kurdi Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 (ima toga mnogo, i mnogo gorih stvari, ali da pocnemo obazrivo...)zovem se kurdi, slusam i skupljam muziku aktivno bar 20 godina, bio sam svojedobno cak i moderator ovde, i i dalje ne razumem sta je to tako posebno u albumu marquee moon grupe television.nisam vise mogao da cutim.
Mp40 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kurdi, hvala ti sto si se prvi otvorio...Imam i ja neka zapazanja i pitanja koja bih podelio sa odeljenjem...1. Zasto se cobanima toliko svidela bas Azra pa onog nesretnika i ljucku tugu iskovase u kult?2. Nikada nisam mogao da slusam Gang of Four a probao sam, bog mi je svedok!3. album "Closer" je isto dosadan i jebes ga...4. Odlicni su mi Pogues bez Shanea5. Voleo bih da izgore svi primerci svih izdanja B92 muzicke produkcije osim onih par Eva Brauna ali i tu da se izgrebu neki delovi.ima jos ali sad sam umoran...
foot-in-mouth Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Doors.Čemer i depresija. Ni Prozac mi ne bi pomogao.
Lancia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 (ima toga mnogo, i mnogo gorih stvari, ali da pocnemo obazrivo...)zovem se kurdi, slusam i skupljam muziku aktivno bar 20 godina, bio sam svojedobno cak i moderator ovde, i i dalje ne razumem sta je to tako posebno u albumu marquee moon grupe television.nisam vise mogao da cutim.Priznaj da ti je omiljena ploca Kicking Television od Wilca.Meni je ceo pokret hippie, djuture sa Woodstockom, Baez, Young, Hair (koji bih mogao da odgledam jedino ko tip iz Paklene pomorandze) toliko iritirajuci da eto, ni ja nisam vise mogao da cutim.
Indy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 1. U principu ne volim garažne bendove (što baš i ne krijem). Može 1 garažni element (kao "začin"), ali 100% garaža - jok za mene.2. Premda sam odrastao uz Clash i Pistolse, uvek sam bio Stranglers čovek. Drugim rečima, ne volim ni čist punk.3. Posedujem zabrinjavajuću količinu simpatija za heavy metal.There, I said it.
henrik larsson Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ajde i ja da odam svoju malu tajnu :blush:Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi mogu da seciraju, analiziraju i rastavljaju na činioce ono što vole da slušaju. Valjda sam zato uvek prezirao muzičke kritičare.
sherman Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ja volim kylie i zanu (nimani). :o :o cekaj......znaci ne ziku i jecu?
sherman Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :o :o cekaj......znaci ne ziku i jecu?bolestan sam i treba mi pomoc,lozim se na indiru radic.
Joe D Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi mogu da seciraju, analiziraju i rastavljaju na činioce ono što vole da slušaju. Valjda sam zato uvek prezirao muzičke kritičare.Takodje.
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi mogu da seciraju, analiziraju i rastavljaju na činioce ono što vole da slušaju. Valjda sam zato uvek prezirao muzičke kritičare.same here. plus, ne podnosim the doors. a ni rolling stones :o
kurdi Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 mene pola ovih priznanja podseca na ono kada se kumu iskrivila usna na fotogeniju (a i oznojio se) <_<
Aleksija Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ja sam vec pola ovih priznanja vec kacila na now playing u nadi da cu izgledati kul. jbga, pogresna procena.
Recommended Posts