Papovac Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ma znam, zajebavam se. realno bilo bi verovatnije da se odrzi u ns nego u prestonici. mada ni to ne bi proslo lagano. magu da zamislim djordjija vukadinovica kad bi saznao za prajd u svom gradu
Verterdegete Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ma znam, zajebavam se. realno bilo bi verovatnije da se odrzi u ns nego u prestonici. mada ni to ne bi proslo lagano. magu da zamislim djordjija vukadinovica kad bi saznao za prajd u svom gradu
Turnbull Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Alal vera za NS! Možda bi i BG sledeće godine mogao da uzme poslovični list iz njihove knjige!Đorđa vidim na paradi ruku od ruku sa Slobom. To je ta emancipatorska moć parade :)
Filipenko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Pih, ne bi me čudilo i da su uzvikivali parolu "Novi Sad, glavni grad".Osuđujem.
radisa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Novi sad, grad suprotnosti...S jedne strane profašistička vlast, sa druge antifašistički građani...Šizofrenost, samo takva...
InvisibleLight Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 bar su odreagovali.sta meni nije jasno - zasto organizatori prajda nisu na odluku o zabrani zakazali setnju u najkracem mogucem roku. nek se opet potezu bezbedonosne procene. i opet. i opetda pitanje bude stalno aktuelno a ne samo s jeseni
svashtabezneshto Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 bar su odreagovali.sta meni nije jasno - zasto organizatori prajda nisu na odluku o zabrani zakazali setnju u najkracem mogucem roku. nek se opet potezu bezbedonosne procene. i opet. i opetda pitanje bude stalno aktuelno a ne samo s jeseniTo sam i ja htela da pitam, zašto se čeka godinu dana?
belch Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 to pitanje im je neko danas postavio na fb strani (koju inače redovno apdejtuju). videćemo ima li odgovora kad se vrate iz nsa.
InvisibleLight Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 s tim u vezi:zna li neko ko je finansijer ovog projekta i kome sad nvo 'parada' pise izvestaj o (ne)ispunjenosti ciljeva?jel i drzava sufinansijer ove godine?ono 'vidimo se 27.9.2013.' je priznanje poraza i izraz nemoci
Аврам Гојић Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Prajd je veliki, da ne kazem kolosalni logisticki zahvat koji zavisi od dobre volje volontera. Ne moze se zakazivati svaki cas, to je nerealno.
belch Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 dokumentacija i dozvole za ovaj prajd prikupljale su se od maja meseca.
Аврам Гојић Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Da, zaboravih i to. Ne moze to danas za sutra.
InvisibleLight Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 onda jebigane znam samo kako su ona 'porodicna setnja' i druge 'reaktivne' setnje dobijale dozvole za par nedelja, setnja je setnja.verovatno ima neki pravni kech
Recommended Posts