Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

:isuse: bokterusi imaju anti-gej aktiviste :0.6:http://www.youtube.com/watch?v=hIzZjBLnyX0edit- sad sam malo citala ovaj predlog zakona i sledila mi se krv u zilamaovi bukvalno zabranjuju ljudima da postoje u javnosti. teska diskriminacija.kakva jebena propaganda? jel neko stvarno misli da ce postati gej jer mu se to propagira???????????????nece.

Edited by InvisibleLight

• Replies 8k
  • Views 649.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Геј прајд пропаганда културном баштиномЧлан 18Коришћење културне баштине, културних споменика, историјских културнихличности, њихових дела, имена и презимена, културних обележја, простора иманифестација у сврху геј прајд пропаганде је строго забрањено.
imam ideju :naughty:
Интернет геј прајд пропагандаЧлан 21Забрањено је вршити геј прајд пропаганду путем интернета и електронских друштвенихмрежа међу грађанима Републике Србије и на територији Републике Србије.
molim ovaj forum da uvede retroaktivno deletovanje i editovanje, odosmo svi u zatvor

Edited by InvisibleLight

You-go-Morgan-Freeman..png
:lol::Hail:
kakva jebena propaganda? jel neko stvarno misli da ce postati gej jer mu se to propagira???????????????nece.
ja kapiram ovo kao njihov vickast odgovor na zakone koji stite manjine i njihova prava.naravno, obzirom da su u pitanju ludaci, bili bi vise nego srecni kada bi se neka takva nakaza od "zakona" usvojila
ja kapiram ovo kao njihov vickast odgovor na zakone koji stite manjine i njihova prava.naravno, obzirom da su u pitanju ludaci, bili bi vise nego srecni kada bi se neka takva nakaza od "zakona" usvojila
ja kapiram ovo kao kopiranje rusije i borbu tradicionalne srbije protiv Zapada ikoji homoseksualizam™ i chemtrails koristi kao sredstva za uspostavljanje NWO

Nedavno sam na netu na srpskom citao tekst koji je skroz pro-gej slobode, a koji koristi termin "homoseksualizam" (ne sarkasticno). Mislim nesto na pescanik websajtu.

Jbt. ovaj lik ladno priča pet minuta a gost nije otvorio usta... :lol:

Meni je hit što lik (Lazić) toliko lupeta, da je čak Snošku u par navrata vidno aprijatno :)

Koja je to As televizija?

Ne znam! :)

Jaaako im se primio koncept...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZKIlNmnjpKk

Ruska verzija Dveri tvrdi da ova etiketa promovise homoseksualnost medju malim decama i trazi da se zabrani :4311904-3x2-940x627.jpgPa vi vidite koliko su vickasti...

u onoj kuci desno zive 2 geja, jel?

Edited by morgana

Kad vidim ove zavodljive dekoltirane krave, pre bih rekao da pormoviše sodomiju :naughty: