Turnbull Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Nije bitno.Aj ako nisi, odgledaj High Planes Drifter.Pa ne da nije bitno, nego je prosto glupo.Gledao sam High Planes Drifter. Edited August 1, 2013 by Syme
I*m with the pilots Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Verovali ili ne, ali neki ljudi su toliko čudni da ne žive u Beogradu, nego u gradu sa cela dva (i cifrom: 2) bioskopa, što je još i dobro, jer ih je (bioskopa, ne ljudi) do pre godinu i po dana bilo nula (cifrom: 0).Sry - primedba uvazena, mada sam iz ne znam kog razloga mislila da zivis u Beogradu. :) No ovo je vec postao moj odbrambeni mehanizam zato sto redovno nailazim na Beogradjane koji se zale kako se nista zanimljivo ne desava u gradu i da nema redovnog repetoara.
belch Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 dogvil? hard kendi? orandziz end sanšajn? god bles amerika?
*edited by mod Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) Tim redosledom.Edit: ovo trece nisam gledao. Edited November 9, 2013 by pavllle
MayDay Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Syme, hajd mi preporucis neku romanticnu komediju da gledam pred spavanje. Opet sam se proharambasila, pa bih da malo povratim femininity. Ne umem da se ponasam sa ljudima. Pliiiiz.Od poslednjeg sto sam gledala svidela mi se ona sa Rejcel Mekadams, Dajen Kiton i Harisonom Fordom u jutarnjoj redakciji. :))
MocaVukotic Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 probaj broadcast newsili recimo the paperoba su redakcijska, ali malo ozbiljnija, za nijansu, više kao dramedy nego rom-com, ali sasvim solidi filmovi
MayDay Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jao sjajni predlozi!Zorge, pokušavam da se izvučem iz Dženifer moda u tom filmu. :D
MayDay Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ne u tom smisluuu!Sinoć sam pred spavanje pustila "New Years Eve". Mislim da ću ipak s ovim mučenikom da idem u NYC za novaka.
Recommended Posts