morgana Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 skandalozno je sto se u medijima razgovor o zabrani prajda pretvara u nekakve studije mentaliteta
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nismo mi za demokratiju, nije ovo Berlin, itd.
morgana Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 sutra u pescaniku vesna rakic vodinelic, pa se nadam smislenoj analizi
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Premijer portparolAutor: Redakcijski komentarDa li je Ivica Dačić premijer i ministar unutrašnjih poslova ili samo portparol mračnih snaga koji je prekjuče novinarima i javnosti preneo njihovu odluku da u subotu zakazane Parade ponosa neće biti? Jednom portparol, uvek portparol, moglo bi se, ne bez zluradosti, primetiti. Ipak, mnogo ozbiljnije pitanje je da li mi imamo vladu ili je nemamo kao što ispada da nismo imali ni prethodnu pošto se pomenuti Dačić i Mlađan Dinkić osvrću na njen rad kao da su bili najveća opozicija Borisu Tadiću i Mirku Cvetkoviću. Danas
Wilde Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Mene ovo podseća na one ratardirane emisije Evolucuja vs Kreacionizam... Gde se jedna poprilično naučno dokazana i od cele naučne zajdenice podržana teorija suprotstavlja ravnopravno sa teorijom gomile klerikalnih likova, u nekoj emisiji, 1-1...A onda narod veruje idiotima, malo pomalo... Bilo na TVu, mora da je istina, šta ti fićfirići znaju, vidi kako je smotan ovaj naučnik haha...Tako i ovo...Dovedu neke smotuse da se suprotstave ovim mračnjacima i dobijemo ovo što imamo... http://www.youtube.com/watch?v=sGArqoF0TpQ
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Rekao sam to kad je bila prva emisija na RTS-u gde to vodi.
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Bio si u pravu, mada je ta konkretna emisija bila nedostižni ideal profesionalizma prema svemu što smo kasnije videli.Edit: Kad smo već kod smotusa, ova LGBT mala na SB je smotana za sve pare. Edited October 4, 2012 by Syme
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nema tu profezionalizma ni u tragovima kada das prostor dverima. Ova Danijela Segan mi je posebno odvratna.
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nadrealno :Hail:Pita psihijatricu neki magarac koji ide uzivo na takozvanom studiju b da li je homoseksualnost bolest.Ona odgovara da nije.Majstor je pita da li moze da se leci :Hail:
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Hahaha, video sam, ali previše si strog, ja mislim da je on to pitao samo zato da bi joj dao priliku da eksplicitno kaže nema nikakve potrebe da se leči.Evo opet luptanja o javnom moralu, i niko ne ume da odgovori. Jebem te živote. Univerzalni moral vezan za teritoriju!
bergasa19 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ova Danijela Š. je potparol light Djilasovih Dveri. Odvratnost upakovana u finocu.
Turnbull Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Nenasilje je bolje od nasilje - svi se složiše. Još samo da su pomenuli i mir u svetu.Šaltam se sad na RTS :) Edited October 4, 2012 by Syme
Recommended Posts