Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd


Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Daj detalje, nemoguće da mi je ovo promaklo.
Detalji su ovo sto Garoviks kaze, naravno da pored toga sto je ostao na mestu javnog prvobranioca dovoljno govori o politickoj saradnji, pa makar rekli da je to samo na mikronivou. Iako se nakon ovih izbora tesko moze reci sa pozicije van Dveri kakva je situacija unutar stranke i koliko su oni bili "ozbiljni" pri iskljucivanju svojih clanova koji su podrzali SNS na lokalima...Donekle nije los ni ovaj clanak http://www.e-novine....rna-klocna.html Edited by casperbgd
Link to comment

gsa jeste uspela da organizuje paradu, onu 2010.što ih ne opravdava za užasna, podrivajuća, tetkasta saopštenja koje su izdavali uoči prajda ove godine. ko uvređena mlada, fuj

Link to comment

Znam da jeste, ali je moje pitanje da li Uki misli da bi je uspeli organizovati i ovaj put, i uz pomoć kakvih magičnih moći, tj. civic activisma. Mislim, dakako, u smislu hendlovanja.

Edited by Syme
Link to comment
Ako ovde neko zakazuje, to su mediji i uopšte liberalna javnost, u Utisku oličeni u Oljici i Prokiću, respektivno. Prokić je, to ću još jednom ponoviti, neviđen idiot.
+100
Link to comment
Čedomir je govorio (parafraziram): U ovoj zemlji svako može da mrzi koga hoće a ne može da voli koga hoće. A kaže se: Iskoristićemo svu svoju političku moć da obezbedimo poštovanje Ustava i zakona RS i obezbedimo građane koji žele da praktikuju svoja prava koja iz Ustava i zakona proizlaze.
Odlično rečeno. Jebote, kad te pitaju jesi li za, štajaznam, zabranu abortusa, kažeš kratko i jasno "ne" - nema filozofiranja, nema ograda. Zašto? Zato što u to veruješ i finito. E, ako isto tako veruješ i u pravo homoseksualaca da se javno okupljaju, reci to na isti način i s istim uverenjem. Brani ti taj svoj stav posle ako ima potrebe, ali ga prvo jasno i nedvosmisleno iznesi.
Link to comment

ma nije bitno ko se bori vec nasi jebeni organi trebaju da zdusno podrze paradu.kad toga nema onda je jasno gde se nalazi ova drzava.jebena karikatura!ne moze se boriti kako mi prolaznici zelimo, obespravljeni bez podrske!mi smo jebena izgubljena provincija u svemu.jebes sve ovo!kako neko moze da bude sposoban ako mu se preti batinama i rizik mu je izaci iz kuce, ako se izvuce iz tog pakla?getoiziranje i onda trazimo u ovoj stvarnosti neke PR ajnstajne?ma nosi te se!!!!a gde je podrska?nema je!ne serite o sposobnostima obespravljenih!

Link to comment

patrijarh sažaljeva gejeve i uvijeno ih, pozivajući se na Bibliju, naziva gadovima.govor mržnje samo takav.http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/345824/Irinej-Sazaljevam-homoseksualce

Link to comment

„Rađajte se i množite se i napunite zemlju“Pa napunilo zemlju, ima nas 7 milijardi, kud ćeš više.Božja je ispunjena, jel možemo sad da se zajebavamo malo?

Link to comment
- Nikakvo nasilje, ma od koga dolazilo, ne može se odobriti. Ako se želi nečemu suprotstaviti, neka to bude bez nasilja. Nisam pristalica nikakvog nasilja u ovom slučaju. Ako su u tome učestvovali neki sveštenici, za to nisu imali blagoslov Crkve. Prema tome, Crkva ne odobrava nasilje. Svakom čoveku data je sloboda i mogućnost da od svoga bića izgradi hram Božiji ili radionicu satane.
Ovaj, nejasno mi je sta ocekujes. Crkva nikada nece podržati prajd. I ne treba to da radi. Neće i ne treba da krši svoje dogme i stavove o homoseksualizmu. Jedina stvar koja se ovde može zameriti jeste nedovoljna i nedvosmislena osuda nasilja i nasilnika. Ali briga nasilnike za njegovim riječima. Oni će tući šta god ovaj rekao.
Link to comment

ovaj, ovde ima bar 2 neistine, odnosno laz i 1 proizvoljno kvalifikovanje:

To je devijacija ljudske prirode kakvu ne vidimo nigde u prirodi. Ja mislim da je to bolest i da tim osobama treba pomoći da prevaziđu ovu neprirodnu anomaliju -
ili njega stiti neki svestenicki imunitet?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...