October 7, 201212 yr ma znam, zajebavam se. realno bilo bi verovatnije da se odrzi u ns nego u prestonici. mada ni to ne bi proslo lagano. magu da zamislim djordjija vukadinovica kad bi saznao za prajd u svom gradu
October 7, 201212 yr ma znam, zajebavam se. realno bilo bi verovatnije da se odrzi u ns nego u prestonici. mada ni to ne bi proslo lagano. magu da zamislim djordjija vukadinovica kad bi saznao za prajd u svom gradu
October 7, 201212 yr Alal vera za NS! Možda bi i BG sledeće godine mogao da uzme poslovični list iz njihove knjige!Đorđa vidim na paradi ruku od ruku sa Slobom. To je ta emancipatorska moć parade :)
October 7, 201212 yr Pih, ne bi me čudilo i da su uzvikivali parolu "Novi Sad, glavni grad".Osuđujem.
October 7, 201212 yr Novi sad, grad suprotnosti...S jedne strane profašistička vlast, sa druge antifašistički građani...Šizofrenost, samo takva...
October 7, 201212 yr bar su odreagovali.sta meni nije jasno - zasto organizatori prajda nisu na odluku o zabrani zakazali setnju u najkracem mogucem roku. nek se opet potezu bezbedonosne procene. i opet. i opetda pitanje bude stalno aktuelno a ne samo s jeseni
October 7, 201212 yr bar su odreagovali.sta meni nije jasno - zasto organizatori prajda nisu na odluku o zabrani zakazali setnju u najkracem mogucem roku. nek se opet potezu bezbedonosne procene. i opet. i opetda pitanje bude stalno aktuelno a ne samo s jeseniTo sam i ja htela da pitam, zašto se čeka godinu dana?
October 7, 201212 yr to pitanje im je neko danas postavio na fb strani (koju inače redovno apdejtuju). videćemo ima li odgovora kad se vrate iz nsa.
October 7, 201212 yr s tim u vezi:zna li neko ko je finansijer ovog projekta i kome sad nvo 'parada' pise izvestaj o (ne)ispunjenosti ciljeva?jel i drzava sufinansijer ove godine?ono 'vidimo se 27.9.2013.' je priznanje poraza i izraz nemoci
October 7, 201212 yr Author Prajd je veliki, da ne kazem kolosalni logisticki zahvat koji zavisi od dobre volje volontera. Ne moze se zakazivati svaki cas, to je nerealno.
October 7, 201212 yr onda jebigane znam samo kako su ona 'porodicna setnja' i druge 'reaktivne' setnje dobijale dozvole za par nedelja, setnja je setnja.verovatno ima neki pravni kech