Halvard Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 I stvarno se ništa zanimljivije nije dogodilo od priče o Lukinom dedi
Valk Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 (edited) Verovatno i da jeste ali ovo ima svrhu. Da prikaže Luku u malo drugačijem svetlu od “toksičnog maskuliniteta” a i da ga rasplaču. Svakako je bilo realnije i emotivnije nego Sanjino plakanje da je došla u Survivor zbog “tisuće djece, da odaberu prirodu a ne mobitel”. Raspade se žena nakon tri dana. kod crvenih pičvajz u najavi. Edited March 22, 2023 by Valkyrie 1
Halvard Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Već smo ga videli kako plače Kod plavih je verovatno Sanja napala Marinu nožem, a to ćemo saznati za tri dana kad ova ne bude tila to iskomunicirat.
Sara Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 (edited) Kod crvenih ce izgleda Marko na masnu dasku. Sto se Sanje tice, dopalo mi se kad je rekla nesto kao 'samo klimaj glavom i govori 'da' i nece biti boljeg sveta'. Nije njoj lako ni inace, rekla bih. Edited March 22, 2023 by Sara
duda Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 (edited) Sanji def nije lako. Jbt, koji je njima kriterijum kad biraju ljude za ovaj šou . Ono njeno plakanje je bilo wtf Imam goste u kući pa gledam napreskok. Šta je to pričao Luka na kraju. I zašto će kod crvenih pičvajz @Valkyrie ? Edited March 22, 2023 by dùda
Valk Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Luka je pričao sa Bojanom i ovaj ga nešto pitao otkud tako voli da peca, tako nešto, i on ispriča da ga je to naučio deda, pa pričao koliko su bili vezani i koliko ga je voleo. Kad je deda oboleo od Alchajmera, on ga je negovao do smrti. Tu se ražalostio, delovalo je genuine. Puštali su iz sledeće epizode inserte, Lazar je izjavio nešto kao "Markova maska je spala", tako nešto, i onda Marko koji proziva na plemenskom Anju kako ga je optužila da je izdao svoje pleme. Sad, može biti navlakuša a možda stvarno neki raskol u najavi. Mada, ako su crveni u nominacijama van pameti je da izbacuju Marka već sad kad imaju ovo dvoje novopečenih luzera. 1
nisam ja Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 burazeru, ja da sam bio sa markom 3 nedelje negde iskoristio bih svoje demokratsko pravo.
Halvard Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Ova Sanja je luda ko struja Nadam se da ostaje što duže Opet pokloni za plave?!
Milošica Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Just now, Halvard said: Ova Sanja je luda ko struja Nadam se da ostaje što duže Opet pokloni za plave?! Šolak
Milošica Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 (edited) 1 minute ago, Halvard said: A bre ovaj Lazar kao neka tetka. Projekcije u psihologiji su čudo. Koliko god možda bio u pravu za neke. Ali ima i ono, show, produkcija... Edited March 22, 2023 by Milošica
Halvard Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Ima naravno, ali ova strast u komentarisanju drugih je onako baš bezveze. 5
Halvard Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Ovo bi Stevan izgubio prošle godine, ruku dajem. Svaka čast Davidu.
Valk Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 59 minutes ago, Halvard said: Opet pokloni za plave?! Ovo je skandalozno. Stvarno nema smisla, još oni kao mrtvi ladni, kao da je potpuno normalno što ničim izazvani dobijaju nezaslužene poklone. A jezičine 3 km na račun crvenih i fer pleja.
Recommended Posts