Desetka Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 (edited) On 16.5.2018. at 22:50, milosix said: Da , ima li jos nekih paralelnih Engl-Srpskih osim onih 5 sto kruze konstantno. Njih sam vec procitao a to su da podsetim ovde Master and margarita, Steppenwolf , Old man and see, The monk who sold his ferrari, Alisa in wonderland , Hamlet, 1984 ,Little prince , Notes from underground Najvise su mi se dopale sledece i to bas ovim redom: 1. 1984 Dzrordz Orvel (audio dosad nepravezidjen sa upecatljivom i jakom naracijom od nepoznatog autora koju sam skinuo na yourub ja mislim) 2. The master and margarita Mihal Bulgakov stvarno dobra knjiga i tema a audio bolji nego li kod Orvela , znaci uzivao sam u audio citanju jel vruhunac brijlijantnosti i retorike se oseca u dojalozima. 3. The monk who sold his ferrari Robin sarma . Lepa knjiga nesto kao istocnjacka filozofija i motivacija . Ako ima jos nekih dela od Dzordza Orvela paralel books Eng-Ser . Jako bih se obradovao da mogu da je procitam i ujedno prosirim i utvrdim engl vokabular .Ili mozda jos neko poznato svecko knjizevno delo koje i ovako vredi procitati na nasem jeziku , pa jos i na engleskom . Imam prva dva dela Hari Potera. Nije bas na nivou prve dve knjige koje si naveo, ali ako nekom treba mogu da okacim. Edited May 22, 2018 by Desetka
milosix Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 On 22.5.2018. at 15:29, Desetka said: Imam prva dva dela Hari Potera. Nije bas na nivou prve dve knjige koje si naveo, ali ako nekom treba mogu da okacim. ma taj nik ti doslovno stoji i opisuje te u potpunosti. TI si covek za 10 ako ne i frtaj vise .Samo postavi nece da skodi i onako se ostrim da procitam jedan od Poterovih dozivlja na srpskom.
Desetka Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 https://www71.zippyshare.com/v/MnwlBd7y/file.html prvi deo https://www77.zippyshare.com/v/qiDYpRt7/file.html drugi deo
bojan.1995 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) Trazim paralelne: Italijanski, spanski, francuski. Moze i assimil ako neko ima. I zasto nemate bazu podataka nego svako ko dodje ostavi par knjiga i sada su svi linkovi mrtvi. Moze na sprski a moze i na engleski hohoho. Edit: Meni ska4ka ne radi, dobijam error code 500 Edited August 13, 2018 by bojan.1995
bojan.1995 Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Jel neko odavde ucio kineski, zanima me kako kineski funkcionise Da li je jedan znak jedna rec ili kako.
Meazza Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 2 hours ago, bojan.1995 said: Jel neko odavde ucio kineski, zanima me kako kineski funkcionise Da li je jedan znak jedna rec ili kako. Najcesce su dva znaka = jedna rec. Kineski je pretezno dvoslozan jezik. 1 znak je uvek 1 slog.
bojan.1995 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Hvala za materijal, A kako vi ucite? Jel imate recimo dnevno odredjeno koliko predjete? Koliko cesto nedeljno?
Fahrenheit Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 (edited) Lijep pozdrav! Dosta toga sam procitao ovdje, al' vecina linkova koji su postavljeni i kad otvorim pokazuje mi error i da ne moze da ucita sadrzaj. Zamolio bih Vas, ako neko moze da postavi linkove za paralene tekstove srpsko-nemackog jezika, a jako bi me obradovalo kad bi neko imao nesto o svedskom jeziku( audio knjige i paralelelne tekstove). Unaprijed zahvaljujem 😊 Edited September 6, 2018 by Fahrenheit
milossix Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Zanima me dal ima nek9 assimil nemacki ali za android format i nekakav audio. Provao dam da izguglam ali nijednu kopiju nisam m9gp skinuti na zalost.
g.han-city Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 On 8.10.2018. at 11:58, milossix said: Zanima me dal ima nek9 assimil nemacki ali za android format i nekakav audio. Provao dam da izguglam ali nijednu kopiju nisam m9gp skinuti na zalost. Ja imam pdf i audio asmil nemacki ako ti treba jos uvek javi se
El Guapo Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Koje su provereno dobre aplikacije za android, treba mi za usavršavanje engleskog-vežbanje gramatike, konverzacija i sl. I početni nemački, da su free.Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Nemo Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Da li neko poseduje, ili mozda zna kako nabaviti, kupiti, snimiti jednom recju doci do dvojezicnih zvucnih knjiga?
Recommended Posts