Anonymous Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Odbio je da uradi apgrejd preko starog sistema (što i nije čudno s obzirom kakav krš mi je instaliran), probaću čistu instalaciju.
Anonymous Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 E, sa ovim će izgleda moći da se radi. Edge je primitivan za sad, ali obećava. Start meni je tamo gde treba da bude, aplikacije se ponašaju kao što bi normalan čovek očekivao da se ponašaju. Radi Gothic I, što je neverovatno. Edge me je upravo upozorio da sam napisao 'čivek', a ne 'čovek' i to je jedino što je podvukao crvenom linijom. Videćemo.
Anonymous Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Bogami se na W7 više ne vraćam. Ova prebeta (ne znam kako da je drugačije nazovem) radi lepo i brzo, bolje nego W7, kog su uspešno uništili apdejtima. Ružno izgleda i dalje (ima šmek Windows 3.1), ali sad bar nemam utisak da je proizvod bolesnog uma, kao što sam uvek imao, dok sam imao nesreću da radim na W8. Posle W8 je svaki OS dobar.
radisa Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Ponudio mi WIN7Pro večeras da rezervišem besplatnu kopiju Win10, javiće mi kad mogu da ga downloadujem...
Venom Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Krajem jula bi trebalo da izadje. Besplatni upgrade je navodno vremenski ogranicen, ali se ne zna do kada.
svashtabezneshto Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Meni sa win8 nudi 10. Neka prevara? Jedva sam se i na 8 navikla.
Sludge Factory Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Procitah negde da ce za nelegalne korisnike upgrade doci sa watermarkom na ekranu koji ce moci da se ukloni ako se plati.
Have_Fun Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Je l` uspeo neko da namesti jebeni auto-hide taskbara na windows 10??? Checkirao sam opciju, ali odbija da saradjuje.. tj. odradi on, al` posle par poteza ponovo izbaci taskbar i nece da sakrije..Nervira u pm! I je l` moze na ovom Spartanu da se podesi pretrazivac sa Binga na Google kako Bog zapoveda?
Recommended Posts