Jump to content

Tabloidi u Srbiji

Featured Replies

nebitno je koliko, nije 100%, to je sigurno.inace, nije problem sto je megatrend los, nego sto ekonomski faks BU nije nista bolji. (u smislu osposobljenosti za posao)
Valjda je problem i jedno i drugo.Ili ajde da ne popujem, zašto nije problem što je megatrend loš (podrazumevajući da je problem što ekonomski na BU nije dobar)?

zato sto je megatrend privatna ustanova?! moze da bude los koliko (mica) hoce.

Hm, pa tom logikom je onda sve ok. I država nam je privatna, pa može da bude loša koliko hoće. I zdravstvo je poluprivatno, pa sad još i možemo malo da se žalimo, ali sutra kad bude potpuno privatno i još gore isto nećemo imati pravo na žalbu.Na kraju, kad je mleko koje piješ puno aflatoksina, pij i ćuti (i poji decu) jer su sve mlekare privatizovane. Itd.

Hm, pa tom logikom je onda sve ok. I država nam je privatna, pa može da bude loša koliko hoće. I zdravstvo je poluprivatno, pa sad još i možemo malo da se žalimo, ali sutra kad bude potpuno privatno i još gore isto nećemo imati pravo na žalbu.Na kraju, kad je mleko koje piješ puno aflatoksina, pij i ćuti (i poji decu) jer su sve mlekare privatizovane. Itd.
kakva gomila gluposti.
ovo je neki tihi rat i vladi ? imamo cicu iz SNS-ovog ministarstva, pa onda jednu iz SPS-ovog.
Pa za sada koliko mi se cini obe su SPSove.
  • Author

Ja sam zapravo samo rekao da su neka deca koja dolaze sa Megatrenda a koja su radila samnom bila brilijatno pametna i vredna. Ne svidja mi se to trpanje u isti kos.

Kako kaže jedna kafe kuvarica- sve su to kurve izgorele dabogda!

1384809836_big.jpg

Jel Mrkić Tomin kadar/predlog?Sad se, dakle, ide na Dragicu

Ja sam razočaran. Nema sisa ovaj put. :cry:

Pa nema Dragica neke sise...

Dragica Nikolić ima savetnicu? Ko to plaća, jebote?

pa ti, ko ce drugi? a i nije da joj nije potrebna. malo je jedna.

Dragica na fotki izgleda kao 1 kvalitetna trandza :fantom:

Savetnica supruge predsednika???