copkillah Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Ima objašnjenja koliko hoćeš: bio pijan, gledao u telefon, neobeleženi radovi (pogotovo ako se desilo po mraku), zaleteo se...
đorđe geprat Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 On 4.11.2020. at 21:48, pbg12345 said: da, napisah to kasnije dakle, opet, pisem o regularnim okolnostima, gde likovi koriste to prvo iskljucenje pre stanice i hitne da bi tuda ubrzali i vratili se nazad na autoput pre onih koji su ostali na autoputu nešto slično, jes' da nije autoput, video sam na magistrali kod petlovog brda. ide od orlovače, crveni se semafor kod metroa, čovek skrene desno na parking, obiđe semafor i vrati se na drum ka gradu.
levi Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 ovde je poginuo onaj pre neki dan, malo napred u krivini, isto u Kliu
Tale Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 NSFW Nasilnik je vozio uzbrdo ka Topčiderskoj zvezdi, uz punu liniju. Ovaj ga je pretekao pa je tako isprovocirao nasilnika da ga pretekne, zaustavi i napadne. Mislim da su se razišli čim sam ih obišao jer sam video da me je nasilnik sustigao odmah posle kružnog toka.
radisa Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 BUMP Ste ispratili ovo u NIšu? Nišlije, znali se čije je dete™ vozač™ Audija sa BG tablama?
goofs Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Navodno je vec uhapsen - N.S. iz Beograda, dvadeset godina. Ni trunke simpatije prema takvim likovima, neka ih dozivotno strpaju u cjuzu, a nek mu se posle roditelji raspituju zasto je njihovo dete u zatvoru, a necija druga nisu. Inace, danas protest u Nisu zbog ovoga. Izgleda da narod mora na ulice svaki put, za svaki pojedinacni slucaj, da bi se isterala neka pravda.
3opge Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 On 24.11.2020. at 0:33, Tale said: NSFW Nasilnik je vozio uzbrdo ka Topčiderskoj zvezdi, uz punu liniju. Ovaj ga je pretekao pa je tako isprovocirao nasilnika da ga pretekne, zaustavi i napadne. Mislim da su se razišli čim sam ih obišao jer sam video da me je nasilnik sustigao odmah posle kružnog toka. kako ga je pretekao na punoj liniji?
renne Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 BUMP Ste ispratili ovo u NIšu? Nišlije, znali se čije je dete[emoji769] vozač[emoji769] Audija sa BG tablama? Opasno se krenulo sa relativizacijomSa 180km/h već se stiglo do 80Sa probne, već je imao regularnu dozvoluStay tuned...
radisa Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 24 minutes ago, renne said: Opasno se krenulo sa relativizacijom Sa 180km/h već se stiglo do 80 Sa probne, već je imao regularnu dozvolu Stay tuned... Ovi što su poginui su se bacili pod auto, a on je vozio pažljivo, ali eto nije stigao da zakoči. U ovoj zemlji će triger za opštu pobunu protiv vlasti biti nešto banalno, ja sam ubeđen...
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 milenko milisavljević će biti advokat 1/1
napadaj Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 (edited) Kad već pominješ njega, gde je i šta radi Petra Cvijić? https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:590619-Petra-Cvijic-Kamenujte-me-ako-vam-je-to-uteha-ali-ja-nisam-kriva U JEDNOM trenutku strašnog javnog linča pomislila sam da izađem na Trg Republike, donesem vreću kamenja i kažem: Eto, kamenujte me. Kamenujte do smrti, kad ste mi život već uništili. Kamenujte me, ako vam je to uteha, ali ja nisam kriva. Tragedija te porodice i moja je, lična, tragedija. I, nije tačno da sam bahata, bezobzirna. To mogu da potvrde svi koji me suštinski poznaju. A, više gotovo ne prepoznaju onog prijatelja, punog života, ljubavi za svakog. Punog radosti zbog posla koji sam započela u 19. godini, u međuvremenu završila i studije... Pitala sam se i pitam se je li greh što su mi priroda i genetika saveznici da izgledam pristojno. Mnogi kažu "lepo". Edited January 5, 2021 by napadaj
radisa Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: milenko milisavljević će biti advokat 1/1 A veštaćiće ekipa koja je veštačila u slučaju Mitrović... I biće majka kriva što je dete od 12 godina pustila na ulicu...
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 institut kirilo savić kako kaže advokat branjeniku za težak saobraćajni prekršaj - ajd da se kladimo u 5000€ da si vozio 60km/h
Recommended Posts