salerokada Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Ava je ukrala šou.Sramno je kako to ovde uopšte nije ispraćeno. <_<
ivy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ava je toliko dženjuin kreten da je nemoguće ne voleti je u svom tom njenom kretenizmu i nesvesti
dranata Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ava je toliko dženjuin kreten da je nemoguće ne voleti je u svom tom njenom kretenizmu i nesvesti Upravo!
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 +1 :Dinace, survivor je jedini rialiti koji volim, ali ne ovaj nas vec americki. odgledao sam sve sezone, neke su bile spektakularne.
Patty Lee Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 samo bi bilo super kada bi naredni surviver mogao da bude sa "obicnim ljudima".od nazovi vip-ovaca ne moze da se zivi.
stoka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Ava je toliko dženjuin kreten da je nemoguće ne voleti je u svom tom njenom kretenizmu i nesvesti To je bila sigurica da će da pobedi glasovima publike, verovatno su svi muškarci glasali za nju jer mi volimo te malo bleskaste koje odaju utisak da ih je najlakše privoleti na prskanje ... Edited June 7, 2012 by stoka
stoka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 samo bi bilo super kada bi naredni surviver mogao da bude sa "obicnim ljudima".od nazovi vip-ovaca ne moze da se zivi.Već sam ranije iznosio stav da mi se ova forma rijalitija ne sviđa iz jednostavnog razloga što ne ide u real vremenu, već sa 3-4 meseci zakašnjenja ... I ono što je najbitnije, ko može da spreči finaliste da u periodu od povratka iz egzotike do dana finala ne lobiraju kod ostalih učesnika? Svaki dosadašnji "Opstanik" (VIP ili obični, svejedno) nosio je tu senku sumnje u regularnost ... Uvek se pričalo da je pobednik kupio glasove ...
salerokada Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Uvek se pričalo da je pobednik kupio glasove ...Mislim da se sada ne priča. Možda bi bilo priče da je Milan pobedio, ali za Vladu definitivno ne.
Lezilebovich Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Već sam ranije iznosio stav da mi se ova forma rijalitija ne sviđa iz jednostavnog razloga što ne ide u real vremenu, već sa 3-4 meseci zakašnjenja ... I ono što je najbitnije, ko može da spreči finaliste da u periodu od povratka iz egzotike do dana finala ne lobiraju kod ostalih učesnika? Svaki dosadašnji "Opstanik" (VIP ili obični, svejedno) nosio je tu senku sumnje u regularnost ... Uvek se pričalo da je pobednik kupio glasove ...+1. a i onAa finalna emisija bude nevidjeni smor, jer su se oni za ta tri meseca združili, naobjašnjavali, pozaboravljali i onda se ništa i ne pita i ne raspravi. da se ja pitam, snimio bih finalnu emisiju poslednji dan tamo i onda je samo dopunio sa ovom ovde i dodao glasove publike. Možda bi bilo interesantnije, a možda i tu dosadu od Opstanka ništa ne može učiniti zanimljivijom,
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 +1. a i onAa finalna emisija bude nevidjeni smor, jer su se oni za ta tri meseca združili, naobjašnjavali, pozaboravljali i onda se ništa i ne pita i ne raspravi. da se ja pitam, snimio bih finalnu emisiju poslednji dan tamo i onda je samo dopunio sa ovom ovde i dodao glasove publike. Možda bi bilo interesantnije, a možda i tu dosadu od Opstanka ništa ne može učiniti zanimljivijom,odgledaj neki americki, mnogo je zanimljivije. prvo i najvaznije, u finale se ne ulazi na ovaj kretenski nacin tako sto su finalisti oni koji pobede 4 zadnje borbe vec se glasa do kraja. glasanje za pobednika je na ostrvu, odmah nakon poslednjeg izbacivanja.
Frank Pembleton Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 odgledaj neki americki, mnogo je zanimljivije. prvo i najvaznije, u finale se ne ulazi na ovaj kretenski nacin tako sto su finalisti oni koji pobede 4 zadnje borbe vec se glasa do kraja. glasanje za pobednika je na ostrvu, odmah nakon poslednjeg izbacivanja.+1Rasel kod amera je zakon!!!
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) +1Rasel kod amera je zakon!!!+100najveci car svih vremena :D Edited June 8, 2012 by kojot
ivy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 To je bila sigurica da će da pobedi glasovima publike, verovatno su svi muškarci glasali za nju jer mi volimo te malo bleskaste koje odaju utisak da ih je najlakše privoleti na prskanje ... stvarno? eto vidiš meni je Ava bila potpuno iznenadjenje,doduše nisam mnogo razmišljala o tome ko bi mogao biti favorit publike,ustvari uopšte..
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 nije 2012, al da ne otvramo novi topik dominikana, bojan perić voditelj. hrvatsko srpska produkcija milica dabović, igor monteniger...
Recommended Posts