Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

u onoj kuci desno zive 2 geja, jel?
Ima dugu, a duga je šta? Pa znak gejstva™...
  • Replies 8k
  • Views 649.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Kad vidim ove zavodljive dekoltirane krave, pre bih rekao da pormoviše sodomiju :naughty:
Mislis, bestijalnost?Usput, neokonski ozi senator Kori Bernardi se nedavno proslavio tako sto je (u raspravi za/protiv gej braka) ustvrdio da homo-brak vodi k bestijalnosti. Za to je disciplinovan (dobio je vecu platu). Jednog dana ce mozda biti i ambasador u Moskvi.
Mislis, bestijalnost?Usput, neokonski ozi senator Kori Bernardi se nedavno proslavio tako sto je (u raspravi za/protiv gej braka) ustvrdio da homo-brak vodi k bestijalnosti. Za to je disciplinovan (dobio je vecu platu). Jednog dana ce mozda biti i ambasador u Moskvi.

Pravosnažna presuda Bakarecu za diskriminaciju

Beograd - Presuda Prvog osnovnog suda u Beogradu, kojom je utvrđeno diskriminatorsko ponašanje i težak oblik diskriminacije LGBT populacije od strane Nebojše Bakareca, funkcionera Demokratske stranke Srbije i gradskog odbornika u Skupštini grada Beograda, postala je pravosnažna, pošto osuđeni Bakarec nije uložio žalbu na prvostepenu presudu u zakonski predviđenom roku, saopštila je juče Gej strejt alijansa (GSA).
  • 3 weeks later...
Skoplje -- U Skoplju je danas po četvrti put održan Marš za toleranciju u organizaciji nevladinih organizacija, ove godine posvećen LGBT populaciji u Makedoniji.
Mislim da bi i ovdašnje parade mnogo bolje prošlo pod ovakvim nekim imenom, a uticaj bi bio mnogo veći.
Mislim da bi i ovdašnje parade mnogo bolje prošlo pod ovakvim nekim imenom, a uticaj bi bio mnogo veći.
Nikako! Ima da se zove "Parada ponosa", ili ništa!

S obzirom da reči "tolerancija" i "ponos" eksplicitno ukazuju na gej orijentaciju™, mislim da bi nam bilo svejedno.edit: hmmm, možda je poenta u reči "marš" :unsure:

Edited by henrik larsson

Pa da, "ponos" jeste prljava rec. Kao i "vagona".

Eto rešenja koje je non stop izmicalo tupavim LGBT aktivistima! Nazoveš ivent "Marš kurca i pičke u bulju", i nacoši i mračnjaci ostanu nemi i bez reakcije.

Eto rešenja koje je non stop izmicalo tupavim LGBT aktivistima! Nazoveš ivent "Marš kurca i pičke u bulju", i nacoši i mračnjaci ostanu nemi i bez erekcije.
+1
  • 2 weeks later...
tekst je, delom, pretpostavljam inspirisan onom tribinom koja je trebalo da se odrzi tokom nedelje prajda i skoro da nemam zamerki. ali komentari. pretpostavljam da ih je brisano puno negativnih, ali je tragicno sto cak i u onim koji bi nekim delom mogli da se podvedu pod pozitivne, provejava toliko neznanja, zatucanosti i nelogicnosti.
  • Author
a to je znaci bio problem...u nazivu. jbt kako jednostavno resenje, a nikome nije palo na pamet.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2

sada kada se pročitam, bezveze sam napisao da bi mnogo bolje prošlo, ali očigledno je dosadašnji pristup ne daje baš neke rezultate.

jeste jadno da ja sada kao seruckam ljudima koji rizikuju mnogo dok ja sedim u fotelji, ali ipak je ovo forum, to mu je svrha

Edited by Lezilebovich

Gej mladić kojeg su roditelji izbacili iz kuće pokušao da se ubije

Stefan Radović (20) gej mladić iz Kuršumlije, koga su roditelji pre godinu dana isterali iz kuće, sinoć je pokušao da se ubije. Srećom, na vreme je zbrinut u Domu zdravlja u Kuršumliji i van je životne opasnosti.

Edited by Далибор