Jump to content
IGNORED

Koji film da gledam (večeras)?

Molder

Recommended Posts

Posted (edited)
Nije bitno.Aj ako nisi, odgledaj High Planes Drifter.
Pa ne da nije bitno, nego je prosto glupo.Gledao sam High Planes Drifter. Edited by Syme
Posted
Verovali ili ne, ali neki ljudi su toliko čudni da ne žive u Beogradu, nego u gradu sa cela dva (i cifrom: 2) bioskopa, što je još i dobro, jer ih je (bioskopa, ne ljudi) do pre godinu i po dana bilo nula (cifrom: 0).
Sry - primedba uvazena, mada sam iz ne znam kog razloga mislila da zivis u Beogradu. :) No ovo je vec postao moj odbrambeni mehanizam zato sto redovno nailazim na Beogradjane koji se zale kako se nista zanimljivo ne desava u gradu i da nema redovnog repetoara.
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

dogvil? hard kendi? orandziz end sanšajn? god bles amerika?

Posted (edited)

Tim redosledom.Edit: ovo trece nisam gledao.

Edited by pavllle
  • 3 weeks later...
Posted

Syme, hajd mi preporucis neku romanticnu komediju da gledam pred spavanje. Opet sam se proharambasila, pa bih da malo povratim femininity. Ne umem da se ponasam sa ljudima. Pliiiiz.Od poslednjeg sto sam gledala svidela mi se ona sa Rejcel Mekadams, Dajen Kiton i Harisonom Fordom u jutarnjoj redakciji. :))

Posted

probaj broadcast newsili recimo the paperoba su redakcijska, ali malo ozbiljnija, za nijansu, više kao dramedy nego rom-com, ali sasvim solidi filmovi

Posted

Jao sjajni predlozi!Zorge, pokušavam da se izvučem iz Dženifer moda u tom filmu. :D

Posted

Ne u tom smisluuu!Sinoć sam pred spavanje pustila "New Years Eve". Mislim da ću ipak s ovim mučenikom da idem u NYC za novaka.

Posted

otkud ti mejdeje gledas te zenske filmove?