Jump to content

Featured Replies

Sailormankine se i u ovoj prezajebanoj konkurenciji šampionski ističu.
jedino su one ispod ogavnije. isla si cak do londona da kupis...ovo? :(
jedino su one ispod ogavnije. isla si cak do londona da kupis...ovo? :(
Da, ljubav na prvi pogled :wub:
kakve si cizme uzela, daj slikunacelno pozdravljam izbor na osnovu bajkerskihedit, a, ne gledam uopste kad je pisan koji post. nisi kupila, nego ces tek, ipak. daj sliku kad kupis :D
morgan podrska! obecajem, i to sa nogom unutra, samo da ih nadjem.. :o
jao sto sam videla dobre bajkerske lice na ove al mnogo su lepse sve ukupno i plus djon ima pravilne ivice i nije plastican a opet su aerodinamicnekostaju samo 15k (samo za kvalitet koji deluje da je) ali su krute/tvrde naravno...:/jel zna neko gde bih u bg mogla da nadjem slicne, a ipak za svaki dan?
Pogledaj u u Zemunu, i obiđi bajkere na temu tcx infinity boots. Ima ih baš lepih.
Uzo ove u Bati. Odlično postavljene, udobne. Kapiram da je toto sledećih par godina89468482.jpg
I posle lozi ljude da su Sinovi anarhije govno i da ih ne pratis redovito.Elem, do jaja su, video pre koji dan. Kazes udobne? Hmm.... U kojoj meri? Samo za sedenje i onanisanje na iste ili i za neki walk? Zapale mi za oko i ove pa mozda preskocim Batu (koji se, cinjenica, jako brzi trosi). Jes da ce budzet da bude zajebano osakacen ali fuck it.shoesiaec1266668.jpg

kolko para korindjo?

I posle lozi ljude da su Sinovi anarhije govno i da ih ne pratis redovito.
Pazljivi gledalac bi primjetio da barem jedan sin anarhije, bivsi huligan (valjda zato), nosi bijele airforce one.

On je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo ;)

Pazljivi gledalac bi primjetio da barem jedan sin anarhije, bivsi huligan (valjda zato), nosi bijele airforce one.
onda bi valjda nosio adidas, fred perry ili lacoste <_<

U pravu si :blush:

kolko para korindjo?
sredim ti ga za sto evra, kao njegov menadjer.

viki ćizmice in da haus.sad mi trebaju s zimskim tapacirungom, miriše na sneg

• Author

proglasena i najseksi cipelica za ovu godinu;v2011.jpg

ogavna je :puke: