Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted

Evo, videh.

Not cool, definitivno. Baš se bezveze ponela. :thumbdown: 

Msm, i Varja je hintovala to juče, iskreno i meni je palo na pamet, ali glupo je ovako komentarisati.

Posted

Suspense! 

Posted (edited)

Varja je toliko nemušta da nju nisam ni skontala, ova je direktno aludirala i usmerila zainteresovane na čovekov IG da se i sami uvere.

Evo ja sam iz radoznalosti potražila njegov IG i ono, ništa spec, živi neki život mladog čoveka kakve god orijentacije bio. Totalno me NIJE NI ZANIMALO niti to sme da bude tema i svaka čast produkciji što je ovo dozvolila da uđe u etar :puke:

Sad samo čekati internet falangu homofoba.

Edit

Martina garant izlazi

Edited by Valkyrie
Posted (edited)

Došla je s agendom da brani frendicu, to je jasno, ali ispala je jadna. Vidim na Tviteru da već investigejtuju Uroševe društvene mreže. :isuse:

A bezveze je bilo i kako je potkačila "Dabovićku".

Da, moguće da je Martina, izgleda da je baš prsla. Verovatno je to i najavila i da zato Matea plače.

Edited by Halvard
Posted

Gledam inače malo ovih dana epizode iz prve sezone na EON video klubu. Kakva je to bila ženska ekipa, sunce ti :ziga:

Mina bi ove sezone bila svoja na svome, Sumeja bi rasturala 90% igara. O Neveni, Milici, Teni, Niki smešno je i pričati.

Užasan izbor takmičarki ove sezone, užasan.

• +1 1
Posted
14 hours ago, Valkyrie said:

Inače, da je Kaća odlepljena od realnosti vidi se još iz dva slučaja: zove Mitra čika ili ćale a Vesnu keva iako su stariji od nje svega 10-ak godina, kraljica ima 27 a u tripu da je pilence.

to je nečuveno, svaki put imam transfer blama:blush3:

Prvo sam mislila da je infantilnost, pa da to "čiko" doživljava kao foru, a možda se prikriveno i loži na njega. Nemam objašnjenje.

Posted

Crveni će sami sebe da izbacuju kad ostanu Voja i Ognjen da kolo vode

Posted

Ako Martina odustane, nije mi žao, nešto mi je mrsko gledati je. 

Inače, taj fazon kod plavih žena da se pred kamerama jedna drugoj dive mi je totalno ... nemam reči.

Ako je u S+ Nađa zaista rekla da je Uroš gej, pa , pizda joj materina:furiousbomb: za produkciju koja je to dozvolila , takođe.

• +1 1
Posted
8 hours ago, Valkyrie said:

Kalu korektan 

bgm zvučao je solidno jelly kada priča o muškim takmičarima, tj pomalo zajedljivo

Posted

Meni je delovao iskreno, otvoreno je pričao i o tome da je imao strategiju i gde je grešio i priznavao sve te stvari koje se većina trudi da sakrije pod tepih ne bi li se predstavili boljim i samo svesnijim ljudima. 
npr Nađa komentariše za Mitra kako je imao izjave ranije “šta će publika da misli” pa kad je pita Danijela a jesi li ti tako vodila računa - “pa u početku jesam”.

većina bivših učesnika je prestroga prema aktuelnim takmičarima, i to nerealno, svi u fazonu mi smo ovako, ja onako, ovi su bzvz.. a zaboravljaju ili ne prihvataju da su i oni svi bili u takvim situacijama i da su imali ispade svake vrste.

e tu mislim da je Kalu bio okej jer je dao kredita ljudima unutra (hehe) da se ponašaju u skladu sa situacijama za koje oni sami znaju kakve su.

Posted

Može i iskreno da se bude zajedljiv :fantom:

Mislim okej je to, izneo je svoje mišljenje, samo je delovalo pomalo kao što sam rekao.

S druge strane, Nađa je ispala imbecil iz pomenutih razloga.

Posted

Nađa je zbilja velika ljiga ako je komentarilsala tako nešto javno (verujem vam da jeste, nisam gledala) i to joj je od mene veliki minus.

Znam da valkira misli da sam njen fan, nisam ništa posebno, ja sam za nju navijala jer  je žensk klan (a i muški koji su se kao pizde pridružili) non stop nju izglasavao jer najslabija karika, a ona to definitivno nije bila, trebalo je da kažu iskreno da ih nervira, unosi negativnu energiju ili sl. i da, još ka zato što je najmlađa :isuse:

ponekad bacim pogled na njen IG, lepo je ona iskoristila tu popularnost, ali  ono što sam pogledala uvek je bilo ok, pristojno, bolje da klinke prate nju nego neke spodobe i bolesnice.

sada joj ovo zbilja nije trebalo, ne znam, do sada mi je delovala kao baš pristojna i ok osoba.

nervira me Danijela, slabo gledam S +

• +1 2
Posted
18 minutes ago, dùda said:

Mene i Perić i ona izluđuju tako da se čeličim za Ginisa.

Ne mislim strogo za tebe da si fan, no ne manjka vas na topiku pa je red da vas obavestim o aktuelnostima.

Spoiler

:wicked:

Ja na IG od svih tih silnih učesnika pratim samo The Stefana i kazaću vam da on zaista i živi tako nekim aktivnim i zahtevnim životom. Kampuje, planinari, bavi se sportovima i (najvažnije) aktivan je član službe spasavanja Crvenog krsta.

I (ovo je info samo za Dudu) s prvog dana protesta je objavio story, a i kasnije je bio redovan. Nije imao back selfie doduše.

Večeras će biti u S+ ali nažalost sa Dabovićkom™ tako da možda neće doći do reči, ali svakako će biti zanimljivo, tim pre ako Comi oplete po svima.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, dùda said:

Isto takodžer :urinate:Nekako mi odvlači koncentraciju na nešto drugo. Valjda sam zato i propustio deo gde je Nađa autovala Uroša. Msm, ako on sam već nije rekao negde (ili imao objavu na IG, X, FB) onda nije u redu da neko drugi sere da je gej.

Mora da se nešto ozbiljno desilo u Plavima, što bumo vidli večeras.

Posted

E, i nek konačno svi čuju & vide da Martina NEeeMA brkove, već je do pigmentacije. Onoj sise ispadaju pa zato stalno gubi a trećoj kosa i britvice bez predstavljaju ja ni dlačicu ne videh ni na jednoj gorući problem . Ništa spavanje na daskama, vlaguština, smrad. Samo fale kozmetičar, frizer i ah, pedikEr. 

Ognjeni dimićtm :s_w: je totalno otišo u kurac. Kaže, ostaće isti kao do sada, samo koji od njih pet tačno? :D

• Haha 1