Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ok, onda smo to sredili.on topic

meni se cini da je svet nacelno bio manje konzervativan ne tako davno a da glumci samo reprodukuju ono sto je hegemona ideologija u njihovom okruzenju.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Ma da bre - on razmišlja ko će sutra da mu dođe u JDP i dal će da dobija uloge. Sigurno se i nervira kod kuće što ga niko nije znao da uzme neki masan honorar u Ravnoj gori, pa je rešio da zbog toga malo koriguje uverenja.
Posted
Da je neko socijalno konzervativan ne bi oženio devojku mlađu jedno četvrt veka od sebe.
Od kad je to velika razlika u godinama između bračnih drugova (tako da je muž stariji) u ovom društvu neprihvatljiva?Naprotiv.210px-Le_roi_Milutin_de_serbie.jpg
Posted
Od kad je to velika razlika u godinama između bračnih drugova (tako da je muž stariji) u ovom društvu neprihvatljiva?Naprotiv.210px-Le_roi_Milutin_de_serbie.jpg
Mnogo štošta je neprihvatljivo u ovom društvu. Malo se brka konzervativnost i licemerje, rekao bih. Ako je konzervativnost nešto što samo po sebi nije loše (kao suprotno od liberalnog) - onda bi to trebalo da bude neki ipak malo logičniji sistem. U ovom društvu se prebacuje kurvarluk devojkama koje se udaju za mnogo starije muškarce - taj "kurvarluk" ima ipak dva učesnika.http://www.youtube.com/watch?v=6h0PLAUBK0A
Posted
ko je piso za praktičnu ženu, leba ti. :D
Neki vrli izdanak samoupravljačkog sistema iz provincije :lolol:
Posted

Pa ne možeš od konzervativizma očekivati principejlne argumente, njegov glavni smisao je upravo odbrana odbrana neprincipjelnosti, odnosno, postojećih asimetrija moći - vuk na ovcu svoje pravo ima, a ovca na vuka nema, i to je to.

Posted

Sve je to normalno, tako se digla kuka i motika na Ćirilova svojevremeno, a zbog stava koji je imao oko gej parade. Koliko se sećam, Diklić je pre nekog vremena bio na ivici da zvekne, tako da mi uopšte nije čudno da se čovek udaljava od manje konzervativnih ka konzervativnijim stavovima i počinje pomalo da zagleda u popove.To mi deluje tako normalno, ipak se kod nekih više, a kod nekih manje, približavanje kraja i njegova spoznaja ogleda i bežanjem u iracionalno ili traženjem onoga što nikad ranije nisu ni pomislili da potraže.Sve u svemu, da citiram naslov Raosev- Mnogo vike nizašto.Što smo stariji, to smo zajebaniji, čast izuzecima.

Posted
Pa ne možeš od konzervativizma očekivati principejlne argumente, njegov glavni smisao je upravo odbrana odbrana neprincipjelnosti, odnosno, postojećih asimetrija moći - vuk na ovcu svoje pravo ima, a ovca na vuka nema, i to je to.
Jasno, samo sam doveo do apsurda tezu "pa šta ako je neko socijalno konzervativan". :)Zgurosh, slažem se, mada mislim da je to kombinovano kod i sa onim faktorima koje sam naveo pre nekoliko postova. Glumačka je to sorta.... :fantom:
Posted
Neki vrli izdanak samoupravljačkog sistema iz provincije :lolol:
Koji, bokkili?
Posted
Koji, bokkili?
nije sigurno mislio na tebe, ti ne vidis dalje od kruga dvojke
Posted

:lolol:Stvar je u tome što nemam ni najblažeg pojma šta je mislio, što je i inače slučaj sa većinom njegovih postova. Ovo bi kao trebalo da bude neka - šta? Insinuacija, provokacija, namigivanje? Na koga? Na šta se uopšte cilja?

Posted

Ne opterećuj se tolikim pitanjima, oće glava da zaboli.

Posted (edited)

Ti to iz ličnog iskustva? Od koliko pitanja tebe zaboli glava? Dva? Tri?Ups, već sam preterao! Sorry for giving you a headache :(

Edited by Syme
Posted

Jebi se, sad me cepa glavudža oću da peglam a treba da radim do 5.elem, užasno si dosadan sa svojim jedinim ispravnim stavovima

Posted

A bre ako sam ti dosadan, ništa lakše, stavi me na IL i svi srećni.

Posted
Jebi se, sad me cepa glavudža oću da peglam a treba da radim do 5.elem, užasno si dosadan sa svojim jedinim ispravnim stavovima
Sta ce covek kad je stalno u pravu.U stvari, ovde je doslo do frke bez razloga: prvo je Indy napisao odlican post o razlozima za "talibanizaciju" dela srednje klase kojoj su ugrozene nekada garantovane pozicije, onda su Syme, Vasa i Kobni dodali po koju o uticaju pravoslavlja u glumackom svetu, sto je, umesto da bude shvaceno kao razrada o specificnom tipu "talibanizacije", protumaceno od strane Indy-a (koji ponekad zaista ima kratak fitilj) kao uterivanje politicke korektnosti i levicarskog jednoumlja.