Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

pa nije rusen ni sad

• Replies 8k
  • Views 649.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

ma znam, zajebavam se. realno bilo bi verovatnije da se odrzi u ns nego u prestonici. mada ni to ne bi proslo lagano. magu da zamislim djordjija vukadinovica kad bi saznao za prajd u svom gradu :lolol:

ma znam, zajebavam se. realno bilo bi verovatnije da se odrzi u ns nego u prestonici. mada ni to ne bi proslo lagano. magu da zamislim djordjija vukadinovica kad bi saznao za prajd u svom gradu :lolol:
95209_3215567b_f.jpg?ver=1295465269

Alal vera za NS! Možda bi i BG sledeće godine mogao da uzme poslovični list iz njihove knjige!Đorđa vidim na paradi ruku od ruku sa Slobom. To je ta emancipatorska moć parade :)

ns :heart:

Pih, ne bi me čudilo i da su uzvikivali parolu "Novi Sad, glavni grad".Osuđujem.

Novi sad, grad suprotnosti...S jedne strane profašistička vlast, sa druge antifašistički građani...Šizofrenost, samo takva...

bar su odreagovali.sta meni nije jasno - zasto organizatori prajda nisu na odluku o zabrani zakazali setnju u najkracem mogucem roku. nek se opet potezu bezbedonosne procene. i opet. i opetda pitanje bude stalno aktuelno a ne samo s jeseni

bar su odreagovali.sta meni nije jasno - zasto organizatori prajda nisu na odluku o zabrani zakazali setnju u najkracem mogucem roku. nek se opet potezu bezbedonosne procene. i opet. i opetda pitanje bude stalno aktuelno a ne samo s jeseni
To sam i ja htela da pitam, zašto se čeka godinu dana?

to pitanje im je neko danas postavio na fb strani (koju inače redovno apdejtuju). videćemo ima li odgovora kad se vrate iz nsa.

s tim u vezi:zna li neko ko je finansijer ovog projekta i kome sad nvo 'parada' pise izvestaj o (ne)ispunjenosti ciljeva?jel i drzava sufinansijer ove godine?ono 'vidimo se 27.9.2013.' je priznanje poraza i izraz nemoci

• Author

Prajd je veliki, da ne kazem kolosalni logisticki zahvat koji zavisi od dobre volje volontera. Ne moze se zakazivati svaki cas, to je nerealno.

dokumentacija i dozvole za ovaj prajd prikupljale su se od maja meseca.

• Author

Da, zaboravih i to. Ne moze to danas za sutra.

onda jebiga™ne znam samo kako su ona 'porodicna setnja' i druge 'reaktivne' setnje dobijale dozvole za par nedelja, setnja je setnja.verovatno ima neki pravni kech