Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
u onoj kuci desno zive 2 geja, jel?
Ima dugu, a duga je šta? Pa znak gejstva™...
Posted
Kad vidim ove zavodljive dekoltirane krave, pre bih rekao da pormoviše sodomiju :naughty:
Mislis, bestijalnost?Usput, neokonski ozi senator Kori Bernardi se nedavno proslavio tako sto je (u raspravi za/protiv gej braka) ustvrdio da homo-brak vodi k bestijalnosti. Za to je disciplinovan (dobio je vecu platu). Jednog dana ce mozda biti i ambasador u Moskvi.
Posted
Mislis, bestijalnost?Usput, neokonski ozi senator Kori Bernardi se nedavno proslavio tako sto je (u raspravi za/protiv gej braka) ustvrdio da homo-brak vodi k bestijalnosti. Za to je disciplinovan (dobio je vecu platu). Jednog dana ce mozda biti i ambasador u Moskvi.
Posted

Pravosnažna presuda Bakarecu za diskriminaciju

Beograd - Presuda Prvog osnovnog suda u Beogradu, kojom je utvrđeno diskriminatorsko ponašanje i težak oblik diskriminacije LGBT populacije od strane Nebojše Bakareca, funkcionera Demokratske stranke Srbije i gradskog odbornika u Skupštini grada Beograda, postala je pravosnažna, pošto osuđeni Bakarec nije uložio žalbu na prvostepenu presudu u zakonski predviđenom roku, saopštila je juče Gej strejt alijansa (GSA).
  • 3 weeks later...
Posted
Skoplje -- U Skoplju je danas po četvrti put održan Marš za toleranciju u organizaciji nevladinih organizacija, ove godine posvećen LGBT populaciji u Makedoniji.
Mislim da bi i ovdašnje parade mnogo bolje prošlo pod ovakvim nekim imenom, a uticaj bi bio mnogo veći.
Posted
Mislim da bi i ovdašnje parade mnogo bolje prošlo pod ovakvim nekim imenom, a uticaj bi bio mnogo veći.
Nikako! Ima da se zove "Parada ponosa", ili ništa!
Posted (edited)

S obzirom da reči "tolerancija" i "ponos" eksplicitno ukazuju na gej orijentaciju™, mislim da bi nam bilo svejedno.edit: hmmm, možda je poenta u reči "marš" :unsure:

Edited by henrik larsson
Posted

Pa da, "ponos" jeste prljava rec. Kao i "vagona".

Posted

Eto rešenja koje je non stop izmicalo tupavim LGBT aktivistima! Nazoveš ivent "Marš kurca i pičke u bulju", i nacoši i mračnjaci ostanu nemi i bez reakcije.

Posted
Eto rešenja koje je non stop izmicalo tupavim LGBT aktivistima! Nazoveš ivent "Marš kurca i pičke u bulju", i nacoši i mračnjaci ostanu nemi i bez erekcije.
+1
  • 2 weeks later...
Posted
tekst je, delom, pretpostavljam inspirisan onom tribinom koja je trebalo da se odrzi tokom nedelje prajda i skoro da nemam zamerki. ali komentari. pretpostavljam da ih je brisano puno negativnih, ali je tragicno sto cak i u onim koji bi nekim delom mogli da se podvedu pod pozitivne, provejava toliko neznanja, zatucanosti i nelogicnosti.
Posted
a to je znaci bio problem...u nazivu. jbt kako jednostavno resenje, a nikome nije palo na pamet.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2
Posted (edited)

sada kada se pročitam, bezveze sam napisao da bi mnogo bolje prošlo, ali očigledno je dosadašnji pristup ne daje baš neke rezultate.

jeste jadno da ja sada kao seruckam ljudima koji rizikuju mnogo dok ja sedim u fotelji, ali ipak je ovo forum, to mu je svrha

Edited by Lezilebovich