radisa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 u onoj kuci desno zive 2 geja, jel?Ima dugu, a duga je šta? Pa znak gejstva...
Indy Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Kad vidim ove zavodljive dekoltirane krave, pre bih rekao da pormoviše sodomiju Mislis, bestijalnost?Usput, neokonski ozi senator Kori Bernardi se nedavno proslavio tako sto je (u raspravi za/protiv gej braka) ustvrdio da homo-brak vodi k bestijalnosti. Za to je disciplinovan (dobio je vecu platu). Jednog dana ce mozda biti i ambasador u Moskvi.
Turnbull Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Mislis, bestijalnost?Usput, neokonski ozi senator Kori Bernardi se nedavno proslavio tako sto je (u raspravi za/protiv gej braka) ustvrdio da homo-brak vodi k bestijalnosti. Za to je disciplinovan (dobio je vecu platu). Jednog dana ce mozda biti i ambasador u Moskvi.
salerokada Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Pravosnažna presuda Bakarecu za diskriminaciju Beograd - Presuda Prvog osnovnog suda u Beogradu, kojom je utvrđeno diskriminatorsko ponašanje i težak oblik diskriminacije LGBT populacije od strane Nebojše Bakareca, funkcionera Demokratske stranke Srbije i gradskog odbornika u Skupštini grada Beograda, postala je pravosnažna, pošto osuđeni Bakarec nije uložio žalbu na prvostepenu presudu u zakonski predviđenom roku, saopštila je juče Gej strejt alijansa (GSA).
Indy Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 https://twitter.com/pppaulppp/status/260769723854254080
Lezilebovich Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Skoplje -- U Skoplju je danas po četvrti put održan Marš za toleranciju u organizaciji nevladinih organizacija, ove godine posvećen LGBT populaciji u Makedoniji.Mislim da bi i ovdašnje parade mnogo bolje prošlo pod ovakvim nekim imenom, a uticaj bi bio mnogo veći.
JozoMujica Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Mislim da bi i ovdašnje parade mnogo bolje prošlo pod ovakvim nekim imenom, a uticaj bi bio mnogo veći.Nikako! Ima da se zove "Parada ponosa", ili ništa!
henrik larsson Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 (edited) S obzirom da reči "tolerancija" i "ponos" eksplicitno ukazuju na gej orijentaciju™, mislim da bi nam bilo svejedno.edit: hmmm, možda je poenta u reči "marš" Edited November 17, 2012 by henrik larsson
Indy Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Pa da, "ponos" jeste prljava rec. Kao i "vagona".
henrik larsson Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Eto rešenja koje je non stop izmicalo tupavim LGBT aktivistima! Nazoveš ivent "Marš kurca i pičke u bulju", i nacoši i mračnjaci ostanu nemi i bez reakcije.
MancMellow Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Eto rešenja koje je non stop izmicalo tupavim LGBT aktivistima! Nazoveš ivent "Marš kurca i pičke u bulju", i nacoši i mračnjaci ostanu nemi i bez erekcije.+1
luba Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 tekst je, delom, pretpostavljam inspirisan onom tribinom koja je trebalo da se odrzi tokom nedelje prajda i skoro da nemam zamerki. ali komentari. pretpostavljam da ih je brisano puno negativnih, ali je tragicno sto cak i u onim koji bi nekim delom mogli da se podvedu pod pozitivne, provejava toliko neznanja, zatucanosti i nelogicnosti.
Аврам Гојић Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Mislim da bi i ovdašnje parade mnogo bolje prošlo pod ovakvim nekim imenom, a uticaj bi bio mnogo veći.a to je znaci bio problem...u nazivu. jbt kako jednostavno resenje, a nikome nije palo na pamet.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2
Lezilebovich Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) sada kada se pročitam, bezveze sam napisao da bi mnogo bolje prošlo, ali očigledno je dosadašnji pristup ne daje baš neke rezultate. jeste jadno da ja sada kao seruckam ljudima koji rizikuju mnogo dok ja sedim u fotelji, ali ipak je ovo forum, to mu je svrha Edited December 1, 2012 by Lezilebovich
Далибор Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) Gej mladić kojeg su roditelji izbacili iz kuće pokušao da se ubije Stefan Radović (20) gej mladić iz Kuršumlije, koga su roditelji pre godinu dana isterali iz kuće, sinoć je pokušao da se ubije. Srećom, na vreme je zbrinut u Domu zdravlja u Kuršumliji i van je životne opasnosti. Edited December 2, 2012 by Далибор
Recommended Posts