Frau Gabrijela Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 dobro je. mislim- nije dobro, ali meni uvek lakne kad nije neki kvar samo kod mene. tnx.
Quizmaster Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Završen je 1. OPEN TURNIR SLAGALICE :0.6:
teacher Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Završen je 1. OPEN TURNIR SLAGALICE :0.6:nameštaljka!
Ros Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Završen je 1. OPEN TURNIR SLAGALICE :0.6:eh, kad macke nema...:Dsalim se, naravno.cestitam. :)
reg Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 (edited) Ovo fair play je ne nesto novo uvedeno koliko mi se ciniDobro je da su se setili. Nema vise uletanja u "ko zna zna" sa minusom od 50 poena. Od pet partija u 4 su me napustili bolje rangirani takmicari, u jednoj je bilo tesno pa je momak ostao do kraja. Sto se mene tice, slagalica je ponovo zanimljiva.Jedino mi nije jasno zasto su dozvolili da na rang liste ulaze ljudi koji ne cekiraju fair play, ili sto nisu postavili dva tipa rang listi. Edited June 18, 2012 by reg
copkillah Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ja sam juče prvi put igrao i igra je uspela da mi se zabaguje zahvaljujući jebenom pucanju veze. U toku jedne partije mi je veza pukla 2x i do kraja nisam mogao ništa da ukucavam (npr asocijacije). Da li je to bio neki bag ili u pitanju feature? BTW pobedio sam uprkos tome što nisam mogao da kuckam
Aleksija Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ajd sto je cela slagalica puna slovnih gresaka, ajd sto su konstrukcije cesto krajnje nepismene i stilski grozomorne, al kad kompjuter ponudi kao najduzu rec ODPETLJATI, stvarno nekako ne vidim svrhu.
Baba Ji Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) ajd sto je cela slagalica puna slovnih gresaka, ajd sto su konstrukcije cesto krajnje nepismene i stilski grozomorne, al kad kompjuter ponudi kao najduzu rec ODPETLJATI, stvarno nekako ne vidim svrhu.Meni je nešto slično ponudio danas, mislim isto je bilo to pogrešno jednačenje suglasnika. Plus što mi na asocijacijama kao konačan odgovor nije priznao Carl Zeiss nego je moralo po njegovom tj, po Vuku "Karl Cajs". <_<* plus što neće da prizna neke reči (ne mogu sad da se setim koje ali 100% su ispravne), to je već stara boljka ali mislio sam da su do sada ispravili.. Edited June 21, 2012 by Baba Ji
*edited by mod Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ja sam se skroz ohladio od slagalice i sad odigram po neku partiju i to gotovo iskljucivo u drustvu.Zadnji put kada sam igrao (i to "fer" partiju) neki salon za pedikir koji nista nije znao dobio u zadnje dve asocijacije a zadnja je bila Viski, Fudbal, Pisac i Skotska za konacno Albert Kronin. Naravno ko god je igrao pojima nije imao ko je doticni.
pp34 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 jel igra tko brainster? :Ddobar trip. slagalica na engleskom :)
pp34 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 predobar trip. pogotovo slagalica i asocijacije na spajalici dobio beverli hils glumce, ko iz picke
Quizmaster Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 (edited) Danas sam odigrao jednu partiju Brainstera, pukoh od smeha Edited June 22, 2012 by Quizmaster
pp34 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 vrh je :) 5 od 5 danas, uvjerljivovec sam dobio dva fakjua... misle deca da sam stranac zbog imena
KennyDalglish Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ovo je fenomenalno ja sa mojim ocajnim engleskim jos nisam izgubio partiju na 2 naloga. Najduza rec koju sam skrpio je od 7 slova, CASUALS, inace ili 4 ili 5 :P a asocijacije su vrh
Recommended Posts