Caligula Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 offtopic: Dole na keju kod Nebojšine kule stoji znak na kom piše, otprilike: Upravo ste izašli iz Savamale. Ja mislio da to urban lik sam oseti, sta ce im tabla
Malkmus Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Kurir danas na sajtu objavio snimak jučerašnjeg samoubistva u Nušićevoj ulici. Prvo snimak normalne brzine, pa usporen.
ficfiric Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) 1 ekskluziva! Blic: Siniša Mali večeras na predstavi "Čarobno putovanje" u Pozorištu na Terazijama Predstavi "Čarobno putovanje" koja će biti izvedena večeras u Pozorištu na Terazijama prisustvovaće gradonačelnik Beograda Siniša Mali, saopšteno je danas iz Gradske uprave. Ansambl ove inkluzivne predstave u izvođenju Đorđa Golubovića i Igora Despotovića, Dušana Lazića, Jovane Lazić, Anastazije Lizdek, Aleksandre Lizdek, Nemanje Mitića, Jelene Mišković i Mihajla Ridevca dobio je Godišnju nagradu grada Beograda za stvaralaštvo mladih u oblasti umetnosti. Predstavu će odigrati deca dobitnici nagrade, uz podršku profesionalnih baletskih igrača Pozorišta na Terazijama, članova hora i folklora AKUD "Lola" i ansambla "Tutti Srbija". Edited October 13, 2014 by ficfiric
avala_prijem Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Bauk kuririzma nadvio se nad Srbijom. Sedativ za ciljnu grupu. http://kolumnista.com/tri-dana-pomracenja-jos-jedna-novinarska-patka/#
Ravanelli Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) smrdljivi šljamovi saću poslati ovo kineskoj ambasadi Edited October 26, 2014 by Ravanelli
April Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Žvalavi je baš u kurcu kad opet podvaljuje rat protiv tajkuna. Šta je sledeće, best of vol.2?
Haralampije Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Kamo srece da cajnezi zaista kusaju lutalice....
*edited by mod Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 nego jel to samo ja ne pratim ili je bljuc pojeo govno povodom silovanja? nigde se više ne pominje priča koju su jel te gurali dva dana na naslovnicu. super za pritisak javnosti ali mislim da su jevtica nažalost zigosali na duže vreme.
akibono Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 bilo je već vreme za ovo - prava poslastica, naprednjački kompjuteraši gospodari CMSa www.informer.rs, a zapravo http://beta.informer.rs/ jer se testiraju, baš su mangupi kakvo će ludilo da nastupi sad, počinje 'sudar platformi' <_<
Malkmus Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Moram ovo da napišem, premda mi je i samom muka od crnih hronika i sličnog. Međutim, ovi koji sebe nazivaju novinarima ne prestaju da iznenađuju. Tako Kurir piše o zdravstvenom stanju majke jednog političara i prenosi da joj je stanje "veoma loše". Ali ih to nije sprečilo da je pozovu na mobilni. Edited March 15, 2015 by Malkmus
salerokada Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Naslov: Nenad Krstić za "Blic": Sudije nas kradu još od 2010. godine Izjava: - To je selektorovo mišljenje, ali i ranije je bilo sumnjivih sudijskih odluka. Setimo se 2010. godine kada nam je finale Svetskog prvenstva direktno oduzeto - rekao je Krstić. Bljuc
ToniAdams Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 ono sa asikovim okom i gazenjem linije? u pravu je krstic.
salerokada Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Krstić jeste u pravu. Samo oni nije rekao da nas sudije stalno kradu prethodnih 5 godina kao što Blic imputira.
Recommended Posts