johan nagel Posted May 17 Posted May 17 (edited) А не можеш ни из правца мотористе.. Колико будала има у саобраћају само им треба остављати испрекидану у оваквим ситуацијама и уздати се у њихову процену. Edited May 17 by johan nagel 1
goofs Posted May 17 Posted May 17 23 minutes ago, copkillah said: mislim da je motorista vozio najviše 80kmh, jer u momentu kada prikoči i uspori, brzina je 55-56kmh, takav mi je neki utisak plus sumnjam da bi kačio video da je on divljao Vidi se na kraju snimka 55 na njegovom displeju. Klipovi bez brzinomera umeju jako da zavaraju, pogotovo na motoru jer si otvoren i bliže asfaltu, na nekim klipovima koje sam ja pravio deluje kao da putujem kroz vreme, a nisam prelazio 60-70km/h. 2
copkillah Posted May 17 Posted May 17 2 minutes ago, goofs said: Vidi se na kraju snimka 55 na njegovom displeju. Klipovi bez brzinomera umeju jako da zavaraju, pogotovo na motoru jer si otvoren i bliže asfaltu, na nekim klipovima koje sam ja pravio deluje kao da putujem kroz vreme, a nisam prelazio 60-70km/h. Upravo na tome sam i zasnovao procenu, video sam tih 55 kod njega u trenutku kada je usporio, a nije bilo u pitanju naglo kočenje pa i da kažeš da je divljao. Plus sve ovo što si ti napisao iz ličnog iskustva. 1
zorglub Posted August 23 Posted August 23 Quote Petronella McNorgan, the senior who drove her SUV into a group of young Girl Guides, isn’t a danger to the public “so long as she doesn’t drive,” the judge said. Keeping McNorgan 79, off the road was a central focus of Superior Court Justice Pamela Hebner’s decision not to send McNorgan to jail but to sentence her to two-years-less-a-day of house arrest, the maximum conditional sentence available. The sentence includes a driving prohibition, followed by three years of no-driving probation – a decision that will keep McNorgan off the road for five years. “In my view, in order to keep the community safe from the offender, Ms. McNorgan must never drive again,” Hebner said before a crowded courtroom of both victims’ families and McNorgan’s supporters. An eight-year-old girl was killed and many of her friends and Guiding leaders were injured and traumatized after McNorgan’s 2017 Honda CRV barrelled through a red light, striking a Jeep, a lamp post, a small tree and a unit of Embers (formerly known as Brownies) walking along the sidewalk on their way to a park to play in the snow. McNorgan’s SUV ended up travelling 300 metres, reaching speeds of 120 kilometres/hour, before hitting the lamp post and the children and ultimately came to rest on the opposite side of the road in a green space. 1
Mindaugas Žukauskas Posted August 24 Posted August 24 Zbog ovakvih budala sam polako stekao naviku da gledam levo-desno čak i kad mi je zeleno na semaforu 6
bios Posted October 25 Posted October 25 Jutros na velikoj T raskrsnici sa semaforom umesto da skrene levo ili desno buraz je opizdio pravo, prešao preko jednog ivičnjaka / ostrva, popeo se na drugi ivicnjak i zakucao u ogradu Svi airbagovi su se aktivirali. Inače semafor ima levo/desno strelice. Prosto nemoguće da se zajebeš i odeš pravo. Mrak je, ali vidi se kako hoda po liniji. Good ol FSP
banecare1 Posted November 20 Posted November 20 svake zime u vladivostoku je show. ledene kise, kasno prelazenje na zimske gume, loodaci za volanom i onda dobijamo video isecke, kao sto je ovaj od sinoc: 1
Recommended Posts