Valk Posted March 15 Posted March 15 43 minutes ago, Sara said: Da, odlican je, ne naseda na manipulacije 😂 Meni on mnogo smešan Najpošteniji ishod, ispade mala gumena bombonica. Šteta zbog crvenih jer je bila siguran bod, ali biće super ako se Jakob smori životno sada i jedva dočeka da ispadne i on.
Halvard Posted March 15 Posted March 15 Ne znam da li je u ove tri sezone bilo bezveznije takmičarke. Mislim da je svim plavima osim Jakoba laknulo što odlazi. Ali što im kao nije jasno otkud toliko glasova za Varju 1
Halvard Posted March 15 Posted March 15 Čini mi se da namerno potencira taj Serbglish i neartikulisani akcenat, ali svakako deluje da je poprilično inteligentniji od većine, ako ne i svih tamo.
Halvard Posted March 18 Posted March 18 Poligon taman da Varja ispusti dušu Tijana standardno, poligon pokida, onda da gađa 3 dana ništa ne bi pogodila. Martina 2 bacanja, 2 pogotka
Valk Posted March 18 Posted March 18 Vratila iz početka, evo u trećoj godini praćenja Survivora sam prvi put premotala deo jer ono Jakobovo patetisanje i ružičaste naočare stvarno ne mogu. Katia boginja jebote, kao mitsko biće spušteno međ' njih.
duda Posted March 18 Posted March 18 2 minutes ago, Halvard said: Afrikanerove analize kao i uvek, pravo u metu. Ja sam više čula Voju. Šta je pričao Afrikaner ?
Halvard Posted March 18 Posted March 18 2 minutes ago, dùda said: Ja sam više čula Voju. Šta je pričao Afrikaner ? Da nije bitno samo da li je neko pobedio već da treba gledati kako mu je protivnik igrao; i da iako je pobedio Luku ne bi rekao za sebe da je dobro odigrao jer je Luka bio jako loš.
Valk Posted March 18 Posted March 18 23 minutes ago, Halvard said: Afrikanerove analize kao i uvek, pravo u metu. Kad je to, ja sam na 5:3 za plave
Halvard Posted March 18 Posted March 18 (edited) 4 minutes ago, Valkyrie said: Kad je to, ja sam na 5:3 za plave Posle 8:6 za nekog Onda imaš Martininu tužnu životnu priču i Mitrovu... nekakvu životnu priču. Just a warning. E da, i Ivana smatra da je među boljim igračima Edited March 18 by Halvard 1
Valk Posted March 18 Posted March 18 Zar nije bilo pravilo uvedeno (nakon Rokovog besplatnog letovanja) da ako lekar kaže da si out na bar deset dana - ćao zdravo?
duda Posted March 19 Posted March 19 Jbt ovi crveni su nesposobni, pa dokle više. Prestajem da gledam ovo sranje. 3
Halvard Posted March 19 Posted March 19 Ova Varjina pasivna agresija baš smara. Nema teorije da je ne nominuju ove nedelje. 3
Recommended Posts