Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

olja u poslednje vreme posle insajdera najsvetliji lik na televiziji.

Posted
Olja dobra i prilično oštra.
Nije ona dobra. Napravila je scenografiju i kritikuje unutar te scenografije. Malogradjanstina.
Posted (edited)

Tuci već dvaput odlično poentirao - prvi put za greh i bolest, drugi put za "bacanje senke".Edit: Hteo sam da napišem Tucić, ali nek ostane ovako :)

Edited by Syme
Posted (edited)

Nikače zvuči kao vojni DB-ovac koji drži uvodno predavanje kad dođeš u vojsku. Tičer će znati na šta mislim. Kakav sleng, kakvo držanje, uh.

Edited by Syme
Posted

Evo NSFM lik objašnjava da je koncept pogrešan...

Posted

Evo LGTB ljudi vređaju vernike...Sjajno... :isuse:

Posted

koja je poenta posete ovog nspm gospodina emisiji? on ima politicku agendu i ne znam zbog cega bi nas zanimalo da on ovo pitanje provlaci kroz istu..

Posted
Aj ne seri vise.
Vidi vidi javlja se covek kome sam na ignore listi da mi lepim recnikom objasni neke stvari.
Posted (edited)

Kakvo ogavno lupetanje, bogo moj. Šta je ovog lika kvalifikovalo da se ovde pojavi? To što je napisao jedan idiotski tekst o paradi na NSPM-u? Pa onda je svaki prosečni forumaš sa FSN zaslužio da ga pozovu u emisiju.Edit: Preteče me Mej

Edited by Syme
Posted
koja je poenta posete ovog nspm gospodina emisiji?on ima politicku agendu i ne znam zbog cega bi nas zanimalo da on ovo pitanje provlaci kroz istu..
On je upravo rekao da je kod nas vecina protiv EU i da organizatori parade to moraju da shvate. Nova vremena.
Posted (edited)

Kakav idiot i siledžija!Edit: NIkač - violencija! :) :) :)

Edited by Syme
Posted
Vidi vidi javlja se covek kome sam na ignore listi da mi lepim recnikom objasni neke stvari.
Jbg, ne radi ignor na tapatoku.
Posted (edited)

Tucić i dalje odličan.Edit: Boško prvi put čuo za Samarićane :)

Edited by Syme