nisam ja Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 mnogo bi veća vrednost ovoga bila da je marija rekla da je peder, a ne lezbaća.
ficfiric Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Cemu odusevljenje? Kakve veze ima gej populacija sa ovim? Lik je samo rekao da voli starije zene... Inace, pre nedelju-dve na fb-u videh da je iz ormara izasao i neki lik iz mog grada. Pokrenuo je nekakav blog i crtucka stripove na tu temu. Ne znam da li je sad "izasao iz ormara" ili ranije, ali ja sam sad saznao. Svaka cast liku!
ficfiric Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) Sabace: Iskopao sam i link ka njegovom blogu http://nikola-gejnovosti.blogspot.com/2013/11/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html?spref=fb Edited November 21, 2013 by ficfiric
Turnbull Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) :lolol:Mereno u Šapcima, tačno jedan Šabac (Sh).Edit: E, aj ne bilo ti zapoveđeno, baci link na taj blog. Može i na pm, mada ne vidim zašto ne bi i ovako. Edited November 21, 2013 by Syme
Аврам Гојић Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 u tom slucaju, muda do poda, zajebano je autovati se u tim sredinama (zajebano je bilo gde, ali je teze u manjem mestu)
Turnbull Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Super je blog! Informativan, zabavan, dobronameram, ma bombona. Malo mu je nesmešan humor, ali tako je to sa dobronamernim humorom :)
Аврам Гојић Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Au kakav gik od coveka :lol:ko da ga znam 100 godina jbt.
ficfiric Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 u tom slucaju, muda do poda, zajebano je autovati se u tim sredinama (zajebano je bilo gde, ali je teze u manjem mestu)Olaksavajuca okolnost mu je sto zivi tu u centru (ako se ne varam), a tu je 'ladovina. Za blog sam saznao tako sto su ga lajkovali i serovali neki moji poznanici => drustvo ga nije odbacilo. Sigurno je da bi mu bilo zeznutije da zivi u nekom drugom delu grada.Mereno u Šapcima, tačno jedan Šabac (Sh).Biram jedinicu mere da se ne zezam sa decimalama ;)
Tolaa Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Postoji jedna sprava, zove se automer. Kada je uperiš u pravcu osobe koja se javno autovala, ona očitava korist koju gej populacija ima od njenog autovanja, u dedženerisima (Dg). Da li je i na koji način merljiva korist koju će pojedinačni pripadnici lgbt populacije imati od ovog autovanja?Neka jednom od njih ovo Marijino da hrabrosti da se autuju svojoj porodici, i eto im koristi, vece nego sto mozes da zamislis. Verujem da ne mozes ni da pojmis kakav je osecaj kad nesto takvo citavog zivota moras da krijes od ljudi koje volis. A potezi javnih licnosti imaju takav uticaj, npr. moj brat od strica je rekao: "Kad moze Riki Martin, mogu i ja!" i autovao se. Nadam se da ne treba da se objasnjava koliku korist je on imao od toga.
JozoMujica Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 :lolol:Neka jednom od njih ovo Marijino da hrabrosti da se autuju svojoj porodici, i eto im koristi, vece nego sto mozes da zamislis. Verujem da ne mozes ni da pojmis kakav je osecaj kad nesto takvo citavog zivota moras da krijes od ljudi koje volis. A potezi javnih licnosti imaju takav uticaj, npr. moj brat od strica je rekao: "Kad moze Riki Martin, mogu i ja!" i autovao se. Nadam se da ne treba da se objasnjava koliku korist je on imao od toga.Hvala na smislenom odgovoru.
slepa živana Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 inace razmisljam o tome kako je Diklic glumio smesnog pedera koji zasluzeno dobija batine zbog toga sto je peder, i o tome kako je to bio generacijski film :)ja ga se rado sećam i kao starijeg tužnog pedera
kobni zelaya Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 A i bio je najneprovaljeniji peder u Tajvanskoj kanasti.
giuseppe Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 ja ga se rado sećam i kao starijeg tužnog pederaPoljubac žene pauka, kakva predstava... Tužnih devedesetih, dom mladosti u ZR. Držala me baš dugo.Meh, čudni su putevi. Meni je negde blesavo što on šatro ipak neće da kaže otvoreno, nego pokušava da ostane "pristojan"... Dobro kućno vaspitanje, jako loše upotrebljeno. Baš sam se izbedačio, nisam znao da ima to u sebi :(
Recommended Posts