kim_philby Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 ja isto nemam ni jedan veci greh, samo vise manjih. ne znam jel se to sabira. zavisi da li si rodjeni beogradjanin. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Lezilebovich Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 to je verovatno previše teksta za Vaše male glavice.
tazza Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 meni je zanimljivo da zamišljam reakcije na ovako nešto kakve bi bile 1994 i 2004 i kakve su danas 2014. možemo da napravimo preseke i na pet godina. ali svejedno mislim da je daleko od većinske reakcije ova ppp-ovska.
gagorder Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 pa većinska je bes, a ppp-ovska je prezir i sprdnja? inače @toni meni se čini da trejler ne ostavlja prostor za autoironiju, a ako je film nekakav otklon i ironija, onda trejler ne valja.
kim_philby Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 meni je zanimljivo da zamišljam reakcije na ovako nešto kakve bi bile 1994 i 2004 i kakve su danas 2014. možemo da napravimo preseke i na pet godina. ali svejedno mislim da je daleko od većinske reakcije ova ppp-ovska. pa 94 ovo je bio b-92 mejnstrim. ono velmar jankovic. 2004 je bio malo blam. mozda se sada vraca. time is flat. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
ToniAdams Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 '94 smo, svi mi gracke face, bili naduvani ispred omena, i jebalo nam se da reagujemo. 2004. bismo isli ulicama i sipkama tukli dodjose, samo nam je falio neko da nas povede. zavisi da li si rodjeni beogradjanin.Sent from Bender's iPad using Tapatalk jebote koje pitanje
ToniAdams Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 pa većinska je bes, a ppp-ovska je prezir i sprdnja? inače @toni meni se čini da trejler ne ostavlja prostor za autoironiju, a ako je film nekakav otklon i ironija, onda trejler ne valja. pa upravo to.
kim_philby Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 '94 smo, svi mi gracke face, bili naduvani ispred omena, i jebalo nam se da reagujemo. 2004. bismo isli ulicama i sipkama tukli dodjose, samo nam je falio neko da nas povede. jebote koje pitanje izvini :( Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Singer Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 '94 smo, svi mi gracke face, bili naduvani ispred omena, i jebalo nam se da reagujemo. testify. da je omen potrajao beograd bi danas bio po' njujorka
gagorder Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) pa '94 (ili je to bila '95) neki dođoši su se prijavljivali na stan kod nekih dobrih ljudi, drugi su išli na posao bočnim ulicama i svakodnevno rizikovali da ih vežu za banderu, ubace u maricu i vrate preko drine. u tom kontekstu, ovom đubrencetu je bolje u 2014-toj Edited March 25, 2014 by gagorder
Miralem Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 pa većinska je bes, a ppp-ovska je prezir i sprdnja? inače @toni meni se čini da trejler ne ostavlja prostor za autoironiju, a ako je film nekakav otklon i ironija, onda trejler ne valja. autoironicno je taman tolko koliko toni kada u kafani pojede 3 kile mesa.
nera Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) aram nije, kolko znam, rodjeni beogradjanin. dakle, nebitan lik sad ozbiljno, potpuno mi neverovatno da bilo ko moze da ovoj prici bilo sta licno pripise, il sto bi na forumu rekli, ucita. sama joma je meni u principu ok lik, cak i simpaticna u svojoj blesavosti. nista stvarno protiv nje, jedino po cemu mi je zbilja bila iritantna je bilo to poziranje na vratima dolara, koji je tada drzo valjda njen muz, onaj sto lici na geri oldmana. ovo pak u trejleru mi je prosto nadrealno, nije u skladu sa godinama, a ponajmanje sa definicijom urbanog. opet, i dalje se nadam da ima tu jos stosta, te da je u pitanju svojevrsna autoironija. Ovako nesto i ja razmisljam, ali cekam film, tj. neku dobru dusu da to preprica, mada ako traje 36 minuta mozda se i da pogledati :D Ali generalno, ta prica o zlim dodjosima i staaaarom Beogradu je stvarno dojadila, meni bar. Nazalost, poznajem jedan krug ljudi koji zaista razmislja na taj nacin te su svoje zivote organizovali tako da se niti pomere sa zadatih lokacija niti da se mesaju sa dodjosima. edit: dupli kvot Edited March 25, 2014 by nera
tazza Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 pa 94 ovo je bio b-92 mejnstrim. ono velmar jankovic. 2004 je bio malo blam. mozda se sada vraca. time is flat. Sent from Bender's iPad using Tapatalk ma znam, ali ne znam da li se sad vraća ili su očajnički krici. mada ja nisam toliki optimista. čini mi se da je većinska, svakodnevna, da ne kažem latentna, i dalje prezir prema selu i došljacima, sa svim kulturnim distinkcijama koje idu uz to, ovo ovde je dekonstrukcija i kontranapad koji je negde sredinom prošle decenije počeo da uzima maha. ne samo ovde, ali mislim da su to i dalje tek "niše". ali zapravo nemam pojma. serem, što bi rekao Miralem.
Recommended Posts