye of the beholder
Aće Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 ono kad si retardirani imbecilni homofob pa za kampanju slucajno izaberes pesmu gej benda. Britanski gay bend The xx tužit će homofobnu hrvatsku građansku inicijativu U ime obitelji za korištenje njihove glazbe bez dozvole i u, za njih, nedopuštenu svrhu. Leave it to an imbecilic anti-gay hate group to accidentally steal music from one of the world's most popular bands, The XX (with two out of three openly gay members), to use in a homophobic commercial. In the Name of the Family, a Christian anti-gay hate group in Croatia, is being sued for using the British band's song "Intro" in a new commercial supporting a ban on marriage equality, which is up for referendum in the country on December 1. According to Gay Star News, a representative for the band sent a letter to members of the Croatian Parliament for advice on moving forward with a lawsuit. "Management are looking to pursue this. Obviously the band are completely at odds with what the movement stands for and want to take appropriate action," reads part of the letter.
kobni zelaya Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) Nema veze s nama, ali je veselo.edip - Haha, istovremeno, ne mogu da verujem. Edited November 28, 2013 by kobni zelaya
Turnbull Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Kad smo kod imbecinlnih homofoba:http://www.youtube.com/watch?v=bqUB4YzrU5Q
pacey defender Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 - Mi smo joj pre nekoliko godina dali uverenje da je heteroseksualka. Zapitao sam se da li nas je ona svih ovih godina lagala. I ispostavilo se da jeste! Još nismo odlučili da li ćemo ga povući i pocepati. Ostali smo i bez odgovora šta su sve Marijini momci radili s njom - kaže za Kurir Predrag Azdejković, LGBT aktivista i urednik magazina Optimist. http://www.kurir-info.rs/predrag-azdejkovic-marija-serifovic-nije-lezbijka-sve-nas-je-lagala-clanak-1110099
Time Crisis Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Ma to je neka sprdnja verovatno, uverenje sa sve pečatom :P
kobni zelaya Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Neverovatan članak. Kakvo je zlo taj Kurir...
belch Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 azdejković se zajebava, al ovo nije bila zajebancija Divim se svom dečku što me trpi, zavidim mu na razumevanju za sve moje obaveze i zbog toga što je u stanju da me prati. Priča da sam lezbejka krenula je od toga što su me pojedinci videli u jednom gej baru i pomislili da je to adekvatan dokaz mojih sklonosti prema ženama. Niko se nije setio da nabroji sve ostale javne ličnosti koje dolaze u taj klub da se provedu, jer je tamo opušteno i niko ne obraća pažnju na ponašanje. Tu sam svraćala sa društvom nekoliko puta i videla da je odlazak u taj klub postao trend. Sve češće neke kolege i koleginice pominju da se tamo sjajno provode, družeći se sa gej populacijom. I ja imam prijatelje među njima i naravno da ih ne osuđujem zbog seksualnog opredeljenja. Dok su dobri prema meni, mogu da rade šta god žele između svoja četiri zida. Na estradi ima najviše homoseksualaca i skoro ih je nemoguće izbeći. Kada se vodila polemika o mojim seksualnim sklonostima, moj dečko je poželeo da me odvede na Trg republike i da me javno izljubi kako bi svima dokazao da sam zainteresovana samo za njega. To je bio lep gest.
giuseppe Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Valjda bi prvi ozbiljniji korak ka LBGT emancipaciji u pisanim medijima bila zabrana nesrećne reči "opredeljenje" u kontekstu seksualnosti... sem prestanka pisanja evidentnih bljuvotina kao takvih.
Schmeling Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Valjda bi prvi ozbiljniji korak ka LBGT emancipaciji u pisanim medijima bila zabrana nesrećne reči "opredeljenje" u kontekstu seksualnosti... sem prestanka pisanja evidentnih bljuvotina kao takvih.Wow. Ali seksualnost jeste stvar opredeljenja.
belch Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 jel? opredeliš se za to da te ne privlače žene?
Hella Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 jel? opredeliš se za to da te ne privlače žene?ja sam živ dokaz da to može.
Recommended Posts