Jump to content
IGNORED

priznanja

kurdi

Recommended Posts

Posted (edited)

A baš sam pretraživao ima li sličnog topika, degen. :isuse:Samo da podržim baticinu sugestiju, pa odo u ilegalu na neko vreme.

Edited by Buck Naked
  • Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kurdi

35

• Indy

29

• Mp40

19

• bios

18

Posted
Ако није проблем, молим вас пишите више о ономе што волите, а срамите се, него о онима које не волите, а које неки форумаши поштују и воле. Зарад општег мира и љубави. -_- Надам се да ми модератор неће замерити... :)
Cemu opsti mir i ljubav na forumu?A valjda trenutno volim mnogi narodnjak, ali nije bas da se nesto sramim toga.
Posted

moja uspomena na treći kanal je metalika.na plejlisti, big 4:britney spears - toxic, i'm a slave 4 u, womanizer, gimme more...justin timberlake - sexyback, my love, futuresex/lovesound, cry me a river, rock your body..robbie williams - advertising space, you know me, misunderstood, let me entertain you, millenium, come undone...+ with gary barlow - shamekylie minogue - confide in me, slow, red blooded woman, come into my world...e i scissor sisters, skoro ceo prvi album, drugi pomalo, treći još nisam slušala.a od ovogodišnjih hitića:diana vickers - the boy who murdered loveadam lambert - whataya want from me -_-

Posted
Ако није проблем, молим вас пишите више о ономе што волите, а срамите се, него о онима које не волите, а које неки форумаши поштују и воле. Зарад општег мира и љубави. -_-
Kako ćete onda biti u 1 braku (ili ozbiljnoj vezi)? Nema skoro nikakve verovatnoće da vam se u potpunosti poklopi svaki detalj ukusa u muzici s partner(k)om, plus sve drugo što treba da se uklopi. Mislite, što ono kažu, o tome. cool.gif Ja mogu/moram da živim s onima koji kažu da Dylan nume da peva, da Waits ima grozan glas, što im je Cave dosadan, i tome sl. U RL sam, npr., poznavao svega 1 jedinu osobu koja je delila moju ljubav za Residentse, svi ostali bi bježali od toga k'o djavo od krsta. Pa Dead Can Dance, Captain Beefhearta, krautrock, Enoa i tome sl. Dobro je, većma, za rasterivanje okoline, ili ako hoćete da pomisle da ste ludi i/ili narkoman, i da vas, sledstveno tome, ostave na miru. U vreme pre disposable mp3 muzike imalo je to i dobre strane - više puta sam dobio (besplatno) LP-ove i CD-ove "grozne eksperimentalne muzike" od raznih drugara i poznanika, koji su to samo jednom spustili na gramofon i nikad više. A šta je to - zavisi od osobe do osobe: tako sam "osvojio" svoje primerke Bistriji ili tuplji čovek biva kad... (ima ko ne voli i Šarla :o), razne Tangerine Dream, a moj precioussss dobitak u toj igri je No Pussyfooting LP (Eno & Fripp). Hehe, ne kažu za mene slučajno da imam 1 devious mind.
Posted

Моја грешка, лупетам. Свакако се увек неко може увредити, јер што је неком овде признање, другоме није, так' да повлачим молбу. Само наставите, није лош топић. :D На пример: Bonnie Tyler - Holding out for a hero (можда више због спота него саме музике)...док не смислим више, јер имам тако истанчан укус да се скоро ничег не срамим, а тиче се музике. :P

Posted

Kad god vidim duet Selimova-Želčevski, zalepim se za ekran.

Posted

pa dobro, to zaista nije za stid, Selimova/Želčevski. mislim, ništa nije za stid, u stvari. ja volim 4-5 pesama od Cece, 1 od Karleuše, i 1 od Đastina Timberlejka. i 2 od Seke Aleksić. i 2 od Kaiser Chiefs.

Posted

Ja volim One Life Crew i Pitboss 2000

Posted
pa dobro, to zaista nije za stid, Selimova/Želčevski.
ne stidim se, samo priznajem
Posted
1/2 ti se dodaje, onda -_-
Selimova, ako mogu da biram