MayDay Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 olja u poslednje vreme posle insajdera najsvetliji lik na televiziji.
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Olja dobra i prilično oštra.Nije ona dobra. Napravila je scenografiju i kritikuje unutar te scenografije. Malogradjanstina.
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Tuci već dvaput odlično poentirao - prvi put za greh i bolest, drugi put za "bacanje senke".Edit: Hteo sam da napišem Tucić, ali nek ostane ovako :) Edited October 4, 2012 by Syme
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Nikače zvuči kao vojni DB-ovac koji drži uvodno predavanje kad dođeš u vojsku. Tičer će znati na šta mislim. Kakav sleng, kakvo držanje, uh. Edited October 4, 2012 by Syme
radisa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Evo NSFM lik objašnjava da je koncept pogrešan...
MayDay Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 koja je poenta posete ovog nspm gospodina emisiji? on ima politicku agendu i ne znam zbog cega bi nas zanimalo da on ovo pitanje provlaci kroz istu..
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Aj ne seri vise.Vidi vidi javlja se covek kome sam na ignore listi da mi lepim recnikom objasni neke stvari.
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Kakvo ogavno lupetanje, bogo moj. Šta je ovog lika kvalifikovalo da se ovde pojavi? To što je napisao jedan idiotski tekst o paradi na NSPM-u? Pa onda je svaki prosečni forumaš sa FSN zaslužio da ga pozovu u emisiju.Edit: Preteče me Mej Edited October 4, 2012 by Syme
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 koja je poenta posete ovog nspm gospodina emisiji?on ima politicku agendu i ne znam zbog cega bi nas zanimalo da on ovo pitanje provlaci kroz istu..On je upravo rekao da je kod nas vecina protiv EU i da organizatori parade to moraju da shvate. Nova vremena.
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Kakav idiot i siledžija!Edit: NIkač - violencija! :) :) :) Edited October 4, 2012 by Syme
zorglub Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Vidi vidi javlja se covek kome sam na ignore listi da mi lepim recnikom objasni neke stvari.Jbg, ne radi ignor na tapatoku.
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Tucić i dalje odličan.Edit: Boško prvi put čuo za Samarićane :) Edited October 4, 2012 by Syme
Recommended Posts