Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
ih pa dobro, za tango je potrebno dvoje :)
E, i to je tacno. Okacicu poster glumca/ice koji prvi odgovore u intervjuu na ta tipicna pitanja sa "zasto me to pitate? Ja samo igram u ovom filmu, nemam pojma o politici i filozofiji."
Posted
To ide sa godinama, ne sa profesijama.Sa ulaskom u starost, dotad razboriti ljudi otkriju svetsku zaveru, religiju; inženjeri počnu da nose sliku Alana Čumka, lekari u penziji se bace na homeopatiju i biorezonanciju.
+1
Posted
inace razmisljam o tome kako je Diklic glumio smesnog pedera koji zasluzeno dobija batine zbog toga sto je peder, i o tome kako je to bio generacijski film :)
pa to i pricam. deda bi ga ganjao puskom, cale mlatio, sin ga tera medju cetiri zida, a mozda ce ga unuk prihvatiti kao nekog ravnopravnog. za neke stvari je potreban protok vremena i smena generacija.
ja sam norvežanin. :fantom:
masala!
Posted
Marija Serfovic "izasla iz plakara".Ima negde da se procita "Ispovest" samo ne uhvatih u kojim novinama posto najavljuju na radiju.edit - ili je u pitanju dokumentarni film? 'bem li ga...
that sounds too good to be true.
Posted
that sounds too good to be true.
Evo ti pa čitaj.Samo ne kapiram zašto je to dobro, mislim, za koga? Za Mariju? Za gej populaciju generalno?
Posted

Diklić je postao jako nesnosan od kada je bolestan, tako da me ni svinjstva u intervjuima ne čude. Inače, slažem se sa Dabovićem oko naših glumaca - gotovo zakonitost postaje to odlepljenje s religijom. Ima i izuzetaka, ali ne mnogo. Verovatno je u pitanju to što se životne okolnosti uspešnom glumcu tako slože da on ni ne mora nikada da sazri kao čovek (štaviše, često je to i smetnja u profesiji), a onda ga odjednom sve lupi (bolest, starost, penzija, nedostatak pažnje, nedostatak para, nedostatak seksa), a on nema odgovor zrele ličnosti na tako nešto, a nečim novonastalu prazninu treba popuniti.I da, mahom glumci ništa ne čitaju, osim onog što moraju. :Hail: za Mariju Šerifović.ps. - da mi je neko rekao da ću u istom postu da pljujem Diklića i hvalim Mariju Šerifović pokenjao bih mu se na leđa.

Posted (edited)
:pera:
Za Mariju? Za gej populaciju generalno?
Da. Da. Edited by Lezilebovich
Posted
20131121_141036_zps322557bc.jpg
ha!vidi ga Bruno Mars voli milfače.nego, Daboviću, reci ti meni kako se recimo Vuk Kostic kotira evilsmile.gif
Posted

ovo je kolosalan dogadjaj za nasu banana republiku. svaka cast marija :Hail:

Posted (edited)
:pera:Da. Da.
+1 +1Ovo je zaista super, i tačno ono što je Srbiji falilo - prva ozbiljna, prava zvezda, pa još Srpkinja pobedila, sending pejnting to d vrld, itd. Čik da njoj neko ospori patirotizam.Da ne budem zloslutnik, bojim se samo da će joj prve reči posle "ja sam gej", biti "ali ne pada mi na pamet da time paradiram..."Iskreno se nadam nisam u pravu, a i ako jesam, opet svaka čast, i za samo autovanje treba puno hrabrosti. Baby steps, i tako to. Edited by Syme
Posted

Da li je i na koji način merljiva korist koju će pojedinačni pripadnici lgbt populacije imati od ovog autovanja?

Posted (edited)

Nije merljiva ali svako autovanje je dobro, i za pojedinca i za zajednicu

Edited by funk soul sister
Posted (edited)

Postoji jedna sprava, zove se automer. Kada je uperiš u pravcu osobe koja se javno autovala, ona očitava korist koju gej populacija ima od njenog autovanja, u dedženerisima (Dg).

Edited by Syme