Sara Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Kad ste pre provalili, slabo ih i razlikujem. Ta iz Sibenika je Matea? Cime je skrenula paznju? Jel ona rekla “idiote jedan’ nisam shvatila kome, pomislila sam sebi. Za sad mi je fokus na crvenima.
duda Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Da, ta Matea se ističe, valjda nam je zato upala u fokus. Deluje kvarno, možda grešim, ali deluje da će biti dobra u igrama. 1
Valk Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 4 minutes ago, Sara said: Kad ste pre provalili, slabo ih i razlikujem. Ta iz Sibenika je Matea? Cime je skrenula paznju? Jel ona rekla “idiote jedan’ nisam shvatila kome, pomislila sam sebi. Prvo je onako s visine zaključila odokativno da su jači 1000 x od crvenih i da je Šibenik lepši od Dominikane. Posle je psovala kao kočijaš i nekog napušavala kurcem kad je upala u vodu, morali da je blipuju. Mihaela mi je od plavih najsimpa, valjda zbog prošle sezone. Afrikanac trash talkuje za sve pare. 1
duda Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Ajaoooo, koje je ovo preživljavanje, pa umirem . Dva buzdovana seku grančice i dodaju se jednu po jednu
Valk Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Haha, moćna Matea prva iskače i bira Varju. Ziher-efendija plavog plemena! 2
duda Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Izgleda da će Mitar biti nesposobnjaković na poligonu.
duda Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Dakle, dobro sam procenila da je Uroš truba . Mitar i Uroš verovatno će ugl biti -2 na poligonu.
Sara Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Mislim da Mitar ima potencijal jednog Steve, na poligonu slab ali sa ljudima dobar. steta sto za sad nema nijednog igraca kalibra Denisa i Lea u pravu ste za Mateu🙁
Valk Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Luka vaterpolista izgubio prvu borbu i ukanalio se, tipičan rvacki sportaš Samo mu fali neka Gibonni muzikica kao background dok stenje i gleda u daljinu. Ajd, pobedi posle na gađanju pa malo dođe sebi, da mu se onaj brk nasmeši. Voja i Mitar tipične sivonja glave, udri u sto iz sve snage pa kad oboriš sto pašće i kocke 1
Halvard Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 3 hours ago, Valkyrie said: @Halvard De si? Javljam se na dužnost Prvi utisak: Martina 1 1
Halvard Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Žao mi je što ne videsmo duel Matee i Varje Uroš ima popriličan Rokica vajb. 1
Recommended Posts