Milošica Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Aman ljudi, sad zajebanciju na stranu, stvar "ukusa". 1 1
Sara Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 @Milošicanaravno, ja u svoje ime komentarišem. Poštujem da se drugima sviđa nešto drugo i da razmišljaju drugačije 1
Milošica Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Voleo bih da im neko na tviteru iščačka makar Sunce astrološki, kao prošle godine.
Milošica Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 9 minutes ago, dùda said: Šta ti je to "sunce astrološki " ? Sunce je ono što laici znovu "znak" 1
mire Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 3 hours ago, Sara said: ti, mire, srce moje, pojma nemaš. Šta ne valja sa Mateinim zubima, izgleda kao onaj Žika sa Pinka nalete mi slučajno repriza od sinoć, obratih pažnju, matea govori kao kanađani u saut parku
Halvard Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 Eto, izbacili su Varju i sve bodove za plave su osvojile žene 2
duda Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 1 hour ago, Halvard said: Konačno su provalili Mateu Nikolica ima mozak. Šta je bilo ? To sam prespavala
Recommended Posts