Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted (edited)

:lolol:

pa još kako to priča onako sva rašrafljena, i rukama i nogama i glavom i vilicom.

skontala sam da je dobila odbojkašku stipendiju za školu tamo, to nije redak slučaj bio i verujem da je tu zaista manje faktor mame i tate i love a više onog srećnog žbunja koje si spomenuo. Bila solidna u odbojci u srednjoj školi -> USA, Kina, Dominikana via ko zna kuda sve još. 
Zato Vesna kao pro igrala odbojku po nekim vukojebinama i u 40 kaže ja bih sada muža i decu ali imam visoke (above 190cm) kriterijume pa ako naiđe naiđe.

Inače, da je Kaća odlepljena od realnosti vidi se još iz dva slučaja: zove Mitra čika ili ćale a Vesnu keva iako su stariji od nje svega 10-ak godina, kraljica ima 27 a u tripu da je pilence.

Otišla u šou gde se gladuje i živi na nekoliko zrna pirinča i onome što upecaš jer si na jebenom moru - a ne može da jede ribu i povraća je.

tek očekujem da počne da me nervira aktivno.

Edited by Valkyrie
  • +1 3
  • Haha 5
Posted

Nervira me Katarina. Mnogo je ekspresivna. 

Vesna opasna, Škorpija.

Mitar opasan, socijalna intelligencija izuzetna.

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Valkyrie said:

tek očekujem da počne da me nervira aktivno.

Nervira me s onim grimasama koje podsećaju na smeh. I ajde sve sve, al ono plavo zlo na nogama me je dotuklo. :isuse:

• Haha 2
Posted
24 minutes ago, Milošica said:

Vesna opasna, Škorpija.

Moja žena je škorpija, tell me more :)

• Haha 1
Posted

Kakva skupina retarda su ovi plavi kad je gađanje u pitanju... Kao da su birali likove bez osećaja... 

Posted (edited)

Ovaj Damjan je toliko smotan lik, transfer blama. :isuse::laugh:

Biće da su ga uzeli jer je ribolovac pa malo eksperimentišu, dokle kao takav može da dogura. Stvarno ne vidim drugi rezon da ovakvog smetenjaka odaberu za Survivor. Bio bi neuporedivo bolji u CBS verziji, gde celo pleme nešto igra a ne ovako, 1 na 1.

Zna li se dokle će Ušor da sedi?

Edited by Medusa_trip
Posted

Izgleda da je Varja baš unosila neku negativnu energiju u pleme.

Do njenog lošeg igranja sigurno nije jer tada su svi mahom bili loši.

Šta li je sa Ukijem, kada li će on moći da igra ?

Posted

Evo, treba nekako izvesti da svi imaju traumatično detinjstvo :frust:.

A Vesna vidim proizvedena u psihoterapeuta :rolf:

Posted

Crveni jedu?! Ovo nije moj Survivor. :shock5:

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted
51 minutes ago, dùda said:

Izgleda da je Varja baš unosila neku negativnu energiju u pleme.

Do njenog lošeg igranja sigurno nije jer tada su svi mahom bili loši.

Šta li je sa Ukijem, kada li će on moći da igra ?

Odavno smo komentarisali (ok, ja sam komentarisala) da nije po psihu tima isto da li neko izgubi na sreću, zbog jedne lopte ili par sekundi - i kad gledaš nju kako izumire na početku poligona dok je protivnik već na gađanju. Plus, ovo što komentarišu odavno za strategiju biranja parova je 100% tačno, njima su plavi izbacivali Tijanu i Katarinu iz rotacije čim je ostalo više crvenih žena i to se sve odražava na raspored poena. No, nije više ni bitno, gotova je to priča i čak i oni među plavima koji su realni priznaju da su crveni bili u pravu.

Za Uroša je rekao Perić da su nakon pregleda na klinici lekari rekli da je povreda ozbiljnija nego što je delovalo u startu. Vidi se i po njemu da je prilično zabrinut za svoju sudbinu u Survivoru. Šteta..

• +1 1
  • Hvala 2
Posted

I ove nedelje važi Sumejino pravilo? Mogli bi čak i Jakoba da nominuju, kako stvari stoje.

Posted

Navodno je neko od plavih rešio da odustane, kažu 

Spoiler

Jakob

Posted

Šta kažu Nađini fenovi na to što je outovala Uroša da je gej? 

Posted

Ček da dođem do tog dela, pa ću ti kažem.

• -1 1
Posted

A i nakon iznošenja objektivnog mišljenja, rekla je da je zapravo ko nokat i meso sa Ivanom.

Kalu korektan