Jump to content
IGNORED

Medijska arheologija

Dr Arslanagić

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Dok sam još hvatao Arttm na kablovskim operaterima, često su puštali neki serijal o našojtm obali, sjajne emisije o jadranskim biserima, malim mistima, starim zanatima i običajima, živopisnim karakterima, morskim vucima... Rane 80te su u pitanju, sećam se i muzike za špicu, neki sladunjavi Dragojevićev hit i to da je na špici stajalo da je serija urađena u produkciji Zavoda za unapređenje filmskog stvaralaštva (ili tako nešto). Ima li to negde da se nađe i zna li uopšte ko još za to ili sam ja to samo usnio?EDITKoji sam debil, to je ovo što je MrX okačio :isuse:

Edited by Arbeitmann
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jovan Bulj (1939-2010) beogradski saobraćajacSaobraćaj je regulisao na izlasku iz terazijskog tunela, kod Doma omladine ali i na Terazijama. Kažu da je završio višemesečni kurs baleta u Narodnom pozorištu u Beogradu i da je zato imao tako graciozne pokrete. Posle preranog penzionisanja radio je dugo godina kao prodavac u trafici u bloku 70 na Novom Beogradu, zajedno sa svojom suprugom Evom, a nakon toga i kao čuvar parkinga ispred splavova na savskom keju. Umro je 3. februara 2010. godine u Beogradu, u 71. godinihttp://www.youtube.com/watch?v=fBMzg5sAsw0

• 1 month later...
Posted

to je to srpsko neovizantijsko raspolozenje iz 80ih. to je ta klima perioda kada izlazi knjiga o kosovu i memorandum SANU. konzervativci na radiju beograd 3 odlepljuju na veru zlokovic, novotalasna omladina masovno otkida na odbranu i poslednje dane, a progresivci poput culibrka i indy-ja* brizljivo kultivisu svoje kucne DIY oltare od dzoj divizn albuma. to je to, tu smo svi.http://www.youtube.com/watch?v=bkPde6h_nnc

:P

Posted

Ima li neko u privatnoj arhivi sve epizode kratke radio-drame "Jovanovići", koja je emitovana na Prvom programu Radio Beograda odmah posle udarnih dnevnih vesti u 3 po podne? Spreman sam da dobro odrešiim kesu ...

Posted
Ima li neko u privatnoj arhivi sve epizode kratke radio-drame "Jovanovići", koja je emitovana na Prvom programu Radio Beograda odmah posle udarnih dnevnih vesti u 3 po podne? Spreman sam da dobro odrešiim kesu ...
ja sam kao klinac doživljavao blagi nervni slom samo na slušanje špice
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pripremite čašu vode i ispružite dlanove :)