mire Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 10 dana igranja, i to bi bilo to...dalje nema mrdanja bez kupovine tokena, koliko vidimnajbolje da se povučem, kao roki marćano
Orle Zmajević Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ole!I zašto jednostavno, kad može komplikovano... Moram se pohvaliti da sam imao vise puta 1.3 prolazno vreme...
ArleKino Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Juče olešio nekog Janka Savića stotinjak razlike (imao je stotinjak bodova bolji rejting od mene) pa je poželio da muslimančina (tj. ja) crkne i da se ucrva. Moguće je da sam ga isfrustrirao na KZZ, tu je rezultat bio 54:-3 iako je debil imao makar šest-sedam tačnih odgovora. Na neko pitanje je odgovorio nakon 1.34 sekunde no ja sam ga preduhitrio sa 1.12. :D Rekordna reakcija mi je 0.98, i to zato što mi je kursor bio na tačnom odgovoru.
*edited by mod Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 svaka cast za brze prste. meni je rekord 1.21 a ortakinja je imala protiv mene i 1.18 i to na pitanje o slanini pa sam utehu nasao u tome sto sam bar posle mogao dupe da joj pomeram za munjevite reakcije po pitanju hrane
Shan Jan Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Na neko pitanje je odgovorio nakon 1.34 sekunde no ja sam ga preduhitrio sa 1.12. Grozan si.No sto kazu, ni ja se ne mrdam vec par dana, zakucan na 800, manje-vise. Smorilo malo.
Quizmaster Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Danas sam odigrao ubedljivo najgoru partiju, izgubio od igrača koga bih u normalnim okolnostima dobio 100 razlike, ako ne i više.
KennyDalglish Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Danas sam odigrao ubedljivo najgoru partiju, izgubio od igrača koga bih u normalnim okolnostima dobio 100 razlike, ako ne i više. izgleda da danas nije dan za igru, ja igrao sa protivnikom koji ima rejting skoro 2300, nakon slova povedem 52:0 i onda totalno pomracenje, broj ni blizu, skocka u 3 pokusaju imam sva 4 znaka i ne uspevam da pogodim :P kzz, kako tako, na spojnicama i ascijacijama uzas i izgubim 164:87 :D
ExicPL Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ja jutros slucajno naleteo na pavlla :), razvalio me oko 150 razlike.na kzz je bio rezultat 48:-3, odgovara sve za manje od dve sekunde, ja ne mogu ni da procitam pitanje za to vreme.
ArleKino Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 izgleda da danas nije dan za igru+1 "Bend koji izvodi 'Losing my religion' je...", prema mom odgovoru u vremenu 1.26, Moby. Odoh popiti kafu da malo dođem sebi.
*edited by mod Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 izgleda da je ceo PPP na slagalici kada smo poceli i na random igrama da se susrecemo :)
Delija67 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Do sada sam uglavnom naletao na pristojne ljude koji umeju da gube. Danas sam prvi put igrao protiv nekog ko me je vredjao na kraju. Lik ima rejting preko 2000 i razbije me na slovima i povede sa oko 40 razlike, posle igramo poen za poen brojeve, skocka, minimalno smanjim prednost na pitanjima i onda dodju spajalice na temu Italijanse provincije i njihovi glavni gradovi. Resim svoju rutinski, on pogodi prvu, ja mu resim ostalo i u asocijacije ulazimo izjednaceni. Vec tu je krenuo da me psuje i da se zali na Toleta, u asocijacijama otvaram polje "sa druge strane", pogadjam kolonu jastuk i pogadjam konacno perje tu krece ozbiljnije vredjanje. Na kraju 50 razlike za mene i morao sam sabana da reportujem po vise osnova.
Jean-Luc Picard Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ima popriličnih nedostataka ova aplikacija. Fond reči u prvoj igri je smehotresan. Pre neki dan mi se desilo da mi ne prizna nominativ jednine neke reči od deset slova ( zaista ne mogu sad da se setim šta je bilo ) a sam kompjuter je izbacio istu tu reč samo u množini.....Takođe broj asocijacija je skroman tako da počinje da se prepoznaje posle nekog vremena. Neki dan izgubih od nekog lika koji je iz cuga otvorio obe asocijacije iako sam ušao sa prednošću od nekih 50-tak poena u zadnju igru. Doduše i sam sam par puta dobio tako što sam otvorio asocijaciju koju sam već ranije imao u svojim partijama ( hint: kada vam kao rešenje stupca ispadne NOVINE samo lupajte POLITIKA u konačnom.... :DTakođe imam, doduše nepouzdan, info da je bilo likova koji su pokušali da kupe tokene ali su ostali bez novca.
ArleKino Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ( hint: kada vam kao rešenje stupca ispadne NOVINE samo lupajte POLITIKA u konačnom.... :DLupaj kurac, meni je jednom izašla BORBA. :P
BOOGIEMAN Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 izgleda da danas nije dan za igru, ja igrao sa protivnikom koji ima rejting skoro 2300, nakon slova povedem 52:0 i onda totalno pomracenje, broj ni blizu, skocka u 3 pokusaju imam sva 4 znaka i ne uspevam da pogodim :P kzz, kako tako, na spojnicama i ascijacijama uzas i izgubim 164:87 :D+1 ... 'naci, puko sam jutros sa >200 poena razlike :0.6: i to od protivnika sa nizim rejtingom od mene,jos premotavam film u glavi i razmisljam sta se desilo :isuse:a vama brzoprstima svaka cast, meni treba bar 2-4 sekunde da procitam pitanje i potrefim u kom od cetiri ugla je odgovor koji se trazi. Probao sam par puta na mufte, da odgovorim sa samo ovlas predjenim pogledom preko pitanja, ali jedva se posle i'cupah da ne odem u minus ... neka hvala, sigurna nula na KZZ i nije tako losa :)
Recommended Posts