Jump to content
IGNORED

nize lige

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
Moramo da dobijemo Beovuk sledece nedelje ili Aleksinac u zadnjem kolu jer nas je Zemun dobio oba puta. Ali hvala na cestitkama :D
Pfff, od koga vi gubite <_< Slazem se sa time da morate dobiti Beovuk i Napredak, trebace i nama :thumbsup:
  • Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Кристофер Лумумбо

81

• Moća

77

• ficfiric

42

• Djolle

35

Posted

Al smo zato oba puta dobili Konstantina. Treba nam sam pobeda protiv beovuka ne i Aleksinca.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted
Al smo zato oba puta dobili Konstantina. Treba nam sam pobeda protiv beovuka ne i Aleksinca.Sent from my cigla using Tapatalk
Ali nama treba :cry: Tj. ne bi bilo lose
Posted

Ako pobedimo Beovuk cisto sumnjam da ce ovi nasi zapinjati pogotovu ako Aleksincu bude trebalo.Ajde ovi sto prate mladje kategorije sta znate o Milicu Blagojevicu sto igra za Student? Meni je delovao jako dobro sut pre svega.

Posted

I meni je on zapao za oko kad je Radnicki igrao u Sapcu. Sam je igrao protiv Sapca i drzao rezultat. Imao je i par sjajnih kucanja. Nisam video da je neki gostujuci igrac dobio veci aplauz od njega. Posle sam video da mu je to bila najbolja utakmica u sezoni ali svejedno je ostao sjajan utisak.

Posted
I Konstantin izgubio od Beovuka :)
Vodili su 77-70 i na kraju izgubili 79-81
Posted

Konstantin će najverovatnije sam odlučivati o svojoj sudbini u poslednjem kolu protiv Mladosti iz Čačka, bez obzira šta urade protiv Vojvodine pre toga. Spartak su dobili u obe utakmice, Zemun većom razlikom nego što su izgubili, ako dobiju Čačak svakako će imati bar pobedu više od njih.

Posted (edited)

Cestitke Jagodini i Moci. :D Poslednje kolo Konstantin-Mladost Cacak,ukoliko dobije domacin ide u KLS a ako dobiju Cacani pravi se trugao Konstantin,Mladost(Ca) i Mladost(Ze) sa skorom 16-10 ali me mrzi da racunam koje tu najbolji.Iz lige ispali Jedinstvo,Vojvodina i Radnicki iz KG a trazi se jos 1(2) putnika za Srpsku ligu.

Edited by basketas
Posted
Bolje Nis nego Zemun.
Apsolutno, Tegi bi poludeo od srece da udje njegova Mladost! :lol: Ja sam navijao da se vrati Spartak ali nisu uspeli.
Posted

OKK je dobio Crnokosu sa dva razlike iako je na poluvremenu bilo 12. Crnokosa je dva minuta pre kraja imala 4 poena prednosti ali je OKK ipak preokrenuo. Koliko je bila teska utakmica svedoci i vapaj Zeke, vernog navijaca Vose, Borca, FMP-a, Zvezde i OKK-a, koji je sredinom trece cetvrtine zakukao - Pa igrajte, nemam ni ja snage! Nisam ni ja akumulator da me samo ukljucis i da radim!Sapcu je za opstanak potrebna pobeda nad Vivom u Beogradu. 'Bem ti ligu kad je za opstanak potrebno 50% pobeda.Cestitke Jagodini!!!