Jump to content

Koji film da gledam (večeras)?

Featured Replies

Nisam gledao ništa od ove dvojice: Benoît Delépine, Gustave Kervern...

Možda da probaš jedan od ova dva: Louise-Michel (2008) ili Mammuth (2010), pa javi...

Mammuth preskoči ..

SM rechter, belgijski film radjen po istinitom dogadjaju. sudija da  bi udovoljio  svojoj zeni koja je shvatila da zudi za tim da bude povredjena i da je zapravo mazohista, krece sa njom u tu avanturu i upada u probleme koji ga na kraju kostaju karijere i raspada porodice. odlicna drama.

http://www.imdb.com/title/tt1289432/

edit:link

Edited by gagilija

• 2 months later...

aoZPd23_460sa_v1.gif

Ispade mi Starship troopers a nisam ga gledao ranije :)

mene uvek oraspolozi ovaj film

http://www.imdb.com/title/tt0118826/

najtoplija preporuka svima koji ga jos nisu videli.

+1

super je to film

fala na preporuci, gledacu ga danas

• 2 weeks later...

Nije li postojala tema ~ "Kakav je film?" ?

Elem, ovog meseca se u Kinoteci daje "Vratné lahve" Jana Sveraka, secam se da je bio na nekom festival(cic)u kod nas ali nikakvih utisaka. Gledao neko, vredi li?

ako vam se gleda spektakularni spektakl, ima da se kupi™ Dawn of the Planet of the Apes.

Edited by Грешни Василије

• 1 month later...
  • Author

Dajte neki brutalan heist/bank robbery film.

Gledao sam: Heat (1995), Heist (2001), The Score (2001), Thief (1981), The Killing (1956)..... to su neki koje ovako brzo mogu da se setim da sam ih gledao. Gledao sam još neki valjda sa Statham-om.....

stander?

dog day afrernoon?

Imaš i i aflekov the town ali ja se baš i ne sećam kakav je to film. Što i nije neki znak ali ajd....nose kul maske, toliko znam.

Edit - eh da, ovo valja provereno

Edited by Ruxin

• Author

Gledao "Stander", gledao "Dog Day Afternoon" (jedno 20 puta), i gledao "The Town" :mellow:

"The Lookout" nisam ali nešto me ne privlači casting...... ali vredi pokušati!

Thunderbolt and Lightfoot