PavleV Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Moja procena: Stefan prvi finalista, članovi velikog veća kao drugog finalistu biraju Nađu.
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 E sad o polufinalistima: Kod plavih apsolutno zasluženo, koliko god me bolelo srce za Niku. Goran i Nevena su van konkurencije, a Tena je neverovatno napredovala za vreme takmičenja, u svakom pogledu. Verovatno više od bilo kog drugog. Čak je uspela da postigne da zaboravim mačje lobanje Nika je mega carica univerzuma i to će i ostati, obeležila je prvi deo showa, moguće je da se previše istrošila tada. Malo je pala u senku Neveninim dolaskom i dominacijom na poligonu, ali mislim da joj to nije smetalo i da nije ni želela da bude zvezda plemena. Siguran sam da je osoba kojoj je najmanje toga imalo da se zameri, bila je i ostala svoja. Ide ona sad da jede, to je najbitnije. Kod crvenih, opet, Stefan i Milica bez konkurencije, bez obzira na moje simpatije i antipatije, realno. Vladimir je verovatno igrama na poligonu zaslužio da bude tu uz njih, ali nije Survivor samo to. Osim njega, niko više od Nađe nije zaslužio mesto u polufinalu. Na stranu one drame koje je produkcija plasirala, devojka se borila i izborila sa svojim demonima, pre svega. Svakako se daleko više borila od Stevana koji je 80% takmičenja prespavao uljuljkan u svoju poziciju nedodirljivog. 4
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Reveal hidden contents Ovaj redosled ispadanja po svemu sudeći znači da su oni spoileri na Twitteru bili tačni i ne mogu reći da mi nije drago
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 2. 6. 2022. at 21:53, PavleV said: Moja procena: Stefan prvi finalista, članovi velikog veća kao drugog finalistu biraju Nađu. Expand Nađu mogu da izaberu samo za odstrel. 1
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 2. 6. 2022. at 21:54, Halvard said: Reveal hidden contents Ovaj redosled ispadanja po svemu sudeći znači da su oni spoileri na Twitteru bili tačni i ne mogu reći da mi nije drago Expand Reveal hidden contents Koji spojleri ?
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 E da. Milica da zahvali Nađi što je izbacila Stevu. Obzirom kako je guru omsđijao sve redom, ne bi Milica imala šanse protiv njega na veću. 1
msv Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 2. 6. 2022. at 21:56, dùda said: Reveal hidden contents Koji spojleri ? Expand Reveal hidden contents 1. Stefan 2. Milica 3. Nađa Ostalo sve kako je bilo 1
zoki Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Od crvenih, za Nađu jedino može da glasa novosadski Nik Sloter, i mooožda Maša, ostalima sujeta na uši izlazi.. E sad, ako bi plavi mogli za crvene, tu bi već dobila koji glas više.. Sent from Tapatalk
PavleV Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 2. 6. 2022. at 21:55, dùda said: Nađu mogu da izaberu samo za odstrel. Expand Plavi + Branko, za Nađu, ostali za Milicu, mada sve su ovo pretpostavke, videćemo u subotu.
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 2. 6. 2022. at 21:56, dùda said: Reveal hidden contents Koji spojleri ? Expand Reveal hidden contents Stefan i Nevena pobednici. 1
zoki Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Koliko sam u iskušenju da kliknem spoilere.. Ipak ne Sent from Tapatalk
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (edited) @PavleV neće Branko za Nađu, that ship has sailed. on jeste ćutao na prethodnim VV ali kad pogledamo da je van Survivora drugar sa Minom i Vladom, Nađu nije spomenuo u intervjuima uopšte a i njegova rečenica koju su izdvojili je “da li je pobeda u Survivoru vredna izdaje prijatelja” tako nešto. Nađa će svakako biti treća u polufinalu, i danas je osvojila nula bodova i moguće da ju je giljotina za Stevana odvela u pf. Svakako ne treba da bude ispred ni Milice a Stefana da ne spominjem. puna kapa je njoj ovo dokle je stigla. Edited June 2, 2022 by Valkyrie 4
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 2. 6. 2022. at 22:05, Halvard said: Reveal hidden contents Stefan i Nevena pobednici. Expand Reveal hidden contents živo me zanima da vidim kako će Nevena uspeti da pobedi Gorana, jedino da on padne, slomije nogu i oslepi do gađanja 1
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Kako je Maša već zaboravljena, a bukvalno je juče ispala. Nju je ona povreda baš sjebala, mislim pre svega psihički, nije mogla da se vrati u igru nakon toga. Poslednjih mesec dana kao da nije ni bila u plemenu.
Recommended Posts