Jump to content
IGNORED

priznanja

kurdi

Recommended Posts

Posted

(ima toga mnogo, i mnogo gorih stvari, ali da pocnemo obazrivo...)zovem se kurdi, slusam i skupljam muziku aktivno bar 20 godina, bio sam svojedobno cak i moderator ovde, i i dalje ne razumem sta je to tako posebno u albumu marquee moon grupe television.nisam vise mogao da cutim.

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kurdi

35

• Indy

29

• Mp40

19

• bios

18

Posted

Kurdi, hvala ti sto si se prvi otvorio...Imam i ja neka zapazanja i pitanja koja bih podelio sa odeljenjem...1. Zasto se cobanima toliko svidela bas Azra pa onog nesretnika i ljucku tugu iskovase u kult?2. Nikada nisam mogao da slusam Gang of Four a probao sam, bog mi je svedok!3. album "Closer" je isto dosadan i jebes ga...4. Odlicni su mi Pogues bez Shanea5. Voleo bih da izgore svi primerci svih izdanja B92 muzicke produkcije osim onih par Eva Brauna ali i tu da se izgrebu neki delovi.ima jos ali sad sam umoran...

Posted

Doors.Čemer i depresija. Ni Prozac mi ne bi pomogao.

Posted
(ima toga mnogo, i mnogo gorih stvari, ali da pocnemo obazrivo...)zovem se kurdi, slusam i skupljam muziku aktivno bar 20 godina, bio sam svojedobno cak i moderator ovde, i i dalje ne razumem sta je to tako posebno u albumu marquee moon grupe television.nisam vise mogao da cutim.
Priznaj da ti je omiljena ploca Kicking Television od Wilca.Meni je ceo pokret hippie, djuture sa Woodstockom, Baez, Young, Hair (koji bih mogao da odgledam jedino ko tip iz Paklene pomorandze) toliko iritirajuci da eto, ni ja nisam vise mogao da cutim.
Posted

1. U principu ne volim garažne bendove (što baš i ne krijem). Može 1 garažni element (kao "začin"), ali 100% garaža - jok za mene.2. Premda sam odrastao uz Clash i Pistolse, uvek sam bio Stranglers čovek. Drugim rečima, ne volim ni čist punk.3. Posedujem zabrinjavajuću količinu simpatija za heavy metal.There, I said it.

Posted

Ajde i ja da odam svoju malu tajnu :blush:Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi mogu da seciraju, analiziraju i rastavljaju na činioce ono što vole da slušaju. Valjda sam zato uvek prezirao muzičke kritičare.

Posted
ja volim kylie i zanu (nimani).
:o :o cekaj......znaci ne ziku i jecu?
Posted
:o :o cekaj......znaci ne ziku i jecu?
bolestan sam i treba mi pomoc,lozim se na indiru radic.
Posted
Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi mogu da seciraju, analiziraju i rastavljaju na činioce ono što vole da slušaju. Valjda sam zato uvek prezirao muzičke kritičare.
Takodje.
Posted
Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi mogu da seciraju, analiziraju i rastavljaju na činioce ono što vole da slušaju. Valjda sam zato uvek prezirao muzičke kritičare.
same here. plus, ne podnosim the doors. a ni rolling stones :o :blush:
Posted

mene pola ovih priznanja podseca na ono kada se kumu iskrivila usna na fotogeniju (a i oznojio se) <_<

Posted

ja sam vec pola ovih priznanja vec kacila na now playing u nadi da cu izgledati kul. jbga, pogresna procena.