InvisibleLight Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) zakon protiv gej propagande, by snp nasi bokterusi imaju anti-gej aktiviste :0.6:http://www.youtube.com/watch?v=hIzZjBLnyX0edit- sad sam malo citala ovaj predlog zakona i sledila mi se krv u zilamaovi bukvalno zabranjuju ljudima da postoje u javnosti. teska diskriminacija.kakva jebena propaganda? jel neko stvarno misli da ce postati gej jer mu se to propagira???????????????nece. Edited October 18, 2012 by InvisibleLight
InvisibleLight Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) Геј прајд пропаганда културном баштиномЧлан 18Коришћење културне баштине, културних споменика, историјских културнихличности, њихових дела, имена и презимена, културних обележја, простора иманифестација у сврху геј прајд пропаганде је строго забрањено.imam ideju Интернет геј прајд пропагандаЧлан 21Забрањено је вршити геј прајд пропаганду путем интернета и електронских друштвенихмрежа међу грађанима Републике Србије и на територији Републике Србије.molim ovaj forum da uvede retroaktivno deletovanje i editovanje, odosmo svi u zatvor Edited October 18, 2012 by InvisibleLight
Zverilla Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 kakva jebena propaganda? jel neko stvarno misli da ce postati gej jer mu se to propagira???????????????nece.ja kapiram ovo kao njihov vickast odgovor na zakone koji stite manjine i njihova prava.naravno, obzirom da su u pitanju ludaci, bili bi vise nego srecni kada bi se neka takva nakaza od "zakona" usvojila
InvisibleLight Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ja kapiram ovo kao njihov vickast odgovor na zakone koji stite manjine i njihova prava.naravno, obzirom da su u pitanju ludaci, bili bi vise nego srecni kada bi se neka takva nakaza od "zakona" usvojilaja kapiram ovo kao kopiranje rusije i borbu tradicionalne srbije protiv Zapada ikoji homoseksualizam i chemtrails koristi kao sredstva za uspostavljanje NWO
Indy Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Nedavno sam na netu na srpskom citao tekst koji je skroz pro-gej slobode, a koji koristi termin "homoseksualizam" (ne sarkasticno). Mislim nesto na pescanik websajtu.
Turnbull Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VQg3P3OgdxQ&feature=player_embedded#!
kobni zelaya Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jbt. ovaj lik ladno priča pet minuta a gost nije otvorio usta...
Turnbull Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Meni je hit što lik (Lazić) toliko lupeta, da je čak Snošku u par navrata vidno aprijatno :)
Roger Sanchez Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jaaako im se primio koncept...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZKIlNmnjpKk
braca Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Ruska verzija Dveri tvrdi da ova etiketa promovise homoseksualnost medju malim decama i trazi da se zabrani :Pa vi vidite koliko su vickasti...
morgana Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) u onoj kuci desno zive 2 geja, jel? Edited October 19, 2012 by morgana
Turnbull Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Kad vidim ove zavodljive dekoltirane krave, pre bih rekao da pormoviše sodomiju
Recommended Posts