Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

OLja je iznenađujuće dobra...Ovo sa Splitom, iako je duboko pogrešno kako je rečeno, pogodilo je u srž idiotarije Doorsa™...

Posted
Ovaj lepi nacista u sredini je upravo rekao sve sto mrzim u zivotu!!Radite na jacanju drzave!!
A stvarno lep dečko.
Posted

Pa okej bila emisija, ili je meni sve super nakon onog Utiska i sličnih idiotarija.

Posted
Pa okej bila emisija, ili je meni sve super nakon onog Utiska i sličnih idiotarija.
Zato sto su caskali u opustenoj atmosferi jer parade kao sto znamo nece biti.
Posted
Zato sto su caskali u opustenoj atmosferi jer parade kao sto znamo nece biti.
Pa jeste i to.
Posted

Čiča miča i gotova priča. Meni Olja i nije bila nešto, mislio sam da će malo raznovrsnije da daje teme/moderiše emisiju. I nije neko dostignuće poentirati celu emisiju nad onim likom iz dveri, suviše je jednostavno.

Posted (edited)

meni se cini da je problem u tome sto niko u toj emisiji nije uspeo da poentira nad likom iz dveri, a pogotovu ne Olja.edit: za nju zapravo ne mozemo da kazemo ni da je to nameravala, i sta je uopste htela da postigne...

Edited by Quince
Posted

Poentirao Nikac kad jse slozio sa KOLEGOM iz Dveri.

Posted

Pa jebiga kad je veći deo prošao u dijalogu između nje i dveraša, a ostali se ponekad ubacivali. Pravi novinar bi ih nahuškao jedne na druge, brojao udarce i presecao reklamama.

Posted
Poentirao Nikac kad jse slozio sa KOLEGOM iz Dveri.
To je i meni upalo u oči. Kako takvi likovi stalno osećaju potrebu da se pravdaju, pa čak i da se slažu sa Dverašima. Onomad Đilas, evo sad ovaj. Fora je u tome, da Dveri govore jezikom zvanične nacionalističke idologije, pred kojom se stalno valja pravdati za svako odstupanje od linije.
Posted (edited)
Pa jeste i to.
Nagledao sam se tih fora svih vucibatina ovog grada Beograda. Nije im dovoljno da nekog prebiju nego im je najsladje kada prebijenom objasnjavaju zasto je prebijen i da je prebijen iz najbolje namere da ga ne bi jos neko prebio. Edited by bergasa19
Posted

Mislim generalno da bi neko iz liberalnijih krugova u ovoj zemlji morao da razmišlja o određenoj vrsti pakta da se, onoliko koliko je to moguće, ignorišu Dverjani. Mislim na stalno ignorisanje, da se ne ide u emisije u kojima oni učestvuju, da se ne ulazi ni u kakav javni dijalog sa njima. Očigledno je da sadašnja vlast, krajnje neodgovorno hoće da ponovi ono što je Sloba uradio devedesetih uvođenjem Šešelja na scenu. Mislim, bilo je i drugih stranaka koje su protiv Prajda, pa nisu one zvane u emisije da zastupaju to stanovište. I DSS, i NS i JS imaju taj stav, i SNS, šatro nema, a u stvari ima. Sve te stranke su veće i imaju više poslanika od Dveri, pa mi eto gledamo opet Dveri a ne te stranke. Mislim da bi u progresivnijim krugovima, ako takvih još ima u Srbiji, morali to da pročitaju i da plasiraju sav politički pritisak na Dačića i Tomu i pičkoustog i druge stranke koje su u vlasti. Inače ćemo završiti opet u situaciji da niko ne kritikuje vlast. Večeras nisam gledao ovu emisju od početka, ali od trenutka kada sam ušao niko nije ni pomenuo Dačića, koji jeste taj koji je zabranio paradu.Stavovi koje zastupaju Dverjani su retardirani i tako ih treba tretirati. Ne može se ulaziti u neku pseudo normalnu raspravu sa likovima koji su fašisti. Ništa tu nije normalno kad ti neko priča pola sata o tome šta crkva hoće. Nema tu mnogo rasprave, ovo je sekularno društvo i to je to.Prosto treba ignorisati Dveri i usmeriti se na kritiku vlasti. Tada će i Dveri postati nepotrebne vlasti. Promena vlasti koja se desila dvehiljadite došla je u jednoj atmosferi u kojoj je SRS bila negde po strani.

Posted

Ali ako ga neko dira, neka samo pozove njih, oni će da ga štite!

Posted
Mislim generalno da bi neko iz liberalnijih krugova u ovoj zemlji morao da razmišlja o određenoj vrsti pakta da se, onoliko koliko je to moguće, ignorišu Dverjani. Mislim na stalno ignorisanje, da se ne ide u emisije u kojima oni učestvuju, da se ne ulazi ni u kakav javni dijalog sa njima. Očigledno je da sadašnja vlast, krajnje neodgovorno hoće da ponovi ono što je Sloba uradio devedesetih uvođenjem Šešelja na scenu. Mislim, bilo je i drugih stranaka koje su protiv Prajda, pa nisu one zvane u emisije da zastupaju to stanovište. I DSS, i NS i JS imaju taj stav, i SNS, šatro nema, a u stvari ima. Sve te stranke su veće i imaju više poslanika od Dveri, pa mi eto gledamo opet Dveri a ne te stranke. Mislim da bi u progresivnijim krugovima, ako takvih još ima u Srbiji, morali to da pročitaju i da plasiraju sav politički pritisak na Dačića i Tomu i pičkoustog i druge stranke koje su u vlasti. Inače ćemo završiti opet u situaciji da niko ne kritikuje vlast. Večeras nisam gledao ovu emisju od početka, ali od trenutka kada sam ušao niko nije ni pomenuo Dačića, koji jeste taj koji je zabranio paradu.Stavovi koje zastupaju Dverjani su retardirani i tako ih treba tretirati. Ne može se ulaziti u neku pseudo normalnu raspravu sa likovima koji su fašisti. Ništa tu nije normalno kad ti neko priča pola sata o tome šta crkva hoće. Nema tu mnogo rasprave, ovo je sekularno društvo i to je to.Prosto treba ignorisati Dveri i usmeriti se na kritiku vlasti. Tada će i Dveri postati nepotrebne vlasti. Promena vlasti koja se desila dvehiljadite došla je u jednoj atmosferi u kojoj je SRS bila negde po strani.
+1000
Posted
Mislim generalno da bi neko iz liberalnijih krugova u ovoj zemlji morao da razmišlja o određenoj vrsti pakta da se, onoliko koliko je to moguće, ignorišu Dverjani. Mislim na stalno ignorisanje, da se ne ide u emisije u kojima oni učestvuju, da se ne ulazi ni u kakav javni dijalog sa njima. Očigledno je da sadašnja vlast, krajnje neodgovorno hoće da ponovi ono što je Sloba uradio devedesetih uvođenjem Šešelja na scenu.
Tačno to, slažem se. Zaista je neverovatno da se ni u jednoj jedinoj emisiji nije pojavio niko iz DSS-a ili NS ili JS-a.