Jump to content
IGNORED

NFL 2012

Prospero

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

224

• freakns

162

• teacher

127

• James Marshall

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

zuerlein the dragon slayer :ziga:jbt, kako su glupi lionsi mogli ono da izgube :o

Edited by buffalo bill
Posted

Iskreno se ponosim sobom kako sam uspeo iznjeti odgledati citav(!) mec iz SL.Mogao bi Sijetl uzeti diviziju, oni jos i igraju nekakvog fudbala.

Posted

Mi nastavljamo sa klanjanjem Nadi Macuri...Lang i Jordy Nelson se povredili rano, Ruki na Tackle poziciji jos i nije lose odigrao....Postigli smo jubilarni 3. TD trcanjem u ovoj sezoni...Zaseli na prvo mesto u NFC North-u

Posted

kakvo odvaljivanje, auh... bravo za Broncose, pokazali su sta se zove half time adjustment. a i nama je trebalo jedno ovakvo silovanje, da vidimo koliko smo psihicki jaki. play off je sada prakticno izgubljen, postoji teorija ako dobijemo preostale cetiri, tako da treba nastaviti sto bolje.Broncosi bi mogli do SB...

Posted

Izvukose se Stilersi samo tako. kad god su svi bili sigurni da ce pobede oni su pukli i obrnuto.

Posted

koliko utakmica se večeras odlučuje u zadnjem minutu? :ziga:

Posted

zasto jebote arena ne prenosi mec fila - dalas?

Posted
kakvo odvaljivanje, auh... bravo za Broncose, pokazali su sta se zove half time adjustment. a i nama je trebalo jedno ovakvo silovanje, da vidimo koliko smo psihicki jaki. play off je sada prakticno izgubljen, postoji teorija ako dobijemo preostale cetiri, tako da treba nastaviti sto bolje.Broncosi bi mogli do SB...
realno, vi niste pobedili nijedan tim sa 50%+ ... pri tom su se na sheridanovu odbranu pokenjali svi iole normalni qb-ovi (eli 510yd, bress ~400yd, itd). ne vidim razlog za optimizam, osim ako misliš da ćete uvek imati ovakav raspored...
Posted
realno, vi niste pobedili nijedan tim sa 50%+ ... pri tom su se na sheridanovu odbranu pokenjali svi iole normalni qb-ovi (eli 510yd, bress ~400yd, itd). ne vidim razlog za optimizam, osim ako misliš da ćete uvek imati ovakav raspored...
pobedili smo Minnesotu :P sada, kako su oni 50%, to je vec drugi par cipela :D optimizam je vezan za napad i fighting spirit ekipe. Sheridan ce, iskreno se nadam, da leti na kraju sezone.Eli nam je bacio 510 yds ali smo u poslednju cetvrtinu usli sa 2 poseda prednosti. da smo igrali kao protiv Minnesote i nismo cuvali prednost, mogli smo i dobiti. isto tako, nije ono hvatanje Mikea bilo bas toliko ocigledan drop, ja ga realno i dalje ne razumem jer je stao sa obe noge u teren i krenuo u treci korak kada su ga odvalili u bubrege... da je to bio complete, imali bi jednu ili dve sanse za TD sa 15ak jardi...Brees nam je bacio oko 400, ali smo isto tako u zadnjem napadu imali sansu za izjednacenje. TD u 4th downu kada je Mike nazalost bio izguran pa se vratio, hvatanje VJax u trecem downu kada je doskocio 10ak cm van zone... mogli su to lako biti TDs...protiv Atlante imali smo pokusaj sa 54yds na -1 i 3minuta do kraja.a sve ovo je bez pola tima. 4 OL startera su out, Clayborn je out, Wright koliko god da je bio los je bio ipak nas najbolji corner i on je out, Bowers je i dalje daleko od 100%... tu lezi optimizam. nismo mi SB tim, necemo to biti verovatno ni sledece godine, ali dobar draft i novi DC i mi smo playoff tim.
Posted

Kako su se RGIII, Moris i Garcon pokenjali po odbrani Giantsa :isuse: , a i Ilija je bio standardno loš u drugom poluvremenu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...